Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככל הידוע לי,אלא היו כמה הפגנות ספורדיות שהתחילו אתמול וכיום כבר אין להן זכר.

בכל מקרה, ואדי ערה שקט.

הצחקת אותי. כל הזמן יש עוד ועוד דיווחים על התפרעויות של ערבים-"ישראלים" שזורקים אבנים, תוקפים את אנשי כוחות הבטחון, חוסמים כבישים, ואפילו יורים באוויר ופוצעים את ילדיהם בדרך (מזכיר את הקסאם שהרג 2 ילדות ערביות, כמו שאומרים אין שכל אין דאגות).

פשוט אוכלוסיה צבועה ובוגדנית, שיודעת לקבל מהמדינה, אבל לתרום משהו? זה חס וחלילה.

העיקר כשאנשים חפים מפשע נפצעו ונהרגו מקסאמים לא שמענו מהם.

הגיע הזמן לנקוט נגדם יד קשה, אחרת עוד יצמח לנו איזה "חמאס" קטן בתוך המדינה.

פורסם
הצחקת אותי. כל הזמן יש עוד ועוד דיווחים על התפרעויות של ערבים-"ישראלים" שזורקים אבנים, תוקפים את אנשי כוחות הבטחון, חוסמים כבישים, ואפילו יורים באוויר ופוצעים את ילדיהם בדרך.

הגיע הזמן לנקוט נגדם יד קשה, אחרת עוד יצמח לנו איזה "חמאס" קטן בתוך המדינה.

1. אשמח אם תיתן לי קישורים לדיווחים האלה.

2. אתה מתכוון שלירות תחמושת חיה ולהרוג 13 מפגינים (אלימים ככל שיהיו מדובר באזרחים מפגינים ולא בקרב עם חמאסניקים חמושים) זה כפפות של משי, כן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1. אשמח אם תיתן לי קישורים לדיווחים האלה.

2. אתה מתכוון שלירות תחמושת חיה ולהרוג 13 מפגינים (אלימים ככל שיהיו מדובר באזרחים מפגינים ולא בקרב עם חמאסניקים חמושים) זה כפפות של משי, כן?

בבקשה..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3645804,00.html

http://news.walla.co.il/?w=/9/1406387

ואתה מוזמן גם לקרוא מבזקים באתרים השונים ולהתעדכן.

ואני לא אמרתי להרוג אף אחד, אבל(!!), דבר ראשון אם המפגינים אלימים במיוחד (שזה כולל זריקת אבנים, בקבוקי תבערה ואלימות פיסית כלפי כוחות הבטחון), אני לא רואה פסול בשימוש בכדורי גומי, ובמקרה הצורך באש חיה (במידה ויש סכנה לכוחות). אני אישית מעדיף שכל אותם מתפרעים יפצעו מאשר שמישהו מאנשי כוחות הבטחון יפגע.

דבר שני, אזרחים? מדובר בחמאס שצומח לנו מתחת לאף. נראה לך הגיוני שהם מתפרעים וקוראים לפדות את עזה, ומפגינים נגד "הכובש היהודי"?

הם מקבלים בדיוק את אותן הזכויות שיש לכולם, אבל מבחינת חובות זה בכלל לא כך. לא רק שהם לא משרתים בצבא (ושלא תבין אותי לא נכון, שלא ישרתו, טוב שכך), הם גם מסיתים נגד הצבא והמדינה, ולא מגלים שום נאמנות למדינה. שלא לדבר על אותם חברי כנסת שאני מממן להם את המשכורת, והם הולכים להפגנות נגד המדינה, ומגנים את "הטבח" בעזה, אבל כשאנשים נהרגים מקסאמים לא שומעים מהם.

ליברמן בהחלט צדק כשאמר שבלי קשר לדת, כל מי שחי בגבולות המדינה צריך להצהיר נאמנות (ולא משנה אם הוא שמאלני, ימני, ערבי יהודי וכדומה), אחרת אין לו מה לחפש כאן.

