Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש רכב חדש\משומש, האילוצים הם כדקלמן:

1. מחיר - עד 150,000

2. בגלל סוג העבודה אני 15% מהזמן נוסע בדרכי עפר (לא שטח), ולכן חשוב רכב יחסית גבוהה (לדוגמא כרגע יש לי ניסאן טקנה 2007 וזה מספיק גבוהה).

3. אני נוסע כ 30,000-35,000 ק"מ בשנה ולכן צריכת דלק נמוכה זה אטרקטיבי.

4. לא חובה רכב חדש - אפשרי שנתון גבוהה משומש (שנה-שנתיים על הכביש)

מאוד מרוצה מהניסאן TEKNA, אבל הגיע הזמן לשדרג.

מבלי לעשות מחקר מקיף, חשבתי על הניסאן קשקאי (קראתי שאין לה בקרת יציבות - האם זה מהותי). האוקטביה (בנזין) עושה רושם של רכב טוב וגם יחסית גבוהה. חשבתי גם על מזדה 6. המונדאו נראית נמוכה והבנתי שהיא פחות חסכונית מיתר הרכבים שהזכרתי.

אני לא בלחץ לשדרג, אבל אומרים שעכשיו יש מבצעים משתלמים.

אשמח להתייחסות לרכבים שציינתי, או לאפשרויות שלא ציינתי.

תודה מראש,

יוסי

פורסם

ממליץ לעשות נסיעת מבחן על גרסאת השטח של הרומסטר של סקודה. נראה לי שניתן גם להזמין אותה עם מנוע דיזל ותיבת DSG. יכול להיות שהיא תקלע לך בול לדרישות (גבוה, מרווחת, אפשר לאבזר בלי סוף כי המחירון של האוטו באיזור ה-120K ש"ח אם אני זוכר נכון).

הניסן קשקאי אופציה מצויינת אבל לפי דעתי יש זמן המתנה ארוך של לפחות חצי שנה.

אופציות נוספות לבדיקה:

טויוטה ראב4

דייהטסו טריוס

סוזוקי ג'ימיני (ישן וקטן אבל יכול עם תוספת קטנה להפוך לחיית שטח)

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני ממליץ על הקשקאי בחום בתור אחד שיש לו אחת כזאת בבית(לאבא).

הוא פשוט מאוהב ברכב .

חסכונית,גבוהה יחסית ,דינאמית.

נכון שיש בעיה בהמתנה אבל דווקא יש כמה למכירה ביד 2.

ככה תוכל לחסוך נפילת ערך ולקבל רכב ללא המתנה.

יישאר לך עודף,עדיין באחריות והחל מ2008 ישנה בקרת ESP ויש כמה הצעות אטרקטיביות ביד 2.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובות.

הלכנו היום לאולמות תצוגה, הקשקאי קצת צפופה (אני 1.87). ראיתי את הפורסטר החדשה - האוטו נוח בצורה מדהימה, וזה אחרי שישבתי בסוזוקי גרנד ויטרה היום.

לסיכום, הפורסטר נראית מתאימה אבל היא מעל התקציב (מישהו יודע על איזה מבצע בדרך??)

חשבתי לבדוק את האוקטביה ואת המונדאו.

אני מסתמך על מרווח \ גובה גחון.

למישהו יש מושג על מרווח גחון של מונדאו וסקודה אוקטביה? הם נראות לי "גבוהות".

תודה שוב,

יוסי

פורסם

אם דיברת על מונדאו ומאזדה 6 כדאי שתכניס לבדיקותך את ה-B4 אשר נכללות באותה קטגוריה. ההנעה כפולה תתן לך המון בשטחי הנסיעה שהינך מדבר עליהם.

ד"א מחירה 147 , אך ראיתי השבוע את המבצע של סובארו על הדגמים הנל , הנחה של כ 7K.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
תודה על ההערה. ראיתי גם את ה B4, היא נמוכה מאוד עם מרווח גחון של 15 ס"מ.

