Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

time alinement- דיסק יעודי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם איזה דיסק/ים אתם מכוונים את תיקוני הזמנים? שמתי לב שכל פעם שאני מתחיל לכוון עם מה שבמערכת, אני לא בטוח שבאמת הסיגנל שווה לשני הערוצים (ימין ושמאל) והכיוון לא שווה כלום למקור אחר.

האם יש דיסקים יעודיים? כדאי לצרוב דיסק במונו (כדי שיהיה "סימטרי"?)

אחד שעבר להגביר אקטיבית...:lol:

מתחדשת*

פורסם

pink noise.

תמרכז את הרעש מולך, ואתה מסודר:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
pink noise.

תמרכז את הרעש מולך, ואתה מסודר:)

למה אתה מקשה עליו ???

תורד מהאתר של EMMA את הטארק לבדיקת מירכוז .. יש שם אדם שצועד בחדר ואומר את המיקומים שלו .... הכי טוב לכוו ן ככה

פורסם

לכל שיר מרכוז שלו

עדיף מה אלי ומתן אמרו,זה הכי בטוח

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מתן, מהאתר של אממא לא ניתן להוריד כלום, והאתר של אממא ישראל לא פעיל משנת 2004. יש לכמה מחברי הפורום את הדיסקים של אממא ודיסקים אחרים. אפשר להשאיל.

בכל אופן, מנסיוני, הדיסקים האלה לא כל כך יעילים למרכוז. טרקים קצרים מדי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אממא מוציאים דיסק חדש כל שנה, והוא ניתן לקנייה מהאתר שלהם תמורת 14 דולר.

בהצלחה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לנסות למרכז ככה שכל שיר וכל דיסק שונה ישמעו ממורכז - לא יילך לך, מסיבה פשוטה מאוד שכל הקלטה של כל אומן והרכב יכולים להיות שונים.

לא כל דבר נועד להיות ממורכז או שהושקעה בזה מחשבה.

בייחוד אם אתה מוריד MP3 שאין לך מושג כמה המרות הוא עבר בדרך וכמה איבודי מידע "חסרים" בקובץ.

אתה יכול להשתמש בדיסק מקורי של אומן שהוקלט באיכות טובה ולמרכז לפיו, אתה יכול לקחת דיסק בדיקה כמו למשל focal tools שאפשר להוריד היום בEMULE - לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אוטופיה BE...

יש דיסק בדיקה של אממא, יש דיסקי בדיקה של חברות כמו מעבדת שפילד sheffield labs

יש דיסקי בדיקה לSPL, לא חסר וקל למצוא.

יש דיסקי בדיקה לחברות כמו AUDIOSON וגם HERTZ (אותו קונצרן)

אם אתה מגיע למפגשים - באמת יש הרבה חברי פורום עם דיסקי בדיקה.

ממליץ לך דיסקי בדיקה של פוקל - אפשר למצוא אותם ברשת כמו שאמרתי וגם את הדיסק של EMMA.

תחפש גם דיסקים של אודיופילים ברשת - בכלל, אני חושב שיש על זה כמה ת'רדים של רשימות דיסקים לבדיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מזמן ישבתי אצלי ברכב , לקחתי דיסק של פוקל , כיוונתי את המירכוז בצורה מושלמת . הקול הגיע בצורה ממוקדת ממרכז הדש בורד כמו בספר.

אבל אז שמעתי מוזיקה (שמוקלטת ברמה גבוהה גם כן ) והמירכוז קצת היה שונה. שמעתי עוד כמה דברים וכמעט כל פעם היה אפשר להרגיש שאפשר לעשות עוד איזה טוויסט בכיוונים . אבל כל פעם הטוויסט הרצוי היה שונה.

מה אני מנסה להגיד בעצם ?

שהכל יפה וטוב , הדיסקים האלו נחמדים וטובים לכיוון ראשוני. משם אני ממליץ לכל אחד לכוון בהתאם לאיך שנשמע לו טוב במדגם מייצג של המוזיקה שהוא שומע בפועל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, זה בדיוק הכיוון שאני מחפש: בסיס לכיוון ראשוני.

מה גם שיהיה נחמד לדעת שהמערכת ממורכזת, ואם הקלטה מסויימת נשמעת קצת שונה, אז זה כי היא נועדה להשמע לא ממורכז.

מתחדשת*

פורסם

זה לא שהיא לא נועדה להיות ממורכזת.

אני יכול להגיד לך שמירכוז לפי דיסק של פוקל שונה (בקצת) ממירכוז לפי דיסק של שפילד לאבס וכו.

אבל כן , כבסיס זה דיי והותר ואכן מומלץ מאוד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

האמת שעד כה Time Alignment לא הטריד אותי כ"כ, אך כעת כאשר בקרוב נראית האפשרות לבצע זאת התחלתי לחשוב איך לבצע זאת.

אחת המחשבות היתה למדוד את המרחק בו אני יושב מכל אלמנט בנפרד, היות ומהירות הקול ידועה ניתן לחשב בכמה לקזז כל אלמנט. אני מניח שעקב החזרים שונים השיטה לא תעבוד במדויק אך אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

הTA/TC זה לא בדיוק מדע מדוייק. האינסטינקט הראשוני הוא אכן לבצע זאת בצורה כזו. אני בהתחלה לקחתי מטר ופשוט מדדתי. זה לא זה. זה אפילו לא קרוב. צריך לנסות ולשנות עד שמקבלים את התוצאה הטובה ביותר.

• תוכן חדש...