פורסם

אמרו עכשיו במבזק שבשעה האחרונה היו כמה מקרים בודדים של יידויי אבנים בדיר אל אסד, כפר כנא וא.א.פחם.

3 מקומות בו זמנית אני כבר מקבל לחלוטין כתופעה.

פורסם

כפפות של משי לא היו שם, אבל למיטב זכרוני היה שם דיכוי של מרד, ודיכוי של מרד עושים באמצעים לא נעימים.

משטרת ישראל ירתה אש חיה גם על יהודים לפני כן (ע"ע עוזי משולם) כששוטרים הרגישו בסכנה, אז נראה לי שחלק מהטענות של הפורעים באירועי אוקטובר הן של קוזאק נגזל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא קונה את זה, בכביש בר אילן היו הפגנות אלימות ביותר עם שוטרים פצועים כל שבת .

אלא היו מההפגנות האלימות ביותר בתולדות מדינת ישראל מאז 48 ועד היום מכל מגזר שלא יהיה והן התרחשו על בסיס קבוע.

הם סיכנו עוברי אורח חפים מפשע בדיוק כמו באוקטובר ההוא.

לא זכור לי שפתחו עליהם באש חיה אי פעם.

בקשר למשולם, שם ירו וזרקו בקת"בים על השוטרים, באוקטובר היו אך ורק אבנים אז נא לא להשוות.

מרד... בכלל לא הגזמת :?

פורסם

בקשר למשולם, שם ירו וזרקו בקת"בים על השוטרים, באוקטובר היו אך ורק אבנים אז נא לא להשוות.

אך ורק אבנים? סלח לי, אבל בתור אחד שחטף פעם אבן לא ממש גדולה לראש (שנזרקה ממרחק של כמה עשרות מטרים) אני יכול להגיד לך שזה ממש לא כיף, זה מאוד כואב, ומאבדים הרבה מאוד דם!

ככה שאם שוטר או חייל יחטוף את אחד מהסלעים שהמתפרעים האלו זורקים (וממרחק רב יותר), מקומו במוסד שיקומי מובטח (ובמקרה הרע בבית העלמין).

מי שזורק אבנים לא עושה את זה כדי למחות, הוא עושה את זה כדי לפצוע ולהרוג, ככה שאם הם נפגעים בעיה שלהם, ואפילו מגיע להם!

רוצה דוגמא להפגנת מחאה? קח את הפגנות הסטודנטים. וואלה עשו בלאגן, חסמו כבישים, הפריעו לתנועה... אבל ראית שם זריקת אבנים או בקת"בים? ראית שם נסיונות לתקוף ולפצוע שוטרים? ראית שם נסיון להסית כנגד המדינה?

זאת הפגנת מחאה של אנשים מתורבתים יחסית, ולא של פראי אדם כמו עכשיו.

פורסם
אמרו עכשיו במבזק שבשעה האחרונה היו כמה מקרים בודדים של יידויי אבנים בדיר אל אסד, כפר כנא וא.א.פחם.

3 מקומות בו זמנית אני כבר מקבל לחלוטין כתופעה.

אני מכרמיאל וזה נשמע כאילו סתם כמה אנשים זרקו אבנים ובזה הכל נגמר אבל אתה לא מבין מה הולך פה , קודם כל יש פה כמות מטורפת של מג"בניקים שנמצאים בתוך העיר , לא מזמן שחזרתי לבית עברתי במרכז העיר וחנו שם משהו כמו 30-40 רכבים של מג"ב ושל המשטרה בנוסף למשאית לפיזור הפגנות.

מעבר לזה להיכנס לתוך העיר היה סיוט , מחסומים של המשטרה בכל הדרך , מסוקים באוויר.

ככה שזה נשמע כאילו כלום אבל האווירה פה מאוד מתוחה ובשנייה הכל יכול להידלק .

