Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העזרה.

רק דבר אחד,

את הכבל RCA הארוך , שאני מושך מהHU , מאיפה אני מושך אותו? מיציאת הFRONT לדוגמא לסט הקידמי?.(טויטרים ומידים).

ומשם גם את הסאב?,בעצם 2 יציאות הRCA האחרות בHU נשארות ריקות? SUB וREAR?, אין שימוש יותר ביציאת הסאב?,ואז גם השליטה מהHU מתלבטלת?.

וברגע של 2XS,אני מושך יציאת RCA מהFRONT לMAIN POWER ומשם למגבר המידים ומגבר הטויטרים?.

והסאב מחובר רגיל דרך יציאת הסאב של הHU?.

או שלא הבנתי נכון?.

שוב תודה.

-----

הוספתי ציור שמסביר בערך את מה שכתבתי.

חיבור קרוס.JPG

פורסם

אתה ממש לא חייב להשתמש ביציאת הסאב של הקרוס.

אתה יכול להעביר כבל RCA נפרד בכל מקרה לסאב, וכך תמיד תהיה לך שליטה מה-HU.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

תודה, הPDF עזר מאוד!.

כמה שאלות נוספות שלא כ"כ הבנתי:

* האם אחרי הcross אקטיבי, צריך למשוך גם לכל מגבר כבל REMOTE?,אם כן,זה אומר למשוך כבל REMOTE ל4 נקודות,איזו דרך יש בכדי לפצל את הכבל הזה?.

* מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את החשמל למגברים ולקרוס?.

כרגע: 2G "+" יוצא מהמצבר ומתפצל ל3 מגברים וכך גם ה"-" מהשלדה, ע"י 2 מפצלים מ2G ל3 של 4G.

מאיפה אני מביא חשמל לקרוס?,האם צריך מפצל מ2G ל4 של 4G?,או שניתן להזין אותו ממקום אחר?,האם הוא דורש כבל עבה?.והאם ניתן למשוך לו מינוס ממקום אחר באיזור ההתקנה , והאם יש לו מינימום של GAUGE שהוא צריך?..

תודה.

פורסם

גם קרוס צריך REMOTE.אין צורך בחוט עבה-צריכה זרם נמוכה ,פחות מCD

אדיף לפצל מאותה נקודה יחד עים מגברים שלא יהיה הפרעות

פורסם

אתה יכול לשים מפצל לפלוס וממנו לקרוס. תרכיב פיוז קטן של 2A לפני הקרוס.

את המינוס אתה גם מחבר למפצל כדי שלכולם יהיה מינוס משותף.

רימוט אתה מפצל לכולם

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

בעצם אם אני מושך נגיד כולל לכבל 2G עוד כבל של כ10G או דק יותר עם פיוז 10-20AMP הוא צריך להספיק לקרוס?.

את ה"-" , להוסיף פשוט כבל דק לאחד מהמינוסים 4G המפוצלים?.

איזו שיטה יש לפצל כבל remote ?.

פורסם

טוב אז התקדמות קטנה

ומס' שאלות על ההתקנה:

|+| : מהמצבר למפצל(בעל פיוזים), 2גייג' ל3 של 4גייג' (לשלושת המגברים)

|-| : מהשלדה למפצל(ללא פיוזים), 2גייג' ל3 של 4גייג' (לשלושת המגברים)

|remote| : מהHU ל3 המגברים על ידי מפצל שחבר הביא (נוספה תמונה) ולקרוס של audioControl , סה"כ ל4 נקודות,כבלים פשוטים הכחולים של הREMOTE יספיקו נכון?.

מאיפה אני מביא חשמל לקרוס?,

מהשלדה אני פשוט יוסיף באחד היציאות של ה4 גייג' כבל קטן נוסף,האם לעשות את זה גם מה|+|?.

האם מה שרשמתי בסדר?,אשמח לעצות והצעות.

תודה.

• תוכן חדש...