Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי במזדה 6 פרימיום 2003 וברכב הקודם היתה לי מערכת של alpine ואני רוצה לחבר אותה למזדה, הבעיה היא שבמזדה יש מערכת מובנית שהצורה שלה לא תתאים (אני חושב...) למערכת שיש לי, השאלה שלי איך אפשר לחבר את ה alpine כי המערכת של מזדה היא ללא mp3 ובוודאי לא איכותית כמו alpine, תודה לעונים

פורסם

השליטה תהיה דרך המערכת המקורית? כי אני מעדיף את לי בגלל שיש בה כמה כפתורים שאני מאד אוהב כמו למשל חיפוש שיר בזמן שמתנגן שיר אחר וכו...

פורסם

יש לך מספר חלופות, כמו שדויד ציין כדאי לך ללכת למתקין מקצועי שיציג לך את האופציות העומדות בפניך, תוכל להבין יתרונות חסרונות בכל חלופה וכמובן עלות וכך תוכל להחליט מה הכי מתאים לך.

בהצלחה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...