Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט השרון - המלצה חמה מאוד.... לא ללכת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ביום שישי נכנסתי ל"טסט השרון" בכפר סבא כדי להעביר את הרכב של אבא שלי טסט.

הרכב עבר טיפול מכני לפני הטסט כך שלא היתה צריכה להיות שום בעיה לעבור אותו.

אבל רק אם המכון היה הגון ולא מחפש לסחוט את האנשים שמגיעים אליו...

הכל היה נראה כאילו עבר בסדר ואז בסוף הטסט אחד הבוחנים אמר לי "קח פה ימינה"

לקחתי ימינה וראיתי שהגעתי למחלקה של אביזים ואנשים עובדים על רכבים.

שאלתי אחד מהעובדים מה זה אומר ששלחו אותי לכאן והוא אמר שאני צריך לתקן כמה דברים...

כמובן שכבר קלטתי שעשו לי פה קטע...

ניגשתי לאחד מהעובדים עם טופס הטסט ושאלתי אותו מה זה אומר. הוא אמר לי "תכניס ת'רכב לכאן"

הכנסתי את הרכב ושאלתי אותו מה זה אומר מבחינת מחיר והוא ענה "צריך ללטש את הפנסים ולהחליף את המספר"

שאלתי "כמה זה עולה, כי זה רכב של אבא שלי ואני צריך לבדוק אם הוא מחליט לתקן כאן" אז הוא ענה לי "זה רק ליטוש ומספר"

שוב שאלתי "כמה עולה?"

הוא ענה "אם זה רק ליטוש אז 250 ש"ח ומספר זה 20 דקות"

אני, שלא מבין את המטבע "דקות" התעקשתי שוב על המחיר של המספר והוא אמר לי "50 שקל"

דיברתי עם אבא שלי בעצבים ואבא שלי כמובן גם התעצבן ולא הבין על מה כל הסיפור ולמה המכון החליט להכשיל ואני בינתיים בודק את המספר של הרכב כדי להבין מה הבעיה איתו ואומר לאבא שלי בטלפון שמכון רק מחפש איך להוציא כסף מהאנשים ושהמספר בסדר גמור, אז העובד צועק לי "טוב, אני מוותר לך על המספר". באמת תודה לך... אם זה כל כך חשוב ולא בטיחותי שבגלל זה הכשלתם אותי בטסט אז איך בכזו קלות אתה מוותר לי על זה כשאתה רואה שאני מתעצבן וכנראה לא אתקן פה?

בזמן שהוא רואה שאני ממשיך להתעצבן ולספר לאבא שלי כמה שהם רמאים ואיך כמעט כל רכב שיוצא מהטסט מופנה לאיזור אביזרים (מה שבאמת נכון) אז העובד אומר לי "מה הבעיה? אני לא מבין"

עניתי לו שהבעיה היא שהם מנסים לסחוט ממני 250 שקל על כלום. אז הוא אומר לי "הפנסים שלך צריכים להיות מבריקים כמו אלה" ומצביע לי על פנסים של רכב חדש בכמה שנים טובות מהרכב שלי.

"הפנסים שלך עכורים" הוא אומר לי.

מדבר שטויות! הפנסים לא שונים מפנסים של כל רכב אחד בן גילו שתראו על הכביש!

יצאתי ממחלקת האביזרים בעצבים והלכתי לשלם על הטסט.

כשהפקידה החזירה לי את הטפסים היא אמרה לי "אתה יודע שלא סיימת?" אמרתי לה "כן, אני יודע ואתם הולכים לקבל ממני יופי של ביקורת באינטרנט", אז היא בקול פרחי אומרת לי "מה זה?"

חזרתי על מה שאמרתי לה והיא אמרה לי בעצבים "בשמחה"

אז בגלל שאני בן אדם שבאמת אוהב לעשות טוב לאנשים אני מקווה שגרמתי לה לשמוח מאוד

וזאת הביקורת שלי!

