Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי רכישה יד 2 סיטרואן סי 4 ידוע לי שבעבר היו צרות עם גיר אוט' AL4 בדגמים שונים של פז'ו וסיטרואן

ןמה דעתכם על גיר רובוטי?

פורסם

ה-AL4 עבר שיפור בשנים האחרונות ונוספה לו אפשרות להעברת הילוכים ידנית (בעזרת מנופים מאחורי ההגה).

הגיר לא נחשב לבעייתי, מעבר לסטיגמה שהיא לא בדיוק נכונה. הבעייה הייתה עם הגירים שהגיעו לפני ה-AL4.

אם כבר מדברים על הגיר הנ"ל, הבעייה היא שהוא מעט עצל, ולא יותר מזה.

אגב, באיזה שנה מדובר?

פורסם

עדי, אתה מדבר על גיר רובוטי, לא על AL4. ל-AL4 נוספה אופציית טיפטרוניק (העלאת והורדה של הילוכים בגיר אוט' רגיל) כבר ב-2002 אאל"ט.

הבעיות שהיו ב-AL4 בשנה הראשונה נבעו משסתומי הידראוליים מסדרה דפוקה, קשה לי להאמין שנשאר ולו גיר אחד שלא טופל מאז.

עומר,

מול מה אתה משווה את ה-C4? כי ביחס לאחרות באותה קבוצה (אולי למעט מאזדה 3) הוא זז בסדר גמור. שום דבר שישבור שעוני עצר, אבל ביחס לקבוצה הוא בהחלט בממוצע.

פורסם

C4 אחלה רכב, בתור רכב חברה, אמנם קצת אצל אבל נוח מאוד. מצד שני כך בחשבון שהוא שותה דלק בטרוף, בין 8-9 קילומטר לליטר וזה בתנאי נסיעה נורמליים (בעיקר נסיעות של 30 ק"מ בין עירוני).

פורסם
C4 אחלה רכב, בתור רכב חברה, אמנם קצת אצל אבל נוח מאוד. מצד שני כך בחשבון שהוא שותה דלק בטרוף, בין 8-9 קילומטר לליטר וזה בתנאי נסיעה נורמליים (בעיקר נסיעות של 30 ק"מ בין עירוני).

קצת אבל רק קצת הגזמת..

צריכת הדלק היא פועל יוצא של הנהג אשר נמצא ברכב, ואופן הנהיגה בו.

ה C4 של חמי מראה באופן עקבי צריכת דלק של 1 ל 10 בעיר וקרוב ל 1 ל 13 ואולי 14 במחוץ לעיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
קצת אבל רק קצת הגזמת..

צריכת הדלק היא פועל יוצא של הנהג אשר נמצא ברכב, ואופן הנהיגה בו.

ה C4 של חמי מראה באופן עקבי צריכת דלק של 1 ל 10 בעיר וקרוב ל 1 ל 13 ואולי 14 במחוץ לעיר.

מה אומר, ככה זה הנהג הישראלי, אישתי נוהגת רוב הזמן ברכב, והיא לא מהממהרים, ככה גם השכנה ובכל זאת צריכת הדלק לא משהו, בכלל הדבר ידוע תבדוק עם קציני רכב בחברות ותראה מה ממוצע צריכת הדלק, אשרי חמך שמצליח לסחוט יותר קילומטרים לליטר.

פורסם

ה C4 היא אחת המכוניות המאכזבות ביותר שיצא לי להתרשם מהן בעת האחרונה.

לא שציפית לאוונגרד בנוסח ה DS, אך ממכונית שנושאת את הסמל המחייב הייתי מצפה לנוחות נסיעה גבוהה, או לפחות טובה, וה C4 ממש לא מספקת בתחום הזה.

ה C4 הינה סה"כ פיג'ו 307 עם גאדג'טים אלקטרוניים וגלגל הגה מעצבן, ובהתחשב במתחרות שלה זה ממש לא מספק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מתלבט לגבי רכישה יד 2 סיטרואן סי 4 ידוע לי שבעבר היו צרות עם גיר אוט' AL4 בדגמים שונים של פז'ו וסיטרואן

ןמה דעתכם על גיר רובוטי?

בגדול אפשר לומר שמדובר במשפחתית טובה ומוצלחת. צריכת הדלק נורמלית לקטגוריה ומקבילה לכל הדגמים של כל פג'ו וסיטרואן עם אותו המנוע ואותו הגיר (קרי: כ 11 ק"מ לליטר בנסיעות משולבות, 14+ ק"מ מחוץ לעיר נטו ובעיר 9-9.5 קמ לליטר בנסיעות רגועות סבירות). המודלים הראשונים, כמו כל שנת דגם ראשונה, סבלו ממעט מאוד מחלות ילדות - היום כבר לא סביר שתיתקל במשהו כזה.

הגיר הוא אותו גיר AL4 מוכר מהדגמים הקודמים, לאורך השנים שופרה אמינותו ובדגמים אלו כבר ניתן לומר בוודאות שלא מדובר בזוועה כמו שהסטיגמה סביבו אומרת. נכון שלא מדובר בגיר האוטומטי האמין והטוב ביותר בעולם - אבל הוא טוב יותר ממה שחושבים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...