Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מורל LIMETED + מגבר genesis

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב נשאלת השאלה, אצל מי התקנת?

אם אתה מרוצה מהתוצאה אז מי אנחנו שנגיד לך משהו.

אבל הית יכול להיות מרוצה פי כמה וכמה עם התקנה ראויה לסט כזה. :roll:

:cry: !!SOLD!!

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז ככה קראתי את כול ההערות שלכם.

אני אישית מאוד מרוצה מהסאוונד שיש לי ברכב . ואין לי בכלל קולות של פלסטיקים למיניהם. היום אני אלך למתקין עם ההמלצות שלכם.

אני זה שביקש שהרמקולים יותקנו אך ורק בדלתות.

מישהו פה דיבר על האנטינה זו לא אנטינה בכלל .

פורסם
ניר, אתה לא שם לב לדפוס מסויים בהתקנה של הבחור?

מוראל, ג'נסיס,סקונד סקין [כמו שזה נראה] , כנראה שאחד המשווקים הוציא ממנו הרבה, ועשה התקנה חובבנית של חצי יום על ציוד של כמה אלפי שקלים בריאים.

אגב לא שילמתי סכום חלומי.

פורסם

אני אישית מאוד מרוצה מהסאוונד שיש לי ברכב

אין קשר בין כל הביקורות שנכתבו פה ובצדק על ידי האנשים ובין זה שאתה אומר שאתה מאוד מרוצה מהסאונד. אתה מרוצה כי לקחת רכיבים מעולים ולכן הם נשמעים טוב מאוד כדבריך. מה שאתה מפספס הוא שאם הסט היה מותקן כמו שצריך התוצאה הייתה טובה יותר משמעותית מהקיים וכרגע אתה רחוק מלקבל את הפוטנציאל מהרכיבים שלך. רחוק.

ההתקנה הזו של המיד והטוויטר מבחינת המיקומים היא שגויה ואין בה שום יתרון על פני התקנות מקובלות אחרות (קורות , דש, קיקים וכו) ואף לא מדובר פה ביצירת one point source.

לגבי מי שהתקין לך את האלמנטים - תעשה עם עצמך טוב טוב חושבים אם הוא באמת מבין עניין כמו שאתה כותב. לא ממקמים כך אלמנטים. אם אתה כותב שאתה רצית להתקין אותם כך אז כלקח תלמד קודם לבוא ולהתעייץ , אחר כך להתקין. על המתקין שקיבל את העבודה ממך היה לשבת איתך ולהסביר לך מה המשמעות של הדרישה שלך מבחינה אקוסטית. אם הוא לא עשה את זה זה , ולא אמר לך שלא כך מתקינים אז הוא יצא קטן מאוד.

לגבי המגבר -

אני דווקא כן חושב שהמגבר הזה הוא ברמה המתאימה. יש לי ניסיון איתו והוא מעולה. הוא בהחלט מתאים לרמה הזו של הסט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

במקרה אני נוהג ברכב זהה לזה של פותח הת'רד

:-P

ריפודי הרכב עשויים מחומר זהה לעץ? - תפסיק לקשקש! מצטער על הבוטות - הדיפונים של הדלתות של הרכב הזה דקים כמעט כמו נייר וכך גם הפח שלו.

הדלתות של הרכב האלה בעלות עומק התקנה מאוד קטן והן זקוקות לבידוד אקוסטי רציני בכדי לא לקרקש שלא לדבר על טיפול בפלסטיקים של המנעולים (הצ'ופצ'יקים) עצמם.

אני אחרי התקנת תיבה סגורה לרמקולים בנפח סגור - עדיין מסוגל לשמוע קצת קרקושים. והדיפון של הדלת הזה בחלק התחתון שלו בכלל לא צמוד לדלת, זה נראה לעין שהוא כן אבל יש מרווח.

המידבאס הזה זקוק לתנאים מאוד קשים בשביל לעבוד נכון - גם אם תבודד ברכב הזה את הדלת כמו טנק - הוא עדיין לא יעבוד נכון.

הוא אולי יעבוד יפה - אבל זה בתנאי שתתקין אותו על טבעת עץ מאסיבית ותבודד את הדלת היטב היטב.

גם אם זה נשמע לך טוב - אין לך מושג כמה פוטנציאל אתה לא ממצא מהרמקול הזה.

