Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מורל LIMETED + מגבר genesis

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז תביא לי הוכחה מדעית ומוצקת בקשר למיקומים . ולא משנה לי אתר מפה או מחו"ל.

אין פה הוכחות מדעיות או חוקים,אבל יש כללים בסיסיים שעדיף להישמע להם בכדי לקבל תוצאות

לדוגמא: אני עובד בפרקטים(רצפות עץ),לא הגיוני שהלקוח יבקש להתקין על התקרה.

או אולי ההגה באוטו יהיה באמצע ולא בצד כי כך היה יותר נוח?אה נזכרתי שאי אפשר בגלל,איך אמר LANOSFORCE,הנד ברייק יכנס לך לתחת עמוק.מקווה שהבנתה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוי ויי זמיר :shock:

מה עוללתי.

זה מה שנקרא להוציא דברים מהקשרם.

מקס - יש רכב בעולם הזה שנקרא מקלארן F1 שהוא חד מושבי והכסא באמצע וזה רכב סדרתי לכביש... בוא נתחיל בזה - ושם יושבים באמצע ושם דבר לא נכנס לך... ב...

וכשאתה ישבת אצלי ברכב אני הסברתי לך שאתה יושב בצד שמאל של הרכב ואתה מתנהג כאילו שאתה יושב באמצע של הרכב - מבחינת הציפיות שלך לשמע ממערכת האודיו כמובן.

ואז אמרתי לך שאם היית יושב באמצע של הרכב שלי אחרי שאתה אמרת משהו כמו "אבל אני יושב באמצע הרכב" - אז באמת אם היית יושב באמצע של הרכב שלי, ידית מסויימת בשם הנד-ברקס היתה נכנסת איפה שהשמש לא זורחת.

הרגת אותי פעם נוספת :-D

ואפרופו - יש מקומות שתקרת עץ היא דבר מקובל מאוד.

שמעת פעם על צימרים???

אמנם פרקט למינציה זה כבר סיפור אחר באמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יהודה, אני לא רציתי שהוא יחליף חנות, הצעתי את מה שאפשר לקבל מאותו מקום, אחרת לא הייתי מהסס להמליץ על איזה באטלרון:)

אני מאוכזב ממך עמוקות :lol: לבאטלר אין יבואן כך שהיית יכול להמליץ עליו בלב שלם . ממתי אתה דואג לרווחת יבואן שמתנהג ככה ?:lol: ומעיז לתת כזה מגבר לכזה סט :lol:

בברכה יהודה

פורסם

סליחה יהודה :( לא חשבתי באותו רגע, לא יודע מה עבר עלי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אז תביא לי הוכחה מדעית ומוצקת בקשר למיקומים . ולא משנה לי אתר מפה או מחו"ל.

Mounting Locations

Front Speakers -
The best place to mount speakers in the front, in custom kick panels. By doing this, the path between the speakers and ears is
minimize
giving the best possible sound without having to add time delay circuitry. If this is not possible, try to point the speakers towards the center of the car, and try to
minimize the distance between the right and left speakers to your ears
. Custom kick panels are usually built from fiberglass or molded plastic, and are available from some manufacturers such as Ai Research

תגיד יש אפשרות לדעת מהיכן הבאת את זה ? המרחק מקוצר וזה מביא את התוצאה הכי טובה ברכב ?#WTF ?

והחלק השני , איך בדיוק אפשר לקצר את המרחק בן ימין ושמאל ובין אוזניך אם אתה מכווין את גלי הקול למרכז ? ואז אתה מקבל את גלי הקול המוחזרים וגם את ההחזרים הנוספים ?

והחלק הכי חשוב שהם מדברים על קיק פאנל , ואת זה הוא לא עשה , כי אצלך המידבאס הוא קרוב לקיק , אבל המיד והטוויטר נמצאים בכלל בדלת

חברה תקשיבו

עוד פעם אני מדגיש "לא היה לי תקציב מדובר בבנייה שיכולה לעלות כמה אלפי שקלים" המתקין דבר איתי על בנייה והוא הסביר לי כמה זה יכול לעלות לי .

