Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש ברשותי אופל קורסה שנת 2000 אוטומטית 1.2

לאחרונה מערכת הנעילה המרכזית הפסיקה לעבוד.

באמת שבלי שום סיבה, לא נגעתי בשום דבר ולא נעשה שום שינוי בחשמל או כל דבר אחר ברכב.

אני רק רוצה לדעת איפה נימצא המנגנון שאני אוכל לאתר את הבעיה. אודה לכם אם תגידו לי איפה זה נימצא כי לאחר חיפוש לא מצאתי.

תודה

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

מיקום נעילה מרכזית אופל קורסה? מישהו יודע?

LEON fr 2007

פורסם

תגדיר "לא עובדת".

אתה פותח עם שלט או מפתח?

שאני עשיתי נעילה מרכזית + אזעקה אני זוכר שבכל דלת התקינו את המנגנון שמרים ומוריד את המנעול.

אבל מי שמכיר אותי יודע שאני לא גאון, אבל בכל מקרה ניסיתי לעזור.

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

אני פותח עם מפתח.

אני יודע שאמור להיות מנגנון שאחראי לנעילה המרכזית שנותן הוראה לפתוח ולסגור את שאר הדלתות לפי מה שהבנתי.

לא עובדת פירושו שהמערכת עד היום עבדה כלומר כשהייתי פותח את נעילת דלת הנהג,שאר הדלתות הנעולות היו ניפתחות. כיום זה משום מה הפסיק לעבוד וכשאני פותח את דלת הנהג רק דלת הנהג ניפתחת.

LEON fr 2007

• תוכן חדש...