לגבי בחירת מיקום הרכיבים - איך בן אדם שמבין באודיו מסוגל למקם רכיב מהיר יותר מבחינת תחום התדר שלו - קרוב יותר לאוזן שלך מרכיב שמנגן לאט יותר?

ואני מדבר על המיקומים של המידים לעומת המידבאסים והטוויטרים לעומת המידים - יש כאן זיקה לחוסר הבנה כמעט מוחלט בסאונד. מצטער - זו האמת.

יכול להיות שהמערכת נשמעת נהדר - היא רחוקה שנות אור ממה שהיא באמת מסוגלת לספק לפי תצורת ההתקנה.

ואני מכיר את הרכב הזה כמו את כף היד שלי ואני יודע בדיוק מה החסרונות שלו כמו רעשים שהגג סופח ומרחק קטן מידי בין הראש לקורות הקדמיות וכו' וכו'.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שוב אני מדגיש שאני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהאיכות! אף אחד מכם לא שמע את הרמקול מנגן אצלי וכבר התנפלתם על המתקין .

ואם כבר אתם מדברים על התקנה איכותית היתה מוגבלות בקשר לתקציב! ואני מאמין שאם אשקיע עוד כמה אלפי שקלים ההבדל יהיה זעיר ביותר.

אין לי קול של פלסטיקים ברכב אין לי רעידות בדלתות ואני שומע מידבאס נקי!

צריך להקשיב כדי לתת חוות דעת!

יש סאוונד מעולה ללא רעידות וללא קולות של פלסטיקים או פח וזה מה שבאמת חשוב.

ניסיתי פופו ורוק וטראנס וצ'לאווט וראפ . ותאמינו לי לא חוויתי בעיה בשום סגנון או ג'אנר! ואפילו בראפ עם הבאס הכי חזק כלום לא רעד נקודה!

אני הלקוח הכי מאושר וזהו זה מה שחשוב ! 8)

פורסם

תבוא למפגש הקרוב - אני מגיע גם כן

תוכל לקבל הדגמה של מערכת כמעט זהה בהתקנה שאין בה כמעט בידוד בדלתות אבל המידבאסים מותקנים ועובדים נכון.

והמיקום של המידים והטוויטרים שונה משלך.

זה יתן לשנינו פרספקטיבה טובה מאוד לגבי התיאוריות האלו.

אני אכבה את הסאב וכך גם אתה - בצורה כזו אתה תוכל לדעת בדיוק מה ההבדל בין שתי ההתקנות, הרכבים זהים.

הייתי אומר שאם אתה מגיע - הולך להיות מפגש מעניין ביותר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חלק דיברו על האקוסטיקה וחלק על המיקומים.

אם מה שאתם אומרים כולכך נכון אז איך הרכבים של חברת BMW המכובדת בעלי דלתות שתומכות ב3WAY מותקנים האלמנטים אך ורק בדלתות ?

אתם תראו שכל האלמנטים שיוצאים מהחברה הזו מותקנים בדלתות? ויתר מכך הם מותקנים על הריפוד עצמו!

PICT0074.jpg

DCP01336.jpg

פורסם

אף אחד לא אמר שזה נכון להתקין ככה רמקולים.

זה שBMW התקינו אותם ככה לא בהכרח אומר שזו ההתקנה הכי נכונה.

סביר להניח שיש להם עוד שיקולים לעשות כזו התקנה חוץ מהתחשבות נקייה בצליל כמו כריות אוויר בקורות וחוסר רצון להתקין רמקולים בקיק פאנלים בגלל טעמי נוחות או שמישות.

Pioneer TS-X150

פורסם
אף אחד לא אמר שזה נכון להתקין ככה רמקולים.

זה שBMW התקינו אותם ככה לא בהכרח אומר שזו ההתקנה הכי נכונה.

סביר להניח שיש להם עוד שיקולים לעשות כזו התקנה חוץ מהתחשבות נקייה בצליל כמו כריות אוויר בקורות וחוסר רצון להתקין רמקולים בקיק פאנלים בגלל טעמי נוחות או שמישות.

אני לא מאמין שברכב שעולה כמה מאות אלפי שקלים לא התחשבו באקוסטיקה. ואגב הדגם שבתמונות הוא דגם מייבוא אישי שנקרא E46 ולא סתם BMW . וBMW זו לא סתם חברה.

