Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש דרך לחגור כלב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. טאיו ההאסקי סיבירי החביב שלי משוגע על מכוניות ברמה שלא תבייש שום חבר פורום פה.. הוא רק מחכה לקפוץ לאוטו ולנסוע בכל הזדמנות שיש לו. אני גם אוהב לקחת אותו לטיולים אבל אני קצת חושש לשלומו..

אני מסיע אותו באוטו לא פסגת הבטיחות [סובארו גראנד לאונה 97] ובכל פניה מהירה קצת הוא מאבד משיווי משקלו. אני מפחד שבעת בלימת חירום הוא יפגע חס וחלילה.

אולי לחברי הפורום יש כלבים חובבי נסיעות בטוחות שיכולים לעזור לי? :-)

אגב. אני נהג חדש ומותר לי להסיע רק 2 נוסעים. האם מותר לי גם להסיע כלב בנוסף ל2 הנוסעים? :lol:

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם
אהלן. טאיו ההאסקי סיבירי החביב שלי משוגע על מכוניות ברמה שלא תבייש שום חבר פורום פה.. הוא רק מחכה לקפוץ לאוטו ולנסוע בכל הזדמנות שיש לו. אני גם אוהב לקחת אותו לטיולים אבל אני קצת חושש לשלומו..

אני מסיע אותו באוטו לא פסגת הבטיחות [סובארו גראנד לאונה 97] ובכל פניה מהירה קצת הוא מאבד משיווי משקלו. אני מפחד שבעת בלימת חירום הוא יפגע חס וחלילה.

אולי לחברי הפורום יש כלבים חובבי נסיעות בטוחות שיכולים לעזור לי? :-)

אגב. אני נהג חדש ומותר לי להסיע רק 2 נוסעים. האם מותר לי גם להסיע כלב בנוסף ל2 הנוסעים? :lol:

ידעתי שיש לי הרגשת דז'ה-וו קלילה..

תעיף מבט פה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

יש חגורות בטיחות מיוחדות לכלבים- נסה למצוא ברשת או בחנויות המיועדות.

כמו כן, הסכנה בבלימת חירום אינה נוגעת רק לכלב עצמו, כי אם לכל נוסעי הרכב שיכולים להיפגע מכלב מעופף במשקל של כמה עשרות קילוגרמים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחותי הביאה כבר לפני שנים מאנגליה התקן ריסון לקייסהאונד/הסקית (מעורבת אבל גזעית!) שלה.

עלה משהו כמו 10 פאונד, ולצערנו, נבחן בהצלחה במבחן המציאות (כשאדיוט שיכור ניסה לעבור את הרמזור האדום דרך היורוסוויפט שלה...) לאחות ולכלבה שלום. (לסוזוקי הרבה פחות)

תנסה להקיש dog seatbelt בגוגל. ראיתי שם חניוות מקוונות שמוכרות את זה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אחותי הביאה כבר לפני שנים מאנגליה התקן ריסון לקייסהאונד/הסקית (מעורבת אבל גזעית!) שלה.

מעורבת אבל גזעית! ???

הפורום הכי מצחיק בעיר.

ולשואל, נדמה לי (לא בטוח לגמרי) שאתה מחובר לאינטרנט.

יש לי הצעה שתדהים אותך : תקליד במנוע חיפוש "חגורת בטיחות לכלב". אתה לא תאמין מה תמצא שם -חגורות בטיחות לכלב.

לצערי זה לא מתאים לסט. ברנרד של 80 ק"ג...

פורסם

1. מתאם לחגורת בטיחות לכלבים יש בכל חנות חיות שמכבדת את עצמה.

2. את המתאם יש לחבר אך ורק לרתמה!!! חבר אותו לקולר רגיל ועל הברקס חרום הראשון אתה שובר לכלב את המפרקת :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
" שיכולים להיפגע מכלב מעופף במשקל של כמה עשרות קילוגרמים."

אם אני רואה כלב מעופף בכיוון שלי, אני קודם מתפוצץ מצחוק ואז נכנס ללחץ.:roflmao::wave:

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
אם אני רואה כלב מעופף בכיוון שלי, אני קודם מתפוצץ מצחוק ואז נכנס ללחץ.:roflmao::wave:

וחתול?

cat-with-wings.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חוץ מזה,

לשאלה "האם יש דרך לחגור כלב" רציתי להביא את התמונה של הסמלון של RED BARON.

עד שמצאתי אותה...

אבל אז החלטתי שלא להעליב כלבים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם הוא יושב מאחוריך אתה תצחק פחות , בטח אם הוא שוקל מעל ל30 קילו.

לדוגמא -כלב מעופף.

עידן

IMG_1570.jpg

IMG_1566.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...