Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] פורד מוסטנג 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקדימה נראית מאוד מוצלחת, מאחור - קצת פחות..

ולא הבנתי מהכתבה, האם החליפו לה את המתלים למשהו נורמלי, או השאירו את הסרן החי?

פורסם

מעניין לראות כיצד מגמת האבולוציה משתלטת על עולם הרכב , מה שפעם היה מקובל רק במרצדס וב מ וו(מה גם שמרצדס חטאו בתחילת שנות האלפיים בהצגת דגמים עם פנסים מוזרים , כיום חוזרים למקורות , בכל מקרה עדיין שמרו תמיד על הגריל המרכזי "סימן ההכר")אם בשנות ה90 היו מציגים מוסטנג חדשה היינו עדים לאיזה רכב בצורה שונה ו"עם קרניים" , ועל רכב כזה שנראה "אותו דבר" היו מגחכים ..יפה שהם השכילו להבין שהקיים והרטרו הוא נכס .

הבאים בתור(בתקווה) היפנים .

פורסם

דווקא יש מוסטנג בשנות ה90, והיא בכלל לא רכב עם קרניים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה עשו לה? הפרונט נראה קרבי משהו, אבל מי לעזאזל עיצב את בחלק האחורי?! היא נראית כמו מיצובישי FTO מאחור...

פורסם
דווקא יש מוסטנג בשנות ה90, והיא בכלל לא רכב עם קרניים :roll:

"XXX עם קרניים" הוא ביטוי , הכוונה היא שמעצבי המוסטנג בשנות ה90 חשבו שיהיה נכון יותר לעצב את הרכב מחדש ולא להשאיר זכר מהמוסטנג המקורית (וככה זה נראה ) למרות המוסטנג משנות האלפיים שחזרה לעיצוב המקורי , וכך גם עכשיו שבאו לעצב מוסטנג חדשה ל2010 לא חיפשו עיצוב חדש ופורץ גבולות אלא נשארו עם אותו עיצוב פחות או יותר.

פורסם

אז שאני אבין, מה שאתה אומר זה שכל המכוניות צריכות ללכת בגישה של פורשה, ולייצר את אותו רכב, עם עדכונים קלים, לנצח-נצחים ?

זה נחמד שאחרי 50 שנה מביאים דגם בעיצוב רטרו.

אם העיצוב היה נשאר זהה לאורך כל ה50 שנה, זה כבר לא היה רטרו וזה סתם היה נמאס.

פורסם

אני אישית מטורף על הפורד מוסטאנגג גם הדגם הקודם וגם החדש נראה יפה.

עיצוב פנסים בצורה מוזרה זה רק עניין של להתרגל, להפנים ולהתלהב בסופו של דבר.

רכב פשוט יפייפה!

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

העיצוב של הפורשה ממש לא נימאס. לדעתי לפחות.

העיצוב של המוסטאנג ניראה כאילו לקחו את הנוכחית, עיוותו אותה קצת בעריכה ממוחשבת וזו התוצאה.

הפנסים האחוריים מכוערים להחריד. היא נראית כאילו שזה קיט של מוסטאנג.

פורסם

Smiro, אישית אני אוהב את העיצוב של פורשה.

אבל ברגע שכל היצרניות ישארו תקועות עם אותו עיצוב לדגמים שלהם, במשך 40 שנה, זה בהחלט ימאס.

העיצוב של הפורשה הוא עגלגל וtimeless. רוב המכוניות האחרות שבשוק פשוט לא. הן מעוצבות לפי צו-אופנה רגעי כדי לקלוע לטעם ההמונים.

בין אם זה אומר שצריך לנפח את בתי-הגלגלים, או להגדיל את הג'נטים ל18 אינץ' (במקום ה16 שתוכננו במקור) או לפוצץ את האוטו עם ניקלים ושאר מבריקים.

פורסם

עם כל חברות הרכב ילכו על הקו של חידושים קלים זה ישעמם , יש רכבים בודדים שבאמת מתאים להם הצורה המקורית בשינויים קלים והם עדיין יהיו שובי עין .

במקרה שניים הראשונים שאני חושב עליהם הם גרמניים .

פורשה כמובן , והחיפושית כמובן (אני לא מושחד בשיט ) הרכב יוצר באותה צורה כמעט ,תוכנן בשנות השלושים ,שווק מתחילת החמישים עד 2003 , כמעט באותה צורה יחודית ומושכת .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גם המיני נראית בדיוק כמו הראשונה רק בצורה קצת יותר מודרנית.

אבל חוץ ממכוניות אייקון כאלה אני לא רואה סיבה להשאיר את כל העיצובים עם שינויים קלים, זה יהיה ממש משעמם.

והמוסטנג הזאת?

מכוערת מאחורה, קצת פחות מקדימה.

הקאמרו והצ'אלנג'ר נראות הרבה יותר טוב.

פורסם

השינוים די מינוריים - וטוב שכך. כי לדעתי גרסא אחרונה נראיתה ממש טוב.

(בלינק שהובא לא הצלחתי לראות את התמונה של עורף כולו ביחד ולא בחתיכות קטנות)

העיקר לדעתי זה לשפר את עיצוב ואיכות הפנים - כי זה היה פשוט מזעזע - בטאטא איכות יותר טובה.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קשה להחליט.

מצד אחד היא הולכת ונהיית יפה יותר (לטעמי בכל אופן), אך מצד מאבדת מה-Touch שלה.

כל דור נראה פחות דומה למקור, פחות קלאסי, ואז מה עשינו בזה?

למרות שאם חושבים על זה הדור של שנות ה-2000 יותר דומה למקור מאשר הדור של שנות ה-90.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום אני מצטער שאני כותב משהו לא קשור לנושא זה אבל יש לי שאלה חשובה ואן לי מושג איך לפתוח נושא חדש..

אז ככה יש לי כרגע 40000 אלף שקל ואני מעוניין לקנות פורד מוסטנג ואני לא מצליח לברר עליה כלום אז הם משהו יכול לתת לי מידע עליה אני ישמח תודה

• תוכן חדש...