פורסם

רמי , אתה צודק וכל שאר העולם (פורום) טועה .

באמת שתתחדש על המוצרים , מוצרים טובים

ותהנה מהמוזיקה אצלך ברכב .

אישית לא הייתי לוקח סט שכזה אם היה נגמר לי בגללו התקציב להתקנה .

בגלל זה עושים רשימת קניות . :]

פורסם

תודה יגאל .

אבל באמת יום אחד אני אבוא למפגש שאתם עושים ונקשיב ביחד ואז תחליטו . כי בנינו אני באמת נהנה מהסט ומהאיכות.

פורסם

זה עדיין לא אומר שBMW יכולים להפר חוקי פיסיקה.

רמקול שמנגנים תדרים קצרים יותר ומהירים יותר מרמקול אחר - אמור להיות רחוק יותר מהאוזן שלך מהרמקול האיטי יותר.

אני בטוח שהמערכת נשמעת נהדר וטוב - היא יכולה להשמע טוב עוד יותר.

ובאמת אני שמח אם אתה נהנה מהמערכת שלך - אבל תיקח לתשומת לבך שיש לך עוד המון מקום לשיפורים, אז למה שלא תעשה אותם?

Pioneer TS-X150

פורסם

rami090: לא מצאתי מחיר על הסט הזה, אבל אני אניח שרק הסט עצמו עולה כ-6000 שקל.

לי יש מורל הייבריד (2way), שעלו לי לפני כמה שנים 1800 ש"ח, שלהם שידכתי (יותר מאוחר) מגבר JLAudio 300/4.

את ההתקנה שלי עשיתי אצל מתקין שמרביץ התקנות בטירוף - עם נסיון של שנים בהרכבת מערכות בכל רכב שקיים (ולא קיים) בארץ, אבל מבחינת ידע בסאונד ורכיבים - מהרגע שנכנסתי לפורום הזה ונכנסתי לעומק של דברים - פתאום המתקין לא נראה לי כל כך מבין עניין... סמכתי עליו שיריץ לי את כל הכבלים באוטו - כי הוא השתמש בכבלים טובים (לפחות זה), והוא עושה את זה שנים ו-"by the book"... אז העדפתי לתת לו לעשות את זה מאשר להחריב לעצמי את האוטו, אבל מעבר לזה - הבנתי שהוא לא מבין.

אחרי ההתקנה הייתי מרוצה מאוד! צליל מדהים!

ואז גיליתי את עולם האיטום (בזכות EyalR). ביררתי קצת וגיליתי שהמתקין שהתקנתי אצלו - הוא המשווק הרשמי של אוטופרט בעיר שלי, ולכן הוא זה שאני צריך לפנות אליו כדיי להזמין Dynamat. כשפניתי אליו להזמין את הדיינמאט אוריגינל- המתקין שאל אותי מה זה, ואחרי שהסברתי לו - הוא ישר רץ להזמין לי ולעצמו גם.

אחרי שהבנתי מה הדרך הנכונה להשתמש בחומר שקניתי - גיליתי עולם אחר. הסט שלי נשמע אחרת! יותר טוב! ולא חשבתי שאפשר להגיע ליותר ממה שהגעתי כבר...

מסקנה: רמי- אתה מרוצה ממה שאתה שומע- וזה חשוב. אבל תבין שהסט שקנית במיטב כספך - אתה לא שומע אותו. אתה לא יודע איך הוא נשמע בכלל. כשתשמע סט כזה מותקן כמו שצריך - אתה לא תזהה אותו.

עוד דבר שכדאי לקחת בחשבון - האוזן צריכה להיות חשופה לצלילים חדשים בכדיי להתפתח. אתה מרוצה עכשיו - אבל אתה צריך לשמוע את הסט הזה מותקן כמו שצריך בשביל להבין כמה אתה מאבד עם איך שהסט הזה מותקן אצלך היום.

חפרתי. אני יודע. אבל תסלחו לי - לא הייתי פה הרבה זמן :)

שיהיה בהצלחה רמי. גם אם זה יגיע לאט לאט - מאחל לך שתגיע להארה דרך הפורום הזה ותשמע את הסט כמו שצריך אצלך באוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...