Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מתחמק מלתת פרטי ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים נכנסה בי מישהי בעוד הייתי באוטו, ולא נסעתי כלומר האוטו עמד הבחורה פשוט ניסתה להחנות עם הפנים קדימה ואיכשהו לקחה יותר מידי מקדמה ופגעה לי בפגוש, מה שגרם לקימור בולט מאוד (גם אצלה כמובן היתה פגיעה מקדימה). לאחר דין ודברים קצר עם הנהגת דיברתי גם עם אביה שהוא כנראה בעל הביטוח ברכב, הוא ניסה להתחמק מלתת את פרטי הביטוח ורצה להסתדר בלעדיהם. הלכתי לקבל הצעת מחיר מהפחח שלי, וכאשר אמרתי לו אותה הוא הסכים לשלם את הנזק ולסיים את המקרה אבל אז התחרט וחזר בו והתחיל לנסות לשלוח אותי לכל מיני מוסכים שלו שאני לא מכיר ואף הוסיף ואמר "תשאיר את האוטו שם" (באמת?!). כשאמרתי לו שזה לא נראה לי הוא המשיך להתחמק, ואמרתי לו שאני מבחינתי פונה לביטוח. הבעיה - הבחור סירב כאמור לתת לי פרטים מלאים, יש לי רק את השם שלו ושל הנהגת (במקרה אני יודע שמדובר לפחות בשם אמיתי אצלה כי היא למדה עם מישהו שאני מכיר) והוא טוען שהאוטו מבוטח בחברת ביטוח כלשהיא את שמה מסר לי בהתחלה אבל לא נתן לי כאמור מספר פוליסה. לצערי את מספר האוטו שרשמתי באותו זמן בפלאפון איבדתי אחרי תקלה שהיתה לי בו, מזלי שגיביתי את התמונה מהתאונה אבל שם רשום כל מספר הרישוי של האוטו חוץ מ-2 הספרות הראשונות. אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא את הפרטים המלאים של הנהגת ואביה ולא מצליח, יש לי טעם ללכת להוציא דו"ח תאונה בינתיים כאשר כל מה שיש לי זה בעצם שם, מספר פלאפון ומספר רכב לא שלם? או שאולי להמשיך לנסות לאתר אותם?

פורסם

עצה -

דבר ראשון על פי חוק היא/הוא חייבים לתת לך את הפרטים

לטעמי תתקשר אליו ותקליט את השיחה (אין לך מה לדאוג זה חוקי) ותדבר איתו על זה ותודיע לו שבמידה והוא לא נותן לך את הפרטים אתה הולך ומגיש נגדו תלונה במשטרה במידה והוא נותן לך מעולה, במידה ולא תיגש לתחנת משטרה ותיתן להם את ההקלטה שבה שומעים אותו מדבר על התאונה בצירוף הפרטים הידועים לך ויטפלו בזה

פורסם

במידה והוא נותן לך את הפרטים, תוודא שהוא מגיש דו"ח תאונות מצידו כמה שיותר מהר.

אם הוא לא יגיש את הדו"ח שלו (כלומר הגרסא שלו ל"תאונה") התביעה לא תזוז - מנסיון.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

פנה לחברת הביטוח שלך עם הפרטים שיש לך על הרכב הפוגע, בדרך כלל הם יודעים לאתר את חברת הביטוח המבטחת את הפוגע על פי מספר הרכב שלו, אני מניח שגם על פי שם.

פורסם

יש לי רק את השמות שלהם, בגדול אני יודע מה השם של הנהגת אבל השם של האבא אני לא בטוח שהוא נתן לי את הפרטים האמיתים (לא שיש לו סיבה לשקר פשוט הבנאדם ערמומי משהו, ניסה גם לשלוח חבר שלו שיסגור איתי תמורת סכום קטן וסימלי את הכל)

פורסם

קודם כל היית מבקש ממנה את הכרטיס רשיון ותוכל לאמת אותם,

שלא יהיה שם בדוי, בשביל לאמת אותו וכך אפשר לאתר אותו ו/או אפשר לאתר את הזיהוי לוחית במידה ו"זיהית" .

פורסם
יש לך שם פרטי, או גם שם משפחה?

פעם שנייה. אם אתה רוצה עזרה, אנא ענה על השאלה, אחרת קצת קשה לעזור לך. אילו פרטים יש לך בדיוק ?

פורסם

אם יש לך את הטפון תגיד תלונה במישטרה ודרך המיספר פלפאון הם יוכלו לגלות את השם שלו המלא ואז את מספר הרכב.

פורסם

אל תנסה לאתר פרטים בדרכים אחרות.

פנה לנהגת שפגעה בך ובקש ממנה את הפרטים שאתה צריך, במידה והיא מסרבת, פנה לתחנת המשטרה ותוך דקות הם יצרו קשר עם הנהגת וכבר תקבל את הפרטים. (מניסיון.)

• תוכן חדש...