Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכון לא פוגע ולא מעליב את משפחת שליט .

המערכון הוא נטו זעזוע להמחיש מה מרגיש העם או חלק גדול ממנו על פרשת שליט .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שימו לב לפאנץ' ליין של המערכון:

ישכור עם ישראל את בניו ובנותיו

(כי ממש לשחרר אותם זה קצת יקר לנו)

עקיצה מאוד חזקה על זה שהמדינה לא עושה כל מה שידרש על מנת לשחרר את גלעד שליט.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מערכון מצויין וחכם נכון שיש שיגידו שהוא גובל בחוסר טעם ובוולגאריות אבל כל הנושא הזה גובל בחוסר טעם של ממשלת ישראל

מה שגם הצילח המערכון הוא להעלות את הנושא שוב לסדר היום הציבורי (כמו כאן בפורום) , כל התייחסות סאטירית או לא היא טובה בכדי לא להשאר אדישים לנושא האומלל הזה. אני בעד המערכון ובעד העלאת הנושא לסדר היום שוב ושוב בדרך זו או אחרת.

מה שכן לארץ נהדרת יש אחוזי רייטינג גבוהים יותר משל החדשות והנושא קיבל במה אצלם, מה טוב, מי ייתן וגלעד ישוב הביתה במהרה בריא ושלם ואמרו אמן.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
אוקיי,יש מספיק נושאים לצחוק עליהם במדינה שלנו. כמו ש-GSI אמר,המשפחה שלו יושבת בבית

וכל פעם שהשם שלו עולה,הרגשות שלהם רק מתערבבים שוב. אין לתאר מה שעובר עליהם,שלא לדבר על גלעד עצמו.

חוסר התחשבות ברגשות אחרים.

אתה ממשיך להתחפר עמוק יותר ויותר בעמדותיך, מבלי שום ניסיון לצאת מקו המחשבה שלך ולנסות, ולו לרגע אחד קט, לחשוב באופן מעט שונה. אני מאמין שזה נובע מהסיבות הבאות:

1. טיפסת על עץ גבוה מידי, וכרגע אתה לא מספיק "גבר" להודות בטעות שלך ולרדת ממנו.
  2. אתה באמת מנותק לחלוטין לסביבתך.

בהתאם לכך, לא משנה כמה נבון וענייני יהיה טיעון כלשהו שאביא לך, אתה תמשיך לטמון את ראשך בחול ולהגן בעוז על כבודו של גילעד שליט, שממילא איש כלל לא פגע בו. לא נותר לי, אלא לאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך.

אגב, שמעתי שדון קישוט רוצה לצאת לפנסיה, והוא מחפש מישהו שילחם במקומו בטחנות רוח. נראה לי שהמשרה הזאת יושבת עליך בול.

בארץ הזאת ,כוחן של ההפגנות כבר לא כמו פעם. לאף אחד לא ממש איכפת.

לכן מנסים לעשות רעש בדרכים אחרות (פייסבוק, סטיקרים וכו' ...)

חבל שזה המצב, אבל ככה זה כאן.

אה, אז יש דרכים שהן כן לגיטימיות בעיניך להחזרת שליט? כי פשוט גם יש דרכים שהן לגיטימיות בעיני.

יודע מה - אני חושב שכל הקבוצות בפייסבוק שעוסקות בשליט, כמו גם הסימלונים עם התמונה של שליט שחלק מהמשתמשים (אפילו באתר הזה) שמו לעצמם, מהווים זילות של כבודו. אני דורש להסירם לאלתר!

:?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי דעתי זו פארודיה עצובה

על מציאות עצובה עוד יותר.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

הבדיחה היא על חשבון ההנהגה ולא על חשבון המשפחה, ברור שהנושא כולו כואב אבל לדעתי הכותבים השכילו לעקוץ בדיוק בנקודה.

פורסם

אלעד,

לאור התגובה שלך,אני לא מתכוון לרדת לרמה שלך ולענות לך,

הבנתי את הראש שלך,תטען ותחשוב מה שבא לך.

שא ברכה וסע לשלום.

פורסם

מי שם את יוצרי ארץ נהדרת בכסא הזה שהם מחליטים לעצמם להפעיל לחץ על הממשלה ?

אתם בכלל מודעים לעובדה שהלחץ הזה משחק לידיים של האוייב ?

היחידים שצוחקים מזה ממש זה כל החברה עם הזקנים הכתומים והשמות של המחבלים, הם יושבים ומלגלגים עלינו שהם רואים את המערכון הזה.

עבור החלטה לא חכמה של החזרת גלעד שליט אנחנו יכולים לשלם ביוקר בפעם הבאה שארגון כזה או אחר ירצה לסחוט מאיתנו משהו.

הכי קל בעולם לבוא ולצעוק שצריך להחזיר את גלעד, אני לא בטוח כמה זה חכם כי זה רק מגביר את המוטיבציה של האוייב לחטוף עוד חיילים.

