Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו תמיד השדרוג אצלי מגיע כל 3-4 חודשים,חוות דעת על הסט-אפ החדש.

אשמח לעצות,הצעות וחוות דעת על שינויים וכו'.

רציתי לשדרג בהרבה יותר אך אני יעצור פה לבינתיים בגלל שיש דברים חשובים יותר כרגע.

אז ככה:

ר"ד : alpine 9855

במה קידמית : morel elite 2way

סאב : adire shiva 12 באטומה BY רועי. :-)

מגבר לבמה קידמית : audison Srx4 החדש, במצב 2 ער' , 200RMS משוער ליציאה , למידים.

מגבר לטויטרים : eclipse 3520.

קרוס : או MX22.2E המקורי של מורל,או קרוס אקטיבי 2WAY של audioControl 2XS,או שימוש ע"י הקרוס האקטיבי של הHU.

מגבר לסאב : zapco i2100 מגושר לסאב,זמני.

כמובן שחיווט איכותי הועבר עוד בהתקנה הקודמת, רק החלפה של הכבל רמקול , אטימה נוספת בבאגז' ובדלתות.

ואטימת ריצפת הרכב ע"י פלציף וחומר אקוסטי נוסף ששכחתי את שמו :roll: .

תודה לעוזרים.

פורסם

מזל טוב תתחדש. לפי מה שהבנתי מרשימת המגברים שלך אתה עובד אקטיבית אז למה אתה מתלבט על קרוסים? יש לך מכשיר שנותן המון

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

גם אני במקומך לא הייתי חושב על קרוס פאסיבי יש לך אחלה של ציוד.

אני בטוח שתשמע מצויין אחרי קצת כיוונים.

מה שהכי חשוב עם אתה עובר לאקטיבי, אז שמישהו עם ידע ונסיון יעזור לך לעשות את הכיוון.

אני למשל עשיתי טעות של החיים, בגלל שלא ידעתי כל כך על הפרוססור שלי(H700),

עשיתי העתקה של החיתוך של הוופר (60 H)והדבקתי אותו לטוויטר:shock:

הרופאים(ניר מפלצת ירוקה ויוסי אלפיין)טיפלו בי.

אני חייב להגיד שהטיפול הייה מסור. והרופאים אמרו לי, שמזל שיש לי כזה טוויטר שיכול"לספוג" תדר כזה נמוך, אחרת הייתי עושה נזק שהייה עולה לי באמת בבריאות.:wink:

אז אקטיבי זה הכי אחי. אבל תלמד קודם מהטובים ביותר.

בהצלחה.

פורסם

קרוס פאסיבי ברמה טובה יישמע יותר טוב מכל קרוס אקטיבי דיגיטאלי. האודיוקונטרול תהיה בחירה מעולה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה ,

stich - אפשר לדעת למה הקרוס לא מומלץ?,לידע כללי.

elik0 - הקרוס של אודיוקונטרול נחשב לקרוס פסיבי?,לא אקטיבי?.

מה שכן,רוב הסיכויים שאחרי השדרוג הזה השרוג הבא יכולל גם מעבר ל3WAY בבמה הקידמית,אז אולי כבר אפשר לשים קרוס 3WAY של אודיו קונטרול,או ברמה דומה(אשמח להמלצות).

פורסם

רכיבים חשובים (קבלים) שיש בקרוס הזה -תת רמה,-יכול לבדוק בMADISOUND מחיר של קבלי BENNIC שמורקבים שם.אים לשדרג קבלים אז-זה משהו אחר.

AUDIOCONTROL קרוס אקטיבי בין הטובים שמייצרים היום-יש לי כזה למכירה

פורסם

תתחדש, נראה טוב..

אם אכן שידרוגיך מתבצעים כל 3-4 חודשים, ובקרוב מאד אתה עובר לשלושה חלקים [אקטיבית], עצתי אליך לקחת זאת בחשבון כבר עכשיו ולרכוש קרוס/מעבד תואם. כך תחסוך את מכירת הקרוס הלא מתאים ורכישת אחד אחר - מתאים - בקרוב.

