Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם ב90$

http://www.crutchfield.com/p_500KCA620M/Alpine-KCA-620M-USB-Adapter.html?tp=1672

אבל אני לא לגמרי בטוח בענין הסרטון. אמנם יש שם כבל אייפוד שעולה 30$, שיש לי כזה מותקן ברכב [ואין לי איפוד בכלל..:-D], אבל רואים בבירור שיש כבל של USB נקבה, רק אני לא מצליח כ"כ להבחין אם הוא יוצא מהHU מאחור, או ממקום אחר. מה הוא מעביר שם בתא כפפות?

ונו, אם כבר יש 9886 בייבוא פרללי שמוכן לUSB בלי מתאמים, זה הכי טוב.. אדי, אתה מוכר כאלו מכשירים? אם כן, תוכל לפרסם את מחירם בבקשה?

פורסם

לפי מה שרואים שם, יש שם חיבור USB רגיל - פשוט צריך להביא מאריך כדי שיהיה אפשר

לחבר איזשהו התקן מחוץ לדשבורד.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

ונו, אם כבר יש 9886 בייבוא פרללי שמוכן לUSB בלי מתאמים, זה הכי טוב.. אדי, אתה מוכר כאלו מכשירים? אם כן, תוכל לפרסם את מחירם בבקשה?

כן,הגיעו כמה דגמים עם USB מוכן .. 9887(לא זוכר עם בא עם USB) ועוד מכשירים מכוילים לתדרים של הארץ(כמובן הלא מכוילים זולים יותר) עוד מאט תיצא מודעה מסודרת.

פורסם

מה ההבדל בין ה- 9886 וה- 9887 לבין אותם דגמים עם R?

האם מדובר ב- RDS?

תודה.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

הR מסמל את הדגמים האירופאים, התואמים בקליטת הרדיו שלהם לתדרים בארץ. המכשירים זהים, מלבד שינויים קלים כמו מתג ווליום סאב במיקום שונה.

RDS קיים רק במכשיר האירופאי הR.

המנואל של ה9887:

http://support.alpine-usa.com/products/documents/OM_CDA-9887.PDF

המנואל של ה9887R:

http://www.restricted.alpine-electronics.co.uk/support/ownersdatabase/CDA-9887R/OM_CDA-9887R_EN.pdf

פורסם

תודה רבה.

האם ה- R משווק על ידי היבואן הרשמי או להיפך?

אם אני מבין נכון, היבואן הרשמי נותן אחריות ל- 3 שנים בעוד שדגמים שנמכרים על ידי יבואנים אחרים מקבלים אחריות לשנה אחת.

באיזה מכשיר הייתם בוחרים מבין השניים - האמריקאי או האירופי?

חמי

פורסם

היבואן הרישמי אפריל טקליין נותן 3 שנות אחריות על מכשירי הR האירופאיים המשווקים על ידיו.

לאחרונה, נתקלנו בתגובות על יחס לא תקין של אפריל, אינני יודע אם מדובר במקרה חד פעמי וחריג, או יותר מכך. יש לבדוק זאת.

אכן, לעיתים מסתתרים באותיות הקטנות סעיפים שפוטרים אותם מנטילת אחריות במצבים ובמקרים שדווקא תדרש להם. ולכן, אם מדובר בגוף רציני [כמו אפריל], בדרך כלל, ע"י פניה מסודרת לדרג בכיר יותר בהיררכיית ההנהלה שם, ניתן לעבור משוכה זו.

מאידך, אם יבואן פרללי, מוכר את המכשירים הללו במחיר משתלם, למרות השנה היחידה, זוהי בחירה נבונה - כמובן בהנחה שהיבואן הפרללי הזה מוכח כגוף או אדם היודע ליטול אחריות במקרה של תקלה.

הכל ענין של כסף. השאלה, בפער בין מחיר מכשיר בייבוא רגיל ע"י יבואן רשמי + אחריות 3 שנים, לבין מחיר מכשיר בייבוא אישי מינוס אחריות, היכן מחיר המכשיר אצל היבואן הפרללי + אחריות שנה.

ולשאלה באיזה מכשיר הייתי בוחר, תלוי אם יש לך שימוש ברדיו בארץ. למרות שהמכשירים המיובאים פרללית גם מכוילים לארץ.

אם המכשיר המדובר יתומחר כראוי, זוהי אופציה מעולה ומשתלמת.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ושוב שלום,

אני מתלבט מאד בין ה- 9886 וה- 9887.

העדיפות שלי היא ל- 9887 אבל עניין ה- USB המצריך מתאם מייקר את העסק.

מה לגבי אייפוד - האם המכשירים זהים בעניין זה?

תודה,

חמי

פורסם

לטעמי אתה עושה טעות שאתה חושב על אלפיין הקלריון הרבה יותר טוב

מהסיבה הפשוטה אתה מקבל עליו את הUSB מוכן, מקבל מכשיר באותה רמה , ועולה חצי !

לא רואה שום סיבה הגיונית להתעסק עם אלפיין , מילא אם היו באותו מחיר אבל ב1900 שח אתה קונה

786 USB תומך 3 חלקים 24 ביט וכל מה שיש ב9887 רק שהוא עולה חצי , ואתה יכול לקנות בארץ ולקבל אחריות.

• תוכן חדש...