Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלינו(לוד) היה אתמול 2 מקרי זריקת אבנים על אוטובוס ממש 100 מטר לפני התחנת משטרה שלנו.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, זה כבר בכלל לא קשור למצב, זה בטח איזה נרקומן שלא הגיע בזמן לכספומט :wink:

אני לא מעוניין לחטוף את השרשור הזה לאזורים אחרים אבל רק למען הרקורד, בית המשפט קבע כבר באינטיפאדה הראשונה שיידוי אבנים אינו מהווה סכנת חיים שמצדיקה ירי חי לא בשטחים וקל וחומר שלא בשטח מדינת ישראל כנגד אזרחים ישראלים.ונא לא להתחיל לשאול אותי אם ראיתי פעם אבן מעופפת, גויסתי באוקטובר 87 וישר נזרקתי לחצי שנה לקאסבה בשכם עם נק"ל בלבד, ללא אלות וללא שכפצים, רק אתה,מחסניות 5.56 והכת של הגלילון, האנשים שהיו שם חטפו גשם של אבנים בכמויות שאף אחד לא ראה מעולם בשום הפגנה ולא רק אבנים,שבוע אחרי שהגעתי לשם, מ"פ גולני נשטל באדמה בקאסבה עם מקרר אמקור 10 שירד עליו מקומה 3.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תמסור את זה לאנשים שכן נהרגו מאבנים.

ידוי אבנים אכן לא מצדיק ירי חי כשיש זמינות של אמצעים לפיזור הפגנות. אם אין, משתמשים במה שיש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

bagira - שוב פעם הזיקית היפה בלבלה אותך :lol:

אני מצטט מדיון קודם בפורום מ 11-02-08 .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194089&highlight=%D7%90%D7%91%D7%9F&page=3

חברה, אתם לא מבינים - וגרוע מזה, הזיכרון שלכם ... הוא זיכרון של יתוש בר יומו.

- אבן הורגת . נקודה -

בשנות השמונים (80 ) ברכב צבאי, של חטיבת גולני, מארב על הכביש , באזור חברון, חלחול.

נזרקו אבנים, חדרו את שמשת הרכב, קצין נפצע - חיילת מקסימה, נפגעה בראש, הייתה צמח,

וכעבור מספר ימים מתה - זה לא הורג ...

בקסבה של שכם - אבן נזרקה, מהגג לעבר סיור של לוחמי הצנחנים, חייל עם קסדה , ואפוד, נפגע בראש,

ומאוחר יותר מת - זה לא הורג ...

כדאי לאסוף קצת ידע, מההיסטוריה הקרובה מאוד,של ארצנו הקטנה, לפני התשובות - אנשים החיים במדינה

קצת מנותקים מהאמת ומהמצב בשטח .

ונעבור לנושא הרכב, הקרוב לנו ... מדוע ממגנים רכבים ביהודה ושומרון, ובקרוב (שבת ) גם בגליל - להזכיר נכתב לפני כשנה :idea:

הרי רוב המכוניות שם, ממוגנות מאבנים, ולא מיגון ירי .. ואם אבן לא הורגת, למה למגן ...

אלוהים - אתם חיים במדינה אחרת, אולי גם קאסם לא הורג !

אני מתנצל , על הכתיבה הקשה, ולא התכונתי לפגוע באיש - אולם האמת קשה.

( הראו לי מקום אחד בעולם, אשר בו זורקים אבנים, עם כוונה לפגוע, ובו הצבא או האזרחים לא מתגוננים )

ועל אחת כמה וכמה, ירי , סכינאות, מטעני חבלה, רקטות (קאסם) וכו'

אלה רוצחים בדם קר, ואחת דינם, לפגוע בהם , לפני שיפגעו בנו .

נכון כי יש חובה לשיקול דעת לפני ירי "בהפגנות ידועות" ועדיף להשתמש באמצעים פחות אלימים - אבל העובדה היא, כי גם אבן הורגת .

אייל . ( נ.ב - התגלחתי לפי המדריך של שמר , עכשיו גם אני איש יפה )

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אבנים הורגות

וגם באוקטובר 2000 נהרג אדם בגשר של ג'סר אזרקה.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...