Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרושה המלצה לסטאפ מוצלח ל 306 S16.

הרצון המקורי היה ללכת על בולמים בילשטיין B8 + קפיצי אייבאך אך מכיוון שאני יודע שזה סטאפ קשה מאוד לנהיגה יומיומית, אני חושב שזה לא רעיון כזה מוצלח.

האם מישהו מכיר חברה שמייצרת קפיצים תואמים ל B8 חוץ מאייבאך ?

מה אתם אומרים על סט של weitec (למי שיש ניסיון איתם על רכב כזה).

יש למישהו המלצה אחרת ?

כעקרון, הבחור מעוניין בסטאפ ספורטיבי יותר אך לא משהו שמתאים למסלול בלבד.

תודה.

פורסם

אין לי ניסיון על "וויטק" ב 306 , אמה-מה הניסיון שלי איתם הוא על במוו E30 ( סט מלא בולמים - קפיצים ) ואם הוא מחפש משהו נוח יותר ופחות טובעני ביום יום , זה זה יכול להיות אחלה פיתרון .

זוויות הגלגול בפניה מעט גבוהות יותר ( תרגע , לא קרוב למשפחתומטית ) , אך הרכב עדיין מתנהג ספורטיבי ומאוזן . לפחות ה E30 .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הבעיה של בולמים וקפיצים ב 306 היא שהם מחריפים את תת היגוי עקבת הקשחת הפרונט ואי טיפול בחלק האחורי.

אם הבחור לא מתכוון להשקיע במוטות פיתול אחוריים, המלצתי היא לקנות רק בולמים (B6)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בסיירה יש לך קפיצים מאחור או מוט פיתול?

פורסם

הבנתי.

לכן ההתרשמות שלך תהיה פחות רלוונטית ל 306.

ברכב שלי מותקנים B8 וקפיצי הנמכה. עד שלא הרכבתי אנטי רול אחורי 28ממ, די סבלתי מתת היגוי.

מצד שני, יש לי עוד כמה ממתקים גרופ N בפרונט, אז אצלי המצב היה יחסית קיצוני.

פורסם
הבעיה של בולמים וקפיצים ב 306 היא שהם מחריפים את תת היגוי עקבת הקשחת הפרונט ואי טיפול בחלק האחורי.

אם הבחור לא מתכוון להשקיע במוטות פיתול אחוריים, המלצתי היא לקנות רק בולמים (B6)

גלעד, אתה יודע שאני אוהב את התאוריות המדעיות שלך....:idea:

אבל,מנסיוני המועט(...) אני יתקן אותך ועוד מיליארד טועים.

הסיבה להרגשה הזאת שלך של תת היגוי מוגבר נובעת אך ורק מהעובדה, ש"נעלם" לך הטווח היחסית ארוך של התחושה המקדימה לתת היגוי, זאת אומרת, התת היגוי מגיע יותר מאוחר אבל יותר מפתיע,כמעט ללא שום התראה מוקדמת.

כשהרכב בגובה המקורי שלו, יותר קל להרגיש את הנטייה שלו לצד אחד- רגע לפני שמגיע אדון תת היגוי- ואז מתוך אינסטינקט לעזוב את הגז ולמנוע את התת היגוי.

עוד משהו: ולגבי הבולמים האחוריים- הבולמים המשופרים -בבילשטיין למשל הבולם נושא חלק גדול מהעומס של מוט הפיתול- זאת אומרת שהוא בניגוד לבולם קדמי גם סופג חלק נכבד מה"מכה".

ועוד משהו: הסוכריות שיש אצלך באוטו לא "תורמות" יותר מדיי לתת היגוי- כריות בולם ללא שום גמישות מגבירות את אותו עניין שמפורט למעלה.

ועוד משהו:לדעתי, אני נוסע בדיוק על אותו סט אפ כמו אצלך. אז אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר.

נתי

פורסם
אין לי ניסיון על "וויטק" ב 306 , אמה-מה הניסיון שלי איתם הוא על במוו E30 ( סט מלא בולמים - קפיצים ) ואם הוא מחפש משהו נוח יותר ופחות טובעני ביום יום , זה זה יכול להיות אחלה פיתרון .

זוויות הגלגול בפניה מעט גבוהות יותר ( תרגע , לא קרוב למשפחתומטית ) , אך הרכב עדיין מתנהג ספורטיבי ומאוזן . לפחות ה E30 .

בדיוק מה שיאשה שלנו אמר.

נראה לי שראית איך האוטו מתנהג בזמנו בנחשונים, והאוטו בהחלט נוח מספיק בשבילי ביום יום, ולא נמוך מדיי בשביל רוב פסי ההאטה האנושיים,5 איש באוטו בעייתי עם פסים גבוהים.

אבל שוב כמו שנאמר, אין לי נסיון עם הסט של 306.

פורסם

ה-weitec תפסו חזק.

גם אני ממתין לקפיצי wietec, אבל אם בולמי קוני.

נקווה שכולנו נהנה מהם.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
גלעד, אתה יודע שאני אוהב את התאוריות המדעיות שלך....:idea:

אבל,מנסיוני המועט(...) אני יתקן אותך ועוד מיליארד טועים.

נתי וגלעד - לדעתי אתם מדברים על שני דברים שונים:

גלעד טוען בפשטות שהקשחת הפרונט ביחס לזנב תגרור החרפת תת ההיגוי. אני לא חושב שמי מאיתנו מערער על זה.

נתי טוען שהנמכת והקשחת הרכב גורמת לתגובות חריפות יותר על המגבלות. וגם על זה אני לא חושב שיש עוררין.

אם הבנתי לא נכון - אשמח להסבר.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

אכן טענתי בפשטות. אתה מקשיח את הפרונט - תקבל יותר נטיה תת היגוי. אתה מקשיח את הזנב, תקבל יותר נטיה להיגוי יתר.

כמו שנתי אומר, ואני מסכים איתו לחלוטין, התגובות של הרכב חריפות יותר במגבלות.

שלומי - יש לי B8 עם קפיצים פרוגרסיבים של אייבך, הנמכה של 30 ממ ושן מאחור.

בהנחה שאתה נשאר עם חתך 55, הנוחות לא נפגמת בצורה קריטית. מורגשת ירידה בנוחות הנסיעה, אבל לדעתי הבולמים שווים את זה.

פורסם

יש לך 3 אופציות : קפיצים מקוריים, אייבאך פרוגרסיבי, או משהו אחר באמצע,

כל עוד אין התייחסות לערכים הדיון איכותי.

תצטרך לברר את קבוע הקפיץ המקורי, קבוע הקפיץ של האייבאך ולחפש קפיצים אחרים עם ערך קבוע קפיץ בטווח המוגדר ביניהם.

PI,INTRAX,AVO ועוד לא מעט חברות מייצרות קפיצים לאוטו.

• תוכן חדש...