Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

מה הקשר בין בעייה בסוויץ, לבין התנעה בעזרת כבלי התנעה?

סוויץ= מתג התנעה, המשמש להתנעת המנוע על ידי מתן פקודה לסטרטר לסובב את המנוע, והספקת מתח חשמלי, למערכת ההצתה, ולרכיבים נוספים ברכב.

כבלי התנעה, משמשים לעזר בעת ריקון מצבר מרכב מסייע לרכב נזקק. לא מוסן מדוע ואיך אתה מתניע בעזרת כבלי התנעה, בעת שכביכול מתג ההצתה תקול?

הסברים מפורטים, יתקבלו בברכה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב!

שים לב, לכשאתה לא מפרט בהרחבה, או לא מדייק, אתה גורם מבלי שרצית להטעייה.

מתג ההצתה מורכב משני אלמנטים, אלמנט מכני שאותו מפעיל המפתח, סיבוב מתג ההצתה, שיחרור ההגה מנעילה, והפעלת היחידה החשמלית, העשוייה מפלסטיק, ובמרכזו חריץ הנשחק, עם הזמן בגלל שימוש יתר.

ניתן להחליף רק את היחידה החשמלית מפלסטיק, אך יש לברר האם ניתן למצוא כיום יחידה כזאת לרכב כה ישן.

בברכה

צביקה

פורסם
ככה זה עובד ברכב שנת 96, מקווה שזה יעזור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57310

אכן קישור מעניין, ח"ח לביצוע ולתיעוד של YH .

בברכה

צביקה

פורסם

איני מעוניין לפריוק יסודי שכזה, יש לי רכב כמו שלי שמיועד לפרוק, משם יפורק הסוויץ במלואו ויוחלף בשלי, אחת הסיבות הוא שבירת המפתח שלי, המפתח היחיד שלי. ז"א אין לי מפתח נוסף לרכב שלי.

הסיבה השניה, לא רוצה להתעסק עם זה, כשיש לי את הסוויץ במלואו.

הסוויץ נמצא במצב פתוח, ז"א ההגה לא נעול. אני פשוט לא יודע איך להוציא אותו.

חשוב לציין שמתחת לסוויץ ראיתי שבולטים לי מלמטה 2 ריבועי ברזל קטנים כאלו. האם בעזרתם את מוציא את הסוויץ? תודה רבה מראש.

פורסם

הריבועי ברזל האלה נועלים את הסוויץ לתושבת שלו בנוסף לבורג שיש מהצד השני של הסוויץ, כדי להכניס את הריבועים פנימה צריך לסובב את הסוויץ.

אולי תוכל להשתמש במה שנשאר מהמפתח שלך כדי לסובב את הסוויץ איכשהו.

אני ממליץ לך להסתכל בשרשור שצירפתי קודם באזור שבו צילמתי את ההרכבה חזרה לאוטו כדי לראות איך זה מתחבר שם פחות או יותר.

בהצלחה

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

טוב, אחרי שהתחשמלתי היום בדיוק בפצע פתוח שהיה לי באצבע, תפסתי קריז ורצתי למחסן של אבא להביא מקדחה של YAMAHA וחוררתי לסוויץ הישן את הצורה (חוררתי אותו ב2 הפינים שהפריעו לו לצאת), ולא רק שהוא יצא, הוא החליק לי החוצה, ואז הרכבתי את הסוויץ החדש. הסתבכתי מעט להכניס את החיבורים לתוך החור הקטן, ואז הגעתי למסקנה שמפרקים את החוטים מהפלסטיקים ואז משחילים את החוטים בחור ואז שוב מרכיבים את הפלסטיקים. ממליץ לעשות את זה מראש כי מי שינסה בכח יכול לשבור את הפלסטיקים. חשוב לזכור לאיזה מספר כל חוט מתחבר.

בכל מקרה, תודה רבה למי שעזר ותודה רבה לYH שעזר לי גם בפרטי.

• תוכן חדש...