תקנה סטיישן עם קיט הגבהה של PRODRIVE (בערך 4K) שמעיף אותה לגובה של 19 ס"מ. ניתן גם להביא מחו"ל סט חצאיות ותקבל אוטבק.

ד"א. סליחה על הבורות. מה זה בדיוק TEKNA? אני מכיר רק רמת גימור...

פורסם

כעקרון - אפשרות ההגבהה לB4 סטיישן מקנה לה את התחושה של האאוטבק, עם יכולת שטח קל דיי טובה (בגלל הגובה וה4X4).

זה מין אאוטבק בלי מנוע 3 לטר ותיבה 5 היל' אוטו'.

לדעתי - אופציה מאוד מעניינת, בעיקר לנוכח המבצעים כרגע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא החליפה, זו רק רמת גימור מעט גבוהה יותר, אבל עדיין אלמרה.

יש לך את הניסאן X-TRAIL, שנראה לי מתאים יותר לצרכיך, אבל הוא קצת יותר יקר (מחיר המחירון שלו בסביבות 190K).

אופציות נוספות, שנכנסות בתקציב שלך (חדשות) - יונדאי טוסון (כיוון שאתה לא נכנס לשטח, זו אופציה), דייהטסו טריוס (קצת צפוף לדעתי) וטויוטה ראב-4.

פורסם

אני אוהב את הרומסטר היא שחקן נשמה ואיכות אינה מילה גסה,מאוד אירופה.

שטח תא הנוסעים והגבוה הנדיר שלה הוא יתרון גדול,מאוד נוח ומרווח.

יש לה ציון מאוד גבוה במבחני ריסוק ויכולות דינמיות ראויות.

ווליו פור מאני היא לוקחת

ROOMSTER1.GILAD.jpg

פורסם
הניסאן קשקאי בהחלט יעשה את העבודה וגם תוכל ליבחור בין שתי הגירסאות או הרגילה או ה-4*4 .

רק "שכחת" שהוא יצטרך להוסיף עוד כמה אלפים טובים...(אפילו לגרסה הכי זולה וחסרת הפינוקים)

טוב שלא היצעת לו כמו אחד פה שהציע לו לקנות ב-190 אלף...

פורסם

אם לא קראת, מחיר המחירון היא 190K. זאת אומרת שאפשר גם בפחות. כמו כן, יש מצב שלא קראת גם את ההודעה של פותח השרשור, כי הוא מוכן ללכת גם על משומש.

ועוד דבר קטן - אם מישהו מקציב סכום לדבר מסויים (רכב, במקרה הזה), ויש משהו יקר יותר, אבל תפור על צרכיו (בלי קשר כרגע לניסאן. אני מדבר באופן כללי) - יש לא מעט מקרים בהם הבן אדם מוכן להוציא עוד כסף (ולא משנה כרגע מהיכן הכסף יבוא) כדי לקבל את הדבר שמתאים לו. סתם ככה, שתדע.

פורסם

תודה רבה על התגובות.

עדכון מצב:

לאחר ישיבה (לא נהיגה) בסובארו B4 - זה יורד מהפרק. מישהו יודע על מרווח גחון של סקודה?? או איפה מקבלים את הנתון הזה.

הרכב המרשים ביותר מכל הסיבוב באולמות התצוגה הוא הסובארו פורסטר, כרגע מופיע בלוחות (יד שנייה) ב 160-170K, חשבתי לחכות חודש ולקנות לאחר ירידת הערך בשל חילוף השנתון, יש דרך לצפות כמה אחוז תהיה ירידת הערך?

בסוכנות סובארו לא ממש מורידים מחירים אלא נותנים תוספות בחינם. הרכב המדובר מוצע ב 180K.

לגבי יתר האפשרויות -

1) יונדאי טוסון - מקבל רושם שזה זולל דלק.

2) טויוטה ראב 4 - יקר.

3) קשקאי - צפוף ולא נוח.

4) סקודה - לא הלכתי לראות עדיין.

• תוכן חדש...