Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הנ"ל שנת 2004, הפקק פשוט "יושב" הוא מסתובב על "ריק" ובמשיכה קלה פשוט יוצא. ראיתי שמתחת לפקק יש משהו כמו שסתום חד כיווני ככה שנוזל לא נראה לי יכול לצאת ממנו פשוט אלא אם פותחים את זה איכשהו או שואבים את השמן.מפלס השמן תקין.

ביום שישי אני מתכוון ליסוע למוסך(מורשה) של המשפחה לטפל באוטו השאלה שלי האם זה דחוף לגשת לבדוק את זה לפני זה?

*אני רוצה לציין שבזמן האחרון בעת כניסת הABS לפעולה נשמע רעש של יניקת אויר אף פעם לא שמתי לב לזה קודם אבל יכול להיות שאני סתם פרנואיד וזה הרעשים שהמערכת משמיעה.באיכות הבלימה אגב לא שמתי לב לשינוי כלשהו.

שאלה נוספת לא קשורה לנושא

שמתי לב שאור הדרך השמאלי(אם זה משנה) ברכב מכוון קצת למטה ביחס לימני,ממבט קרוב יותר שמתי לב שהנורה או מה שזה לא יהיה יושב בדיוק על העיגול של הפנס עצמו,ובשמאלי אפשר לראות כמו קליפס מלמעלה שלא מחובר לכלום ובגלל זה כנראה השוני השאלה שלי אם יש למישהו יש מושג אם אפשר לסדר את זה לבד או שעדיף לא להסתבך?

פורסם

האם מיכל נוזל הבלמים ברכבך נראה כמו בתמונה המצורפת ?

בקשר לאורות ייתכן שהמנורה לא יושבת במקומה כראוי, אתה יכול לבצע את הבדיקה בעצמך על-ידי פירוק המנורה.

מידע כיצד לפרק/להרכיב תוכל למצוא בספר הרכב.

untitled.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

לגבי האורות - גם אצלי במאזדה (6 2004 , כמובן :) ) אחד קצת גבוה מהשני. אולי ככה זה אמור להיות?!

אגב, אם אתה מעוניין, יש לי מין תוכנה שיש בה פירוט של כל חלק באוטו, עד הבורג האחרון

דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין בה

פורסם

שלום

בנושא המנורה אם זו המנורה הימנית זה בסדר כי היא אמורה להאיר את שולי הדרך בצד ימין למרחק יותר גדול

כאשר מסתכלים על פס האור- למשל מול קיר תראו שהוא ישר בקו אופקי ועולה בזוית ימינה

מקווה שעזרתי להבהיר את הנושא במעט

פורסם

תודה על התגובות המיכל נוזל בלמים הוא באמת כזה.

בקשר למנורה אני מרגיש שמשהו שם משוחרר בפנים בבוקר אני אבדוק שוב..

• תוכן חדש...