ממליץ בחום לא להכנס לטסט אצל הסחטנים האלה!

מישהו יודע איך אני יכול ללטש פנסים ב2 דקות? (נראה לי יותר זול מ250 ש"ח...)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה, בחיפה מכשילים על מדבקות זוהרות, מספר, וזיהום אויר-מוכרים תוסף במחיר מופקע ומעבירים,

אבל טוב לדעת שיש שידרוגים לקומבינה.

פורסם

שלום רב !

קרא את הקישור הבא והסק את המסקנות:

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-24623147,00.html

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טיפ לטסט:

לפני הטסט תקנו טוש שחור לא מחיק מקרביץ, (7.90 ש"ח) ותעברו על הספרות במספר שאתם רואים שהם קצת נמחקו ויש חורים באמצע של חוסר צבע, וזהו. אף אחד לא ישים לב למספר שלכם

פורסם

אם לא עברת טסט אז אמורים למסור לך את דף הליקויים, מה הערכים שרשומים לך בפנסים?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
יפה, בחיפה מכשילים על מדבקות זוהרות, מספר, וזיהום אויר-מוכרים תוסף במחיר מופקע ומעבירים,

אבל טוב לדעת שיש שידרוגים לקומבינה.

אני עשיתי טסט במבדק בפ"ת

ובדקו לי מדבקות זוהרות שהדבקתי לפני

זיהום אוויר היה גבוה אצלי אז הבוחן אמר לי ללכת לקנות מהר תופס להכניס לרכב ואז הוא ימשיך להעביר אותי בטסט.

ואת המספר צבעתי עם טוש שחור לפני הטסט:lol:

אבל לדוגמא רכב שהיה אחרי בדקו לו משולש אזהרה ואפוד זוהר ופח בתוך האוטו ועוד כל מיני דברים שלא בדקו אצלי

פורסם

קח משחת שיניים, תמרח בעזרת צמר גפן ובתנועות סיבוביות תעבור על כל הפנס , עכשיו קח צמר גפן נקי ותעבור שוב עד שירד קצת מהמשחה ,קח סמרטוט ותנקה היטב ,בסוף תעביר שכבת ווקס על הפנס.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
קח משחת שיניים, תמרח בעזרת צמר גפן ובתנועות סיבוביות תעבור על כל הפנס , עכשיו קח צמר גפן נקי ותעבור שוב עד שירד קצת מהמשחה ,קח סמרטוט ותנקה היטב ,בסוף תעביר שכבת ווקס על הפנס.

וזה עובד? באמת באמת עובד?

שאני לא סתם יצחצח לפנסים שלי את השיניים.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

מתעלק ברשותכם, על השירשור.

תודה לפותחו על האזהרה.

-ולשאלה:

יש על הפנסים שלי משהו מוזר, נראה כמו איזו שהיא מדבקה שהייתה עליהם והוסרה, אך נשארו שאריות של דבק. הפנסים עצמם לא עכורים, אך זה מעצבן אותי.

הסימנים הנ"ל הם חיצוניים.

האם משחת שיניים תעזור?

ניקוי תכוף עם סבון ומברשת נעליים לא עוזר בשיט, הסימנים עודם שם.

יש לציין אגב שגם על השמשה הקדמית יש שאריות של איזו שהיא מדבקה.

**הרכב שלי חי את רוב חייו באיזור אשדוד, האם שמים שם מדבקה להגנה מהשמש או משהו כזה על המכוניות?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

את המדבקה על החלון אתה יכול לנסות להוריד עם ממס אורגני כלשהוא -אצטון לדוגמא אם לא הולך אפשר בזוית שטוחה עם סכין יפנית. בפנס פלסטיק לא להשתמש באציטון. אלה בזהירות רבה עם סכין יפנית בזוית שטוחה .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

המדבקה כבר הוסרה, נותרו מעין שאריות מוזרות מאד, גם על הפנסים אותו סיפור ושם נראה שבאמת ניסו עם יפני להסיר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...