Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

חשתי צורך לשפוך פה את ליבי על השאננות הישראלית , על חוסר הזהירות של ציבור הנהגים הישראלי עד כדי סיכון נהגים אחרים \\הולכי רגל עד לרמה של פציעה קשה או מוות חס וחלילה , כתוצאה מתאונה .

אתמול יום א' , שעה 16:20 לערך , הכביש : נתיבי איילון (2) לכיון צפון (אם אני לא טועה כמובן בנוגע למספר) ממש לפני האזור של הבניינים הגבוהים של תל אביב .

2 נהגי מוניות נוסעים בנתיב השמאלי באיטיות - צפירה כדי שאוכל לעקוף לא עזרה , אז החלטתי לעבור לנתיב הימני-אמצעי ולהמשיך בו בנסיעה של 100 קמ"ש בערך .

תוך כדי נסיעה על 100 בנתיב האמצעי , נהג המונית מאותת (?!) למעבר לנתיב שלי ובכלל לא שם לב שאני שם (!) צופר לו חזק , שובר הגה ימינה , למזלי , לא היה אף אחד בנתיב הימיני וחיי ניצלו .

חשוב להדגיש שלמרות הצפירות שלי ולמרות שהוא היה עם חלונות פתוחים הוא בכלל לא עשה דבר כדי למנוע תאונה אפשרית והמשיך לעבור נתיב , עליי !!!

אם אלוהים לא היה איתי - אני לא יודע מי כן , כי בתוך כל איילון שמאוד עמוס בשעות האלו במכוניות , הנתיב הימני היה פנוי משום מה דווקא לחלקיקי השניות שזה קרה . תודה אלוהים .

הזדעזעתי לגמרי , הייתי בשוק ונהג המונית ממשיך לנסוע כאילו כלום לא קרה ...

ממשיך לנסוע , איילון פקוק , מנסה להשתלב ליציאה של רח' ארלוזורוב ונהגת ברכב מסוג מאזדה 3 , פשוט חותכת את כל ההשתלבות על האי תנועה (כמה ישראלי מצידה) וצפרתי לה , כי היא כמעט נכנסה בי (נראה לי שמישהו ניסה להרוג אותי בדרך לעבודה) .

השוטרת הנחמדה מאוד שעמדה על האי תנועה ושמעה את הצפירות שלי וראתה את העבירה , קראה לה הצידה .

וכאן אשבח את המשטרה על עבודתם במקום הזה , שמועד לפורענות ושהרבה עצבים וכמעט תאונות נגרמות בגללו .

וזה ממש לא משנה כמה כסף המדינה מרוויחה מזה או לא - זה פשוט מסוכן .

בדרכי הביתה חזרה מהעבודה - 2 אנשים שנראה שרכבו על רולרבליידס , רוכבים נגד כיון התנועה .

כשאני צופר כדי להעביר להם מסר של "עלו על המדרכה או שתחליפו כיון" אני מקבל אצבע משולשת לא נחמדה מאחד הרוכבים .

כשהם יידרסו (אפשר להגיד חס וחלילה ?) , האצבע המשולשת שלו תעלה לגן עדן וזה שידרוס יעלה לבית דין , חס וחלילה .

והיום , ממש לפני שעה , עובר במעבר חצייה לאחר שהחניתי את רכבי , מאזדה 6 חדשה דנדשה מתקרבת וכמעט דורסת אותי , לא לפני שהוא בלם חזק מאוד .

אולי מיותר לציין את העובדה שהוא המשיך לנסוע ופשוט ריסק מראה של פולו חדשה (הוא יהיה מסכן בצ'מפיון) , שחנתה חלק על הכביש וחלק על המדרגה .

הייתי בטלפון באותם רגעים ורציתי לרדוף אחריו ולתת את הפרטים שלו לאותו אדם מסכן שהמראה שלו רוסקה (למרות שהוא חנה במקום אסור אדום לבן) אבל המאזדה פשוט ברחה .

בדרכי חזרה אמרתי לו את סוג הרכב שפגע בו , אולי הוא ימצא ואולי לא .

מסקנה ? צריך להתפלל חזק לאלוהים כדי להישאר בחיים , במדינה כל כך מטורפת שמספיק שתיסע בנתיב הימני על 90 או 100 ויבוא לך איזה טמבל שיחתוך אותך או יעבור עלייך נתיב ויגרום לך לתאונה , שאולי לא תצא ממנה בחיים ואולי כן .

