Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני כמובן, ועברתי טסט ראשון. אין סיבה לכך שאדפוק את האוטו (בנוסף אני מבוטח) ובכל זאת אמא שלי פוחדת לנסוע איתי אז היא אומרת שהנסיעה הראשונה תיהיה עם אבי.. שעובד בבית חולים ולכן אני כמעט ולא רואה אותו בבית. אני חושש שהנסיעה הראשונה תיהיה שבועיים +- מאז קבלת הרישיון, עברו כבר 10 ימים

פורסם

אל תדאג, לא שוכחים כל כך מהר. בכל מקרה, רנו מגאן ידנית (1500 דיזל, אמנם) היא הידנית הכי קלה לנהיגה שנהגתי עליה (למרות שאני מוכרח להודות שלא נהגתי על הרבה ידניות). אין שום סיבה שלא תסתדר איתה. בקשר לזה שאמא שלך לא רוצה שתסע איתה קודם- גם אמא שלי היתה בדיוק ככה, אין מה לעשות. תעשה נסיעה אחת עם אבא שלך ואח"כ תנסה לשכנע אותה לנסוע איתך.

"ai motoare capul doare"

פורסם
שלום.

יש לי שני הורים שעובדים במשרה מלאה ואני חושש שלא יתאפשר לי לנהוג יותר מידי פעמים בשבוע יחד איתם.

כמה פעמים בכל זאת מומלץ לנהוג עם ההורים?

בתודה, אמיר :roll:

תכתוב איפה אתה גר, אולי אחד מזקני הפורום יבוא לנהוג איתך :wink:

בגדול, עדיף לנהוג כמה שיותר, למרות שגם ההורים יכולים להטעות בשל הרגלים לקויים שלהם שהם לא מודעים אליהם.

בתום תקופת המלווה מומלץ לעבור קורס נהיגה מתקדמת בהיבט בטיחותי, זה בעצם "משלים" לך את כל מה שמורה הנהיגה שלך לא לימד אותך.

נערת ליווי עם רישיון יכולה לעזור לך למצות את תקופת הליווי... :-D

ענק !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל מזל טוב!

אני ממליץ לנהוג כמה שיצא אך גם אל תהיה לחוץ ותלחץ על הוריך. אני נהגתי במסגרת המלווה מספר קטן של פעמים וזה לא השפיע עלי בשום דרך כלשהי.

• תוכן חדש...