Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע סולר, יש בעיית עשן לבן ומזייף בצורה חזקה. (נראה כמו משיכת אוויר)

*התחלתי את הבדיקה על ידי ניקוז אויר

*אחרי זה החלפתי צנרת ממשאבת דלק (מכנית) למשאבת הזרקה.

*נבדקו סוכריות/מקל סבא (לא יודע מה השם המקורי של זה - המקל שיורד לתוך מיכל הדלק)

*החלפתי את מסנן הסולר

*הוחלף משאבת הזרקה

*הוחלף משאבת דלק

*ביצאתי אינפוזיה עם דלק חדש ועדיין ישנה הבעיה

*נפתחה משאבת מים למטרת בדיקת תזמון - והתזמון תקין

*ביצאתי אינפוזיה מהמשאבת דלק ועדיין ישנה הבעיה זאת אומרת שהבעיה מהמשאבת דלק והילך.

*נבדק פקק של מיכל הדלק (אם זה עוזר למישהו)

יש לציין שזה האמר צבאי (למי שמתעסק).

אם למישהו יש עוד רעיון של לבדוק משהו אני אשמח לשמוע.

הדבר הבא שאני הולך לבדוק זה את הצנרת של הצינורות עודפים.

תודה מראש, דיויד.

פורסם
תיבדוק קומפרסיה , אינגקטורים , טיימינג , משאבת הזרקה , וגומיות שסתומים .

טיימינג ומשאבת הזרקה נבדקו ונמצאו תקינים.

הדבר הבא שאני ילך עליו זה בדיקת מזרקים.

אתה מוכן להסביר לי את הקשר הישיר בין קומפרסיה לעשן לבן..? (שאני ידע לאן לגשת בדיוק)

פורסם

עוד משהו שיכול להיות (אני לא מכיר האמר אבל זה קרה ברכב אחר) - אם יש לאלטרנטור קלאץ' ייתכן שהוא נתפס ואז בהאטות האינרציה של האלטרנטור מסובבת קצת את המנוע וגורמת לו לזייף ולעשן בצבע לבן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שמעתי שאם יוצא עשן לבן זה אומר שיש בעיה בטבעות הגריפה על הבוכנה והשמן חודר לתא השריפה ונוצר עשן לבן לאחר השריפה.

אם אתה יכול תפרק את הצלינדרים ותבדוק טבעות גריפה.

פורסם

תבדוק מזרקים דבר ראשון - תבדוק אותם תחת לחץ תראה שהם נפתחים בלחץ נכון ולא "בוכים"

אם המזרק מטפטף סולר כל הזמן הריי אין פעימת עבודה והרכב זורק את הסולר הזה לתוך האגזוז שם הוא נהיה עשן לבן,

זהה לחלוטין למיסוך עשן של רק"מ שגם זורק סולר לתוך האגזוז

• תוכן חדש...