והמסר שלי ? זהו בזהירות ! הישמעו לחוקי התנועה ותפקחו 20 אלף עיניים , נמאס לי לחתוך הגה לנתיב הימני כי מישהו עבר עליי , בפעם הבאה יהיה שם רכב ואני אהיה הקורבן הבא של תאונות הדרכים בישראל .

נהגי מוניות חביבים - רדו מהכביש !!!!

עוד מישהו רוצה להוסיף ? כי אני שוקל לעבור לרכבת , לפחות שם הסיכוי שיקרה לך משהו הוא נמוך יותר .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מושג כמה יוצא לך לנסוע באיילון אבל בתור נהג צבאי לשעבר זה ככה יום יום.

נהגי מוניות יודעים בדיוק מה הם עושים, אותו אחד ידע שאתה תעבור נתיב והוא ראה ושמע אותך פשוט לא היה אכפת לו.

בקשר לרוכבי הרולרבליידס, אין מה לעשות, כשתעבור לידם משאית בנתיב הימני ומהרוח הם יעופו לכל מיני מקומות הם יבינו כמה שהם מטומטמים.

חבל שרק עכשיו אתה שוקל לקחת רכבת, במיוחד כשאתה אומר שאתה נוסע בשעות העמוסות.

אני נוסע לבסיס יום יום ברכבת, אמנם אני נוסע כרגע בחינם ברכבת אבל גם אם לא הייתי נוסע בחינם זאת אפשרות טובה יותר מבחינת דלק, זמן, רוגע וביטחון (כמה שפחות על הכביש יותר טוב).

ד"א,

בקשר לנהגת שעברה על האי תנועה.

אם היו פותחים שירשור יומיומי על נהיגה חסרת אחריות או גרועה של נהגות, היו בו תוך חודש בערך מיליון הודעות, לא שגברים הם נהגים מושלמים, פשוט כשגבר מבצע עברה הוא מודע לה ולא עושה אותה בכוונה יותר מידי.

ככה זה, נהגות חסרות זהירות, נהגים חסרי מחשבה, לא כולם אבל חלק לא מבוטל.

סע בזהירות.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני עצמי גר בראשון , הבסיס שלי ממש ליד הבית , ככה שאני רק צריך להניע את הרכב ותוך 7 דק' (כולל רמזורים) אני בבסיס .

הבעיה היא כשאני צריך לנסוע לעבודה , בדרך לשם אין שום בעיה , בחזור יש בעיה (חוזר בשעה מאוחרת) .

ככה שאין לי דרך להתחמק מההגה , אבל הכבישים ברצנו הם פשוט סכנת נפשות .

ומי בכלל דיבר על הכביש הרעוע והקופצני עם הבורות והמקפצות לונה-פארק (ככה אני קורא לזה) כשחוזרים מאיילון , פשוט זוועתי ולא בטיחותי .

חבל שככה המדינה הזו נראית .

פורסם

הוותרנות שהפגנת כלפני הנהג מונית תתן לו סיבה להתנהג ככה עם נהגים אחרים.

אם היית נותן גז ומוריד אותו מהכביש ומלמד אותו לקח הוא הייה נוהג כמו ילד טוב.

מנסיון אישי עם נהגי הטרנזיט בחיפה.

פורסם

לא שגברים הם נהגים מושלמים, פשוט כשגבר מבצע עברה הוא מודע לה ולא עושה אותה בכוונה יותר מידי.

ככה זה, נהגות חסרות זהירות, נהגים חסרי מחשבה, לא כולם אבל חלק לא מבוטל.

סע בזהירות.

אחת התובנות הטובות ביותר.

כל כך נכון.

פורסם

אתה צופר דיי הרבה , :roll:.

השיטה הטובה ביותר היא פשוט להוריד מהירות ולתת לאותו נהג \ מונית , לעבור לנתיב שלך.

אין מה לעשות, אגב, שמתם לב שעל 95% מהמוניות רשום "דרושים נהגים ומוניות?",כנראה שלמישהו באמת נמאס מההתנהגות שלהם, :|.