הכול הולך בשלבים! ולא נראה לי שיש פה הרבה אנשים שיכולים לממן התקנה שלמה של מגברים וקופוננטים ובניות במכה אחת אתם מדברים על דברים יקרים מאוד שיכולות להגיע ל עשרות אלפי שקלים.

אני לא חי ברמת אביב ואין לי מליונים "כמו חלק מאנשים שיש פה".:wink:

אף אחד לא חי ברמת אביב , אבל התקנה טובה שווה יותר משדרוג של חלקים , כמו שלאנוס אמר עדיף היה אם היית שם מגבר מעפן ו/או מוריד את רמת הסט ונותן לו את התנאים האופטימליים , מאשר סט יותר טוב בתנאים די גרועים

עריכה

אליקו , נסלח לך:lol:

בברכה יהודה

פורסם

רמי היקר.

אני לא יודע כמה נסיון יש לך עם מערכות סטריאו לרכב, אבל צורת ההתקנה הנוכחית גורמת עוול לסט. ראיתי שרשמת שזה זמני ואתה מבסוט, אבל פשוט אין לך שמץ של מושג כמה פוטנציאל לא מנוצל יש לסט הזה עוד להציע.

המיקום של הטוויטרים והמידים פשוט מחריד, ואני לא אגזים ואומר ש 90% מיכולות הסט אתה פשוט לא מנצל.

אני מאוד מצטער לראות שציוד כה איכותי וטוב מתקינים בכזאת רשלנות תוך יצירת נזק בלתי הפיך לדלתות.

ציוד טוב מחייב התקנה איכותית. אי אפשר להתפשר על זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כשלא יודעים איך סאונד טוב צריך להיות, כנראה שכל מערכת תספק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מיקומים שמיקומים . אפילו אם אמקם אותם מתחת לכסא הם ישמעו מצויין :lol:

העיקר שיש לי את ה LIMITED ואני מבסוט :-D

אלוהים נותן אגוזים...

היית משאיר את הסט בבית, לשם מה התקנת אותו בכלל? מה רע בפתיחת ת'רד:

"פרוייקט רכישת לימיטד אדישן וג'נסיס פרופייל",

כמה תמונות תקריב על הרכש, והופה - חזרה לארון.. העיקר שיש לך.. לא חבל להתעסק בשטויות כמו "סאונד"?

אתה משהו. באמת.

אריק, בחו"ל אנשים היו מתביישים להעלות שירשור כזה. ועוד יותר היו מתביישים להתנצח בצורה מביכה כזו.

פורסם
מיקומים שמיקומים . אפילו אם אמקם אותם מתחת לכסא הם ישמעו מצויין :lol:

העיקר שיש לי את ה LIMITED ואני מבסוט :-D

לפי דעתי המשפט הזה שלך באמת סיים את הוויכוח כאן! :roll:

ובכלל אני לא מבין לשם מה פתחת את האשכול הזה?

ביקורת אתה לא מוכן לקבל, הצעות לשיפור גם לא. אז למה ציפית?

שנגיד וואו שרכשת LIMITED?

אז תתחדש ותהנה, אני מקנא :shock:.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

רמי ידידי,

שיהיה לך לבריאות.

קנית פרארי - אבל אתה מגביל את המהירות שלה ל60 קמ"ש.

תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רמי ידידי,

שיהיה לך לבריאות.

קנית פרארי - אבל אתה מגביל את המהירות שלה ל60 קמ"ש.

תהנה.

פרארי נשארת פרארי גם כשהיא עומדת.:shock:

אגב אני כן קבלתי את הביקורת בהבנה מלאה ואני מודה שיש הגיון במה שאתם אומרים. כמו שאומרים טעויות אפשר לתקן.

הלאה אני אשפר לפי התקציב .:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...