Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני ממש מעוניין לקנות יאריס TS ואפילו נפלה לי אחת במצב מציאה מטורף! עכשיו הבנתי שהמנוע לא "נושם" בסל"ד גבוהה, האם פילטר פתוח במיקום טוב יישפר את העיניין?

אם לא האם יש המלצה למשהו אחר? אשמח לעזרה ממי שמכיר את הרכב

פורסם

יאריס TS במחיר מציאה מטורף זו יאריס TS שחוטה/הרוסה/גמורה. אלא רק אם בשבילך מחיר מציאה מטורף זה 1000 מתחת למחירון כי יש דפיקה קטנה בפגוש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יאריס TS במחיר מציאה מטורף זו יאריס TS שחוטה/הרוסה/גמורה. אלא רק אם בשבילך מחיר מציאה מטורף זה 1000 מתחת למחירון כי יש דפיקה קטנה בפגוש.

אממ, רשמתי במצב מציאה, לא מחיר מציאה, המחיר לא מציאה בכלל, כמה אלפים נחמדים מעל המחירון וזה בגלל המצב של הרכב, שהוא ממש טופ של הטופ,

פורסם
תמיד אפשר לשפר, תלוי מה מטרת הרכב...

מטרת הרכב היא נסיעה רגועה עד מהירה מידיי פעם, אם הייתי רוצה טורבו ושטויות מראש לא הייתי פונה לסוג כזה של רכב אלא הולך כבר על קופרה וכדומה, אני פשוט רוצה שהרכב ייסחוב היטב ולא ייחנק לי בסל"ד גבוהה, הבנתי שבמהירויות מעל ה120 קמ"ש המנוע דיי חנוק,

פורסם

הבעיה של היאריס היא לא במהירות מסויימת אלא בסל"ד מסויים.

המנוע של היאריס סוחב טוב מסל"ד נמוך, אבל דווקא כשהוא מגיע לקצה הסל"ד, יש תחושה של חוסר נשימה ופחות סחיבה של המנוע.

לא יצא לי לשפר את היאריס אבל לפי דעתי יש שתי אפשרויות לפתור את הבעיה:

1. פילטר אוויר פתוח - עולה כמה מאות שקלים, תלוי מה קונים

2. צנרת - יקר יותר ואני לא מכיר את המערכת הקיימת של הרכב מספיק כדי לדעת אם היא דרושה שיפור.

ממליץ מאוד לברר בפורומים בחו"ל ולראות מה ניתן לעשות עם הרכב הזה.

מה שתגלה - נשמח לשמוע על זה פה :-)

פורסם

חשבתם אולי שזה רק 1.5 ?

מה ציפיתם שיהיה שם?

יש קיט טורבו מקורי וגם מגדשי על שנכנסים BOLT IN ,אם אתה מחפש מהירות.

לא זול.

Omnia mea mecum porto

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

כבעלים של יאריס TS 2003 (כ64,000 ק"מ שעברו בשמחה) לא נתקלתי בבעיית נשימה, סחיבה וכד' (הכל בהתאם לנתוני הרכב). הרכב מאיץ גם ב120 קמ"ש ללא קושי (אפילו לא צריך להוריד הילוך - גיר 'קצר')

אם הרכב טופל כמו שצריך ותודלק כמו שצריך - אין סיבה לבעיות.

פורסם

האצת פעם עד למנתק, שאתה אומר שלא נתקלת בבעית נשימה?

אני בעד קיט סופרצ'רצ'ר. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני בעד עצמאות לטיבט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, אני בעד לנעול

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...