Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

כבר תקופה די ארוכה , שאני מתלבט אם להתקין מערכת בשרייד שלי או לא .

הסיבה העיקרית להתלהבטות זה חשש מגניבות וחשש מכך שהמערכת לא תהיה לשביעות רצוני , שכן הרכב הנ"ל לא מצטיין ביכולת איטום הרעשים שלו .

בכל אופן , הגעתי להחלטה שאני רוצה לרכוש מגבר נורמלי + סאב וופר בהמשך .

המגבר שחשבתי עליו (ושראיתי במבצע גם ב WALLASHOPS) הוא ה : Mac Audio Z4200 שמחירו עומד היום על 1000

עד 1100 ש"ח .

שאלתי היא : האם המגבר הנ"ל יהיה לשביעות רצוני ? מהי האיכות הנדרשת ברכב קטן כמו השרייד ?

(שרייד משנת 92) .

אני מעדיף להשקיע במגבר איכותי , כי המגבר הזה ימשיך איתי לרכב הבא (הרכב הנ"ל יוחלף ברגע שאשתחרר מצה"ל)

שנית - סאב וופר : אני זקוק להמלצה על סאב וופר שלא יהיה גדול מדי במידותיו (מי שמכיר את הבגאז' של השרייד - הוא בעייתי) וכזה שבהתאם למידות שלו יתן את האיכות הנדרשת , שלא יהיה חלש מדי .

סגנון המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר האוס , טראנס , שחורה וכמובן גם מזרחית\ישראלית לסוגיו .

כיום יש ברכב שלי את ה Pioneer שמקביל לדגם על הדולפינים (לעאזעל , שכחתי את הדגם) וחוץ מהאופציה של הדולפינים , יש לו תכונות כמו שליטה על סאב וופר וכל התכונות (כולל מגבר פנימי) כמו של הפיוניר דולפינים .

מאחור יש לי 2 רמקולים של JBL 6X9 מדגם CS3196 (לפחות את זה זכרתי)

אז לסיכום :

מגבר - האם שווה לרכוש אותו בעבור סכום של 1000 ש"ח ? האם הוא יתן תמורה לכספי ? (Mac Audio Z4200 ) במידה ולא , הצעות נוספות יתקבלו בברכה בטווח המחירים הנ"ל

סאבוופר - זקוק להמלצה על סאבוופר קטן מידות (10") או סאבוופר שייכנס במידותיו לשרייד ויתן תמורה טובה לכספו .

תודה לעונים !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...