לא מרבה לנסוע לת"א ועל איילון עם הרכב,אך היום יצא לי לעשות מס' סיבובים באיזור אבן גבירול ואיילון דרום שהיה עמוס עד 0,

ותזוזה של 320 מטר ברבע שעה (כן ספרתי ומדדתי בעזרת הGPS, לא היה משהו אחר לעשות בפקק).

ואני יכול להגיד שעמידה בפקק באיילון (אגב בגלל ניידת שסגרה 2.5 נתיבים בגלל תאונה שהתרחשה בין הנתיב הימני ביותר לבין השוליים) , הייתה חוויה דיי משעשעת לראות את ה"נהג הישראלי", אני לאומת זה התמקמתי לי סמוך לאוטובוס ונסעתי לי בצל שלו :) .

פורסם
שלום לכם ,

חשתי צורך לשפוך פה את ליבי על השאננות הישראלית , על חוסר הזהירות של ציבור הנהגים הישראלי עד כדי סיכון נהגים אחרים \\הולכי רגל עד לרמה של פציעה קשה או מוות חס וחלילה , כתוצאה מתאונה .

אתמול יום א' , שעה 16:20 לערך , הכביש : נתיבי איילון (2) לכיון צפון (אם אני לא טועה כמובן בנוגע למספר) ממש לפני האזור של הבניינים הגבוהים של תל אביב .

2 נהגי מוניות נוסעים בנתיב השמאלי באיטיות - צפירה כדי שאוכל לעקוף לא עזרה , אז החלטתי לעבור לנתיב הימני-אמצעי ולהמשיך בו בנסיעה של 100 קמ"ש בערך .

תוך כדי נסיעה על 100 בנתיב האמצעי , נהג המונית מאותת (?!) למעבר לנתיב שלי ובכלל לא שם לב שאני שם (!) צופר לו חזק , שובר הגה ימינה , למזלי , לא היה אף אחד בנתיב הימיני וחיי ניצלו .

חשוב להדגיש שלמרות הצפירות שלי ולמרות שהוא היה עם חלונות פתוחים הוא בכלל לא עשה דבר כדי למנוע תאונה אפשרית והמשיך לעבור נתיב , עליי !!!

אם אלוהים לא היה איתי - אני לא יודע מי כן , כי בתוך כל איילון שמאוד עמוס בשעות האלו במכוניות , הנתיב הימני היה פנוי משום מה דווקא לחלקיקי השניות שזה קרה . תודה אלוהים .

הזדעזעתי לגמרי , הייתי בשוק ונהג המונית ממשיך לנסוע כאילו כלום לא קרה ...

ממשיך לנסוע , איילון פקוק , מנסה להשתלב ליציאה של רח' ארלוזורוב ונהגת ברכב מסוג מאזדה 3 , פשוט חותכת את כל ההשתלבות על האי תנועה (כמה ישראלי מצידה) וצפרתי לה , כי היא כמעט נכנסה בי (נראה לי שמישהו ניסה להרוג אותי בדרך לעבודה) .

השוטרת הנחמדה מאוד שעמדה על האי תנועה ושמעה את הצפירות שלי וראתה את העבירה , קראה לה הצידה .

וכאן אשבח את המשטרה על עבודתם במקום הזה , שמועד לפורענות ושהרבה עצבים וכמעט תאונות נגרמות בגללו .

וזה ממש לא משנה כמה כסף המדינה מרוויחה מזה או לא - זה פשוט מסוכן .

בדרכי הביתה חזרה מהעבודה - 2 אנשים שנראה שרכבו על רולרבליידס , רוכבים נגד כיון התנועה .

כשאני צופר כדי להעביר להם מסר של "עלו על המדרכה או שתחליפו כיון" אני מקבל אצבע משולשת לא נחמדה מאחד הרוכבים .

כשהם יידרסו (אפשר להגיד חס וחלילה ?) , האצבע המשולשת שלו תעלה לגן עדן וזה שידרוס יעלה לבית דין , חס וחלילה .

והיום , ממש לפני שעה , עובר במעבר חצייה לאחר שהחניתי את רכבי , מאזדה 6 חדשה דנדשה מתקרבת וכמעט דורסת אותי , לא לפני שהוא בלם חזק מאוד .

