Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב טרום צבאי + בצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,

השאלה שלי היא כזו: האם שווה עכשיו לרכוש רכב (פיאט טיפו, 94, ב11,000 ש"ח, לדוגמא), למצוא אחת שהטסט שלה נגמר בעוד שנה בערך, לבטח אותה ביטוח חובה (כמה זה יצא? 2000 שקל לנהג צעיר + חדש ?), פלוס ביטוח צד ג' (אין לי מושג מה המחירים פה... אם יש לכם מושג, אל תתביישו לכתוב). להנות מהרכב עד הגיוס (להערכתי בערך בנובמבר השנה), ואז בזמן הגיוס לתת אותו לאשתו של אחי, שהיא תשלם על רשיון רכב+ביטוחים ולקחת את האוטו בימי שישי כשאני חוזר מהצבא (שריון...)

מה אתם אומרים?

נא להתחשב בעובדה שאני אדם דל אמצעים...

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

עצם זה שתהיה בשריון אומר שלא תזכה לראות את הבית (והאוטו) לתקופות ארוכות,

אם אין לך את האמצעים להחזיק את הרכב בצבא - תוותר עליו...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

כמו שאמרתי, אחרי שאני אתגייס, האוטו יעבור לאחזקתה של אשתו של אח שלי. יענו האוטו שלי, אבל היא משלמת חובה + צד ג'. ואני לוקח אותו בשישישבת (אם אני בבית)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
כמו שאמרתי, אחרי שאני אתגייס, האוטו יעבור לאחזקתה של אשתו של אח שלי. יענו האוטו שלי, אבל היא משלמת חובה + צד ג'. ואני לוקח אותו בשישישבת (אם אני בבית)

אם ככה אז אין בעיה...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

ביטוח צד ג' עולה החל מ 600 ש"ח בערך ויכול גם לעבו את האלף, תלוי איפה עושים.

בסוכנות שאני מבוטח 680 בלי הבדלים כלל בין צעיר/חדש/מה שלא יהיה.

מה שנקרא fixed price 680 ש"ח לצד ג'.

גבי הצעד, זה יכול להיות סבבה, אחלה סידור אבל אולי כדאי שתשקול אופציות אחרות:

א. לוותר על הקניה אם יהיה לך איך להסתדר בשבתות כשאתה יוצא. כסף הוא מצרך יקר ביחוד לחייל משוחרר לכן אולי עדיף לוותר על הקניה הזאת ולחסוך את הכסף, ככה כשתשתחרר יהיה לך סכום יפה, ואולי גדול יותר אם תוסיף כל פעם קצת מהמשכורת הצבאית או משהו.

ב. לרכוש רכב ולמכור אחרי שנה (למרות שבשלוש שנים הבאות אתה לא משקיע). ככה ירידת הערך תהיה יחסית קטנה מאשר ב 4 שנים ובעוד 4 שנים כשתשתחרר הרכב כבר יהיה בן 14 ואולי תצטרך/תרצה להחליף אותו ואז בגלל הערך שיהיה לו תתחרט שקנית ב 11K לא השתמשת בו כמעט בכלל ועכשיו אתה יכול למכור אותו רק ב 5K נניח... בעאסה.

ג. אם כבר אתה הולך על זה, תחשוב אולי על רכב יותר אמין ולא פיאט מהשנים האלה כדי שגם בשנה שאתה מחזיק אותו לא יעשה לך צרות ויגרום לך לעוד הוצאות כי הרי אתה דל בתקציב.

• תוכן חדש...