פורסם

זה כבר נושא לדיון אחר. בכל מקרה, שים לב לסייג שכללתי בתגובתי הראשונה בשרשור הזה:

אביב, בניגוד אליך, אני חושב שהבדיחה לא היתה על גילעד שליט, אלא על ממשלת ישראל שכנראה לא עושה מספיק כדי להשיבו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
האם אתה סבור כי המערכון היה לא ראוי, למרות שהוא הביא את סוגיית גילעד שליט לסדר היום הציבורי?

מילים קשות ורציניות לא הזיזו כלום בנושא.

אז כמה בדיחות מטומטמות יעזרו?

לא ראיתי את הקטע, ולא רוצה לראות את הקטע.

כן, אני סבור שהמערכון היה לא ראוי, והעובדה היא שרבים לא הבינו אותו כמו שהתכוונו.

עצם קיומו של הדיון הזה כאן אגב הוא טיפשי. תחשבו על זה רגע.

במקום לכתוב באתרים כמו כנסת2, או בדבר החדש הזה שערוץ 2 עשו עם איזו חברת אינטרנט שתוכלו לשאול את השרים דרכה, או לדבר עם מישהו שמכיר מישהו שמקורב לכל הנושא, אתם כותבים פה- בפורום פא*ינג רכב, שבו לאנשים אין שום נגיעה ויכולת להשפיע על הנושא.

גם הצורך בפריקת קיטור מובן לי, אבל דיונים תיאורטיים כאלה, לא מקדמים אף אחד לשום מקום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין צורה אחרת להבין את המערכון הזה, מי שלא הבין אותו כראוי זה מבחירה ולא מחוסר הסברה נכונה.

מישהו הצליח לארגן את הפייסבוק של חוטובלי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חוסר המודעות של חלק מהכותבים כאן לאי האובייקטיביות שלהם- למעשה לתפיסה הסובייקטיבית של כל אחד לגבי המערכון מצחיק אותי. אותם אנשים כותבים שמי שחושב א' לא הבין את המערכון וכו' וכו'. כשמישהו לא מוכן לקבל את דעה ב'- דעתכם, אתם אומרים לו שהוא מסרב לפתוח את הראש ולנסות להבין זווית ראיה אחרת בשעה שאתם לא מכירים בהיותה של התפיסה שלכם סובייקטיבית לחלוטין.

להגיד שהמערכון העלה את הנושא לסדר היום וזה דבר חיובי זה דבר אחד (אפשר שלאור האבסורד משפחת שליט בעצמה אפילו חושבת כך). להגיד שהמערכון גיאוני ולא חסר רגישות, להגיד שהוא היה במקום זה כבר דבר אחר לחלוטין. אני עדיין לא חושב שבאופן שזה נעשה זה היה במקום.

לעניין ששלומי התייחס אליו- אכן כבר מדובר בנקודה שונה אבל לא פחות חשובה. למרות שההערכה שלי לרוב הפוליקיטאים הישראליים דיי נמוכה אני עדיין חושב שכל ההתעסקות הטיפשית הזו בכל היום להשמיץ אותם, לא משנה מה יעשו, הפכה לספורט במדינה. בין ההשמצות לבין היגיון אמיתי הקשר הפך לדמיוני בלבד. אנשים נהנים לקטר ולבקר.

אם לא תעשה- יבקרו.

אם תעשה א'- יבקרו

אם תעשה ב' יבקרו.

לאור התנהגות אנשים ברחוב ובכביש קשה לומר שגם דעתו של הרוב הישראלי (האספסוף המשתלט) שווה משהו.

אנשים כולם חכמים גדולים כשזה נוגע לענייני מדינה ובפרט ענייני ביטחון (והאמת גם כל דבר אחר). אם היו יודעים חצי מהאמת אולי לא היו מדברים כ"כ הרבה. אם חושבים שהם חכמים גדולים שירוצו לכנסת ויעשו משהו במקום לדבר.

כתב בשירו יעקב רוטבליט- "דברים שרואים מכאן לא רואים משם".

פורסם

אציין רק שלא ראיתי את המערכון ולא מתכוון גם לראות אותו

בכל זאת, יש גבולות גם בסאטירה.

נכון, אם קומיקאי סובייטי כלשהו היה מעלה בתוכנית שמשודרת בפריים טיים בערוץ המרכזי בטלוויזיה הממשלתית הסובייטית מערכון שבו צוחקים על שבויי מלחמת עולם שניה, היה מזמן נרקב במרתפי לוביאנקה (משרדים של ק.ג.ב., מי שלא יודע).

זהו חופש ביטוי במדינה דמוקרטית, לטוב ולרע, ואתם מוזמנים להשלים עם זה, אלא אם כן אתם רוצים כאן מדינת משטרה.

ואם זה מה שיחזיר את שליט, אז אני גם מוכן לראות את התחפושות עם התמונה שלו בפורים.(נערך עקב חוסר רצון לשים דימוי יותר בוטה, שלא מיישר קו עם כללי הפורום).

גלעד שליט זו לא הבעיה שבגללה המצב של החינוך והכבישים הוא כמו שהוא.. יש לזה הרבה סיבות אחרות

הוא לא הסיבה, אבל אם חופרים עמוק, הכל קשור אחד לשני. ואפשר לשחק עם הדברים האלה כדי לטייח דברים אחרים.

לדוגמא - למי אכפת שהתפוצצה לנו ההודנא בפנים, משפחות פשע פועלות באין מפריע, גלי אבטלה בגלל משבר כלכלי ואוטובוס עם תיירים זרים התרסק בגלל תשתית כבישים מזוויעה ונהג שלא עבר הכשרה מתאימה. הרי יש את ה"אח הגדול" עם שיפרה ובובליל!!! ושכל העולם י****ן.

בארץ הזאת ,כוחם של ההפגנות כבר לא כמו פעם. לאף אחד לא ממש איכפת.

לכן מנסים לעשות רעש בדרכים אחרות (פייסבוק,סטיקרים וכו' ...)

מזה בטוח לאף אחד לא אכפת. כן, Ehud Olmert ו-Tzipi Livni גולשים בפייסבוק. בטח...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא רק שזה לא הצחיק ,זה עיצבן אותי.

יש דברים שלא צוחקים עליהם (חטופים,שואה וכו' ...) .

בושה וחרפה.

על הכל אפשר לצחוק, זה תלוי איך ולמה.

בלי קשר, לדעתי הסיפור עם גלעד שליט מנופח בחברה הישראלית מעבר לכל פרופורציה.

60 שנה עברו ועדיין בישראל לא למדו להשלים עם העובדה שבמלחמות יש שבויים, ויש גם

הרוגים שלא בהכרח יובאו למנוחות בארץ הקודש. לטוב ולרע, נראה לי שאנחנו עדיין המדינה

היחידה שנאחזת בעקרונות הרעועים האלה. לא קשה גם להבין למה - הרי כל עוד מדברים

מספיק על גלעד שליט והמצב הבטחוני, אפשר להמשיך ולהתעלם מכל הדברים הקטנים שמסביב,

כמו מצב ההשכלה הירוד, התרבות המדממת למוות, המצב בכבישים, הפערים החברתיים וכו' וכו'.

אסקפיזם במיטבו. מצחיק זה לא.

מסכים ב100%.

למה אנחנו מתעסקים עם בן אדם אחד שאף אחד לא יודע מה שלומו כיום?

יש המון בעיות במדינה, כולל 500 איש שמתים כל שנה בתאונות דרכים. ואנחנו מתעסקים עם חייל חטוף?

העולם הוא כל כך גדול והבעיות שלו כל כך מגוונות שאנחנו פשוט לא יכולים להרשות לעצמנו כחברה להתחיל להתעסק בבעיות של משפחה אחת.

בחיים היומיומיים של כל אחד מאיתנו, מה לעשות, גלעד שליט הוא פשוט לא רלוונטי. כן, מפריע לי שהוא שבוי אבל כשהתגייסתי ידעתי שזה יכול לקרות גם לי. זה מה שקורה במדינה מיליטריסטית.

לפני חודשיים הציעו לי ביום אחד להצטרף ל3 קבוצות של גלעד שליט בפייסבוק. התגובה שלי הייתה לכתוב בסטטוס שלי "די כבר לשמוע על גלעד שליט, זה לא מעניין".

התגובה של אנשים? 3 אנשים הפסיקו לדבר איתי, כאילו שזה באמת פגע בהם באופן אישי.

חשיבה קטנה וסובייקטיבית לחלוטין גורמת לאנשים לא לראות את הזוועות האחרות בעולם ורק לראות את מה שהתקשורת רוצה שהם יראו.

גלעד שליט כבר הפסיק להיות "אדם" לפני הרבה זמן. כיום הוא סמל לאומי, ומי שיורק עליו יורקים עליו בחזרה.

העניין הוא שהסבל שלו הפסיק להיות רלוונטי, כל מה שרלוונטי זה הסבל של המדינה ושל העם.

אז בסדר, כל אלו שאומרים "אבל יש משפחה מאחוריו והם גם סובלים, תחשבו על החשיבות של הסבל שלהם בתוך ההקשר השל המדינה ושל כל האירועים שיש פה. הם לא היחידים שסובלים. יש ילדים של נרקומנים, יש זנות, יש אונס ותאונות דרכים.

חייל חטוף זה חשוב?

לא ממש.

לדעתי הבדיחה שלהם הייתה בסדר גמור. הם צחקו על הממשלה, ואם גלעד שליט היה רואה את זה בעצמו, הוא גם היה צוחק כי זה בדיוק האבסורד.

אה, אז יש דרכים שהן כן לגיטימיות בעיניך להחזרת שליט? כי פשוט גם יש דרכים שהן לגיטימיות בעיני.

יודע מה - אני חושב שכל הקבוצות בפייסבוק שעוסקות בשליט, כמו גם הסימלונים עם התמונה של שליט שחלק מהמשתמשים (אפילו באתר הזה) שמו לעצמם, מהווים זילות של כבודו. אני דורש להסירם לאלתר!

:?

מסכים על זה!

• תוכן חדש...