אולי מיותר לציין את העובדה שהוא המשיך לנסוע ופשוט ריסק מראה של פולו חדשה (הוא יהיה מסכן בצ'מפיון) , שחנתה חלק על הכביש וחלק על המדרגה .

הייתי בטלפון באותם רגעים ורציתי לרדוף אחריו ולתת את הפרטים שלו לאותו אדם מסכן שהמראה שלו רוסקה (למרות שהוא חנה במקום אסור אדום לבן) אבל המאזדה פשוט ברחה .

בדרכי חזרה אמרתי לו את סוג הרכב שפגע בו , אולי הוא ימצא ואולי לא .

מסקנה ? צריך להתפלל חזק לאלוהים כדי להישאר בחיים , במדינה כל כך מטורפת שמספיק שתיסע בנתיב הימני על 90 או 100 ויבוא לך איזה טמבל שיחתוך אותך או יעבור עלייך נתיב ויגרום לך לתאונה , שאולי לא תצא ממנה בחיים ואולי כן .

והמסר שלי ? זהו בזהירות ! הישמעו לחוקי התנועה ותפקחו 20 אלף עיניים , נמאס לי לחתוך הגה לנתיב הימני כי מישהו עבר עליי , בפעם הבאה יהיה שם רכב ואני אהיה הקורבן הבא של תאונות הדרכים בישראל .

נהגי מוניות חביבים - רדו מהכביש !!!!

עוד מישהו רוצה להוסיף ? כי אני שוקל לעבור לרכבת , לפחות שם הסיכוי שיקרה לך משהו הוא נמוך יותר .

לפני כמה ימים, אני נוסע מוקדם בבוקר בדרך לעבודה בכביש שממשיך מקריית המדע (ליד רחובות).

(הגעתי מכיוון נס ציונה, ופניתי שמאלה בצומת של קריין המדע וכמובן המשכתי ישר עד הסוף)

בקיצור, במהלך הנסיעה אני בנתיב השמאלי ולידי בנתיב הימני נוסע לו אוטובוס טיולים כזה שנוסע לו בשלווה כאשר אנחנו מתקרבים לעיקול (לא חד במיוחד).

בתוך העיקול, האוטובוס מחליט שבא לו לעבור לנתיב השמאלי ולא מזיז לו מי נוסע שם ופשוט מתחיל לזוז שמאלה כאשר לי אין לאן לזוז. צפרתי שוב ושוב והוא ממשיך ואני כבר נצמד לקצה של הכביש (יש אי תנועה בלי שוליים).

בסוף הוא היה נחמד ולאחר שבלמתי חזק ונתתי לו לעבור בתקווה שלא יקח אותי איתו, הוא נתן לי לעבור וזז חזרה לנתיב הימני.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

כן, בדיוק מה שצריך בנוסף למה שקורה בארץ, מלחמות על הכביש.

בוא נחזיק גם אקדחי פיינטבול באוטו ומי שעושה עברה נירה לו על השמשה הקידמית כדי שבטוח יעשה תאונה!

ואם זה לא יעזור ננגח בו עם האוטו כמו בסרטים של מקס הזועם, אחרי שהוא יכנס באיזה קיר או סתם רכב אחר שלא קשור אל ה"מלחמה", ניצא מהאוטו ונוודא שהוא למד את הלקח.

ועכשיו ברצינות.

איזה מין מחשבה חולנית זאת?

מה, להוסיף חטא על עוון?

עשה עברה, לא קרה כלום חוץ מלהביא את הקריזה, שימשיך לנסוע.

יום יבוא והוא ייתפס או על ידי הרשלנות של עצמו על הכביש, או על ידי שוטר של מתנ"א.

אם תיכנס איתו לאותו קו מחשבה ואותו סגנון נהיגה, סביר להניח ששניכם תגמרו גם באותו בית חולים.

מקסימום אם זה ממש חשוב לך ללמד לקח, תיסע אחריו עד לאיזה רמזור או פקק ותעיר לו מהחלון(לא באיומים וצעקות, הוא ינצח).

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

Volk - אני נאלץ לחלוק עלייך .

תראה , אבא שלי הוא אדם שנוהג מאוד רגוע , הוא נוסע על 90 , או 100 , בנתיב הימני רוב הזמן , הוא לא ממהר לשום מקום והוא צופה מראש פעולות של נהגים אחרים .

יש לו 