פורסם

15 וואנים של משטרה (אלה שממוגנים לאבנים) עקפו אותי בהיסטריה בצומת המוביל לכיוון כללי שפרעם.

אחרי חצי שעה עוד שני וואנים כאלה עברו ביוקנעם, גם עם סירנות ולכיוון חיפה.

שמח.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לא קונה את זה, בכביש בר אילן היו הפגנות אלימות ביותר עם שוטרים פצועים כל שבת .

אלא היו מההפגנות האלימות ביותר בתולדות מדינת ישראל מאז 48 ועד היום מכל מגזר שלא יהיה והן התרחשו על בסיס קבוע.

הם סיכנו עוברי אורח חפים מפשע בדיוק כמו באוקטובר ההוא.

לא זכור לי שפתחו עליהם באש חיה אי פעם.

מרד... בכלל לא הגזמת :?

זכור לי במעומעם היקף האירועים בכביש בר אילן, אך לא זכורה לי רמת האיום שנשקפה לשוטרים. יתכן כי אכן היה איום שהצדיק שימוש בכוח רב יותר, אבל כנראה המניעים לכך שהמהומות הללו לא דוכאו ביד קשה היו פוליטיים, וחבל.

אש חיה במקרה של אירועי אוקטובר לא הייתה מחוייבת המציאות, אך היא נגרמה כתוצאה מההפתעה. במידה והיו שם כוחות משטרתיים גדולים יותר יתכן שניתן היה לעשות זאת עם פחות נפגעים לשני הצדדים. בכל מקרה, בהנתן המצב בשטח, לרוב השוטרים ביצעו את תפקידם כראוי, והיעדר הגיבוי מצד השר בן עמי ורה"מ ברק אשר הקים את ועדת אור, הוא מעשה נבלה שלטוני.

כפי שציין גדי, אבנים הן נשק קטלני, ובמידה והן הופכות לסיכון, יש להפסיק את ההתפרעות בכל מחיר. במאורעות אוקטובר המדובר היה בהמון מוסת אשר עצר מכוניות ובירר אם יושביהן יהודים או ערבים, ופעל בהתאם. ישובים יהודיים היו במצב של מצור דה-פקטו למשך של שעות וימים, וכל זה קרה בזמן שהפלסטינים הכריזו מלחמה על ישראל, במעין שיתוף פעולה איתם. אם זה לא מרד, אז זו בגידה ושת"פ עם האויב בעת מלחמה. תבחר את המינוחים שאתה רוצה.

וכדי להבהיר דברים, באותה תקופה גרתי בגליל, וחשתי את הדברים על בשרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דיווחים אחרונים על ידויי אבנים/חסימות כבישים/התפרעויות:

20:03 לוד

http://hnn.co.il/index.php?design=popup;module=news;task=view;id=54385

19:27 כביש 5 ליד כפר קאסם

http://hnn.co.il/index.php?design=popup;module=news;task=view;id=54382

19:17 אום אל פאחם

http://hnn.co.il/index.php?design=popup;module=news;task=view;id=54381

18:09 כביש 443

http://hnn.co.il/index.php?design=popup;module=news;task=view;id=54378

17:12 כביש טירה כפר סבא

http://hnn.co.il/index.php?design=popup;module=news;task=view;id=54375

והכל בפחות מ3 שעות.

בקיצור - לא מומלץ לצאת מהבית :|

פורסם
22:21 פצועה קל מיידוי אבנים בכביש דימונה באר שבע

http://hnn.co.il/index.php?design=popup;module=news;task=view;id=54391

לדעתי בשעות האחרונות יש יותר אירועים כאלה מאשר קסאמים.

זה כבר ממש לא חדש, כמעט כל חודש-חודשיים יש איזה אירוע של זריקת אבנים בכביש הזה.

לפי דעתי צריך לחוקק איזה חוק שי-דרומי 2, רק הפעם לגבי היידוי אבנים. אולי ככה גם ילמדו.

• תוכן חדש...