לגבי אנלוגי vs דיגיטלי, לא מזמן דנו בזה כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228581

פורסם

אי אפשר לקחת בחשבון כל הדברים כמה לא תחשוב.... הרבה מיקרים חייב לעבר ניסוי עד שתקבל מה שאתה אוהב.

במערכת ישנה שלי AUDIOCONTROL עשה עבודה יפה-החלטתי לעבור לPURE PASSIVE ,זה קשה ,וצריך הרבה לעבוד לקבלת תוצאה רצוייה.

פורסם

לפי מה שהבנתי,הקרוס 2XS הוא קרוס ישן לא?.

shorlakk - הלינק לא פעיל, ולא מצאתי את זה בחיפוש, אפשר לינק אחר?.

תודה על העזרה.

stich - מהו pure passive ?.

שוב תודה.

פורסם

PURE PASSIVE הוא טהרת הקרוס הפאסיבי, במילים אחרות כל החיתוכים במערכת הם ע"י קרוס פאסיבי בלבד - אין שום סיבה הגיונית לעשות את זה במערכות סאונד ברמה הזאת, חבל על המאמץ שלך בכלל.

לגבי סדרת הXS של אודיוקונטרול זהו קרוס active programmable כלומר קרוס אקטיבי עם נקודות חיתוך קשיחות שניתן לתכנת (לשנות) אותן ע"י החלפת רכיבים בתוך הקרוס.

והוא נחשב בעצם לקרוס אקטיבי כי לכל ערוץ חיתוך שלו אתה יכול לשנות את הגיין ובכל זאת - ניתן לשנות את נקודות החיתוך.

הקרוס חותך בדרגה או שלישית או רביעית (ב6XS אפשר לעשות את זה בכל תחומי החיתוך - בקודמים רק בPFM עד כמה שזכור לי - כל השאר 18 DB בלבד) ולא תמיד זה נותן את התוצאה האופטימלית ביותר - אם כי, אכן, קרוס מדהים.

תעבוד אקטיבי, לדעתי עם הHU כי אתה עובד עם "במה קדמית" (סט קדמי, סט קדמי...) שהיא מורכבת מסט קומפוננט 2WAY והHU שלך תומך מערכת 3WAY ככה שאין שום סיבה שלא תהיה לך את הגמישות שהHU מאפשר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האם "טהרת הפסיבי" טובה יותר מהדרך האקטיבית?.

שאלה נוספת,

אם אני מחבר קרוס אקטיבי 4XS\2XS וכו',אני צריך למשוך RCA נוסף נכון?.

המידים מחוברים כFRONT,והטויטרים כ?, או שמושכים כבל RCA אחד ומהקרוס האקטיבי הוא מתחלק?.

תודה.

פורסם

אתה מתקין את הקרוס ליד המגברים, מושך אליו כבל RCA אחד מה HU ומהקרוס מפצל בכבלים קצרים למגברים.

לדוגמא ב-4XS (ראה תמונה מצורפת)

אתה מושך כבל RCA ארוך לכניסת Main Inputs

כבל RCA קצר מ Front Highpass למגבר טוויטרים.

כבל RCA קצר מ Front Lowpass למגבר מידוופרים.

כבל RCA קצר מ Subwoofer למגבר סאב.

כל זה במידה ואתה משתמש בו לסט קדמי 2 way.

4xs.JPG

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

מישהו מודע לכך שיש עוד חברות שיצרו קרוסים אקטיבים אנלוגים חוץ מaudiocontroll ?

,Clarion,PPI frx-456,Rockford Fosgate Symmetry EXP,Alpine DRE-A500

ועוד מספר חברות בודדות שלא קיימות יותר.

קצת גוון לא מזיק.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...