Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן להתערב שחצי מאלו שכתבו/יכתבו כאן "גועל נפש! יש דברים שלא צוחקים עליהם!" אפילו לא ראו את המערכון. החצי השני, לדעתי, פשוט לא הקשיבו למה שנאמר בו - ברגע שהם שמעו את השם גלעד שליט קפץ להם הפיוז. והאמת היא שזה בדיוק כמו שאלעד אמר - לא צחקו על גלעד או אבא שלו, חס וחלילה. צחקו על הממשלה האימפוטנטית שלנו - ועל זה בטח שצריך לצחוק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכסף אין גבולות, ובמקרה הזה רייטינג מביא כסף.

התכנית הזאת מזמן כבר הפסיקה להיות מצחיקה באופן שהייתה בהתחלה והפכה

למחלבת צחוקים (במלעיל) מאולצת שמסתמכת על בדיחות קרש ודמויות גרוטסקיות.

נותר רק לקוות שהסיפור הזה יעצבן הרבה אנשים ויביא להורדתה מהשידור. (כן, ממש...)

בלי קשר, לדעתי הסיפור עם גלעד שליט מנופח בחברה הישראלית מעבר לכל פרופורציה.

60 שנה עברו ועדיין בישראל לא למדו להשלים עם העובדה שבמלחמות יש שבויים, ויש גם

הרוגים שלא בהכרח יובאו למנוחות בארץ הקודש. לטוב ולרע, נראה לי שאנחנו עדיין המדינה

היחידה שנאחזת בעקרונות הרעועים האלה. לא קשה גם להבין למה - הרי כל עוד מדברים

מספיק על גלעד שליט והמצב הבטחוני, אפשר להמשיך ולהתעלם מכל הדברים הקטנים שמסביב,

כמו מצב ההשכלה הירוד, התרבות המדממת למוות, המצב בכבישים, הפערים החברתיים וכו' וכו'.

אסקפיזם במיטבו. מצחיק זה לא.

פורסם

ראיתי את ה"מערכון" ....גם כן מערכון.

לא צחקו על שליט עצמו,אבל זה חוסר רגישות ממדרגה ראשונה

ולא תצליחו לגרום לי לחשוב אחרת.

אה כן,אם הכותבים של "ארץ נהדרת" חושבים שזה מה שיעורר את הממשלה,

אז זה ממש לא.

פורסם

יש לחשוב על משפחתו שיושבת בבית ושכל פעם שמזכירים את שמו היא רק מתפחלצת למרות שהכוונה טובה אבל נושא רגיש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בלי קשר, לדעתי הסיפור עם גלעד שליט מנופח בחברה הישראלית מעבר לכל פרופורציה.

60 שנה עברו ועדיין בישראל לא למדו להשלים עם העובדה שבמלחמות יש שבויים, ויש גם

הרוגים שלא בהכרח יובאו למנוחות בארץ הקודש. לטוב ולרע, נראה לי שאנחנו עדיין המדינה

היחידה שנאחזת בעקרונות הרעועים האלה. לא קשה גם להבין למה - הרי כל עוד מדברים

מספיק על גלעד שליט והמצב הבטחוני, אפשר להמשיך ולהתעלם מכל הדברים הקטנים שמסביב,

כמו מצב ההשכלה הירוד, התרבות המדממת למוות, המצב בכבישים, הפערים החברתיים וכו' וכו'.

אסקפיזם במיטבו. מצחיק זה לא.

עקרונות רעועים ? בזמן שאתה ואני יושבים בבית החם, יש אדם שנמצא בשבי. תעצום את העיניים ותנסה לחשוב איך הוא מרגיש, מה הוא חושב, תחשוב כמה הוא סובל ומתגעגע לחיבוק משפחתי.

כל עוד זה אפשרי, יש לפעול להחזרתו !

גלעד שליט זו לא הבעיה שבגללה המצב של החינוך והכבישים הוא כמו שהוא.. יש לזה הרבה סיבות אחרות.

אני לא אומר שאני מקדיש את חיי למענו, ואני גם אף פעם לא אוכל להרגיש את מה שמשפחתו מרגישה, אבל להגיד שמאחורי פעולות להחזרתו עומד עקרון רעוע.. לדעתי זה לא במקום.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
ראיתי את ה"מערכון" ....גם כן מערכון.

גם אם תכתוב מערכון במרכאות כפולות ומכופלות, זה עדיין ישאר מערכון. תבין, אנו מדברים כאן על מערכון מסוג של סאטירה. טבעה של סאטירה להיות עוקצנית, בועטת, משעשעת, ובו-זמנית גם לעורר מחשבה בקרב צופיה ולהעביר ביקורת על הנושא שעליו היא מדברת.

לעניות דעתי, המערכון הזה הוא התגלמות הסאטירה במיטבה. עובדה שהוא הצליח למלא באופן מושלם את כל המטרות שמניתי לעיל.

יש לכם בעיה עם כאלה מערכונים? צאו להפגין נגד אותם נבחרי ציבור שלא עושים מספיק כדי להשיב את גילעד שליט הביתה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אבל אף אחד לא צחק על חטופים... הבדיחה היתה על הממשלה! :?

מסכים לחלוטין,

אנחנו לפני בחירות והצגת הפוליטיקאים כאימפוטנטים שלא עושים מספיק להחזרת שליט ומתמקחים כמו ילדים קטנים על המחיר וכל זה בתוכנית הסטירית המובילה בישראל עשויה לתרום להחזרת שליט יותר מכל הפגנה בכיכר מלכי העיריה.

צר לי על כל מי שלא מבין את זה וישר צורח חמס (לא חמאס) על כל איזכור של שליט בתכנית סאטירה (לא סטירה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם אם תכתוב מערכון במרכאות כפולות ומכופלות, זה עדיין ישאר מערכון. תבין, אנו מדברים כאן על מערכון מסוג של סאטירה. טבעה של סאטירה להיות עוקצנית, בועטת, משעשעת, ובו-זמנית גם לעורר מחשבה בקרב צופיה .

אוקיי,יש מספיק נושאים לצחוק עליהם במדינה שלנו. כמו ש-GSI אמר,המשפחה שלו יושבת בבית

וכל פעם שהשם שלו עולה,הרגשות שלהם רק מתערבבים שוב. אין לתאר מה שעובר עליהם,שלא לדבר על גלעד עצמו.

חוסר התחשבות ברגשות אחרים.

יש לכם בעיה עם כאלה מערכונים? צאו להפגין נגד אותם נבחרי ציבור שלא עושים מספיק כדי להשיב את גילעד שליט הביתה.

בארץ הזאת ,כוחם של ההפגנות כבר לא כמו פעם. לאף אחד לא ממש איכפת.

לכן מנסים לעשות רעש בדרכים אחרות (פייסבוק,סטיקרים וכו' ...)

חבל שזה המצב,אבל ככה זה כאן.

פורסם
האם אתה סבור כי המערכון היה לא ראוי, למרות שהוא הביא את סוגיית גילעד שליט לסדר היום הציבורי?

כמובן שלזוית הזו אני ער ובהחלט שמדובר באפקט חיובי. העניין הוא שבמקרה הזה מדובר בחוסר רגישות קשה ביותר ולא כלפי פוליטיקאי או מסכן אחר, אלא כלפי משפחה שבנם יושב בשבי וזו כבר סאגה אחרת לגמרי. מעניין מה דעתם על הנושא. יודע מה- לא מן הנמנע שהם קיבלו את זה באופן חיובי שמשרת את מטרתם. בהחלט קשה להגיד.

פורסם

אביב,

משפחת שליט יודעת טוב מאוד למה הם חוגגים את חג החנוכה בלי הבן שלהם בבית ולדעתי הם שמחים לכל איזכור שלו ולכל לחץ על הפוליטיקאים בכל צורה שהיא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתם רואים שהסטירה הצליחה לעלות את נושא שליט על סדר היום בגלל כמה בדיחות ציוניות מפגרות-הנה דוגמא לכך פה בפורום ניפתח דיון בנושא גלעד שליט משמע הסטירה הצליחה.

פורסם

רק עכשיו ראיתי את המערכון המדובר,ואם להגדיר במילה אחת:

גאוני.

המערכון הזה נועד כדי ליצור בדיוק את התגובות האלה שנוצרו פה בפורום.

המערכון הזה לא נועד להצחיק אף אחד,הוא נועד לקומם, הוא נועד לכך שביום למחרת אנשים ילכו ברחוב וידברו על כך שהממשלה כל כך דפוקה עד כדי כך שאפילו מזה ארץ נהדרת עשו "מטעמים".

אני לא חושב שהמערכון הראה חוסר רגישות כלפי משפחת שליט,דווקא מהבחינה הזאת הוא מאוד מאופק,אבל הוא כן מראה את חוסר התפקוד של הממשלה העומדת בראש המדינה.

כל הכבוד להם על כך ש"החזירו" את הנושא של גלעד שליט לכותרות,יש כבר הרבה (כולל ממשלת ישראל) ששכחו ממנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המערכון היה גאוני והוא אפילו תרם הרבה יותר ממה שאמרו עליו באח הגדול.

כמו שאמרו כבר לפני על זה אנשים ידברו מחר וזה לפי דעתי גם מה שהמשפחה שלו רוצה.

to finish first first you have to finish

פורסם

לדעתי היוצרים ידעו שזה מה שיקרה .

ברור להם שרוב העם לא יבין את המטרה ויתעצבן , ברור להם שעוד כמה שיחות יהיו על גלעד שליט , וגם ברור להם שהם יצאו רע מזה .

אבל לא אכפת להם לצאת רע, הם עשו את שלהם , הם תרמו למקומו של הנושא בשיח הציבורי, ומצדם שתמשיכו ללכלך עליהם.

סוג של שכיבה על הגדר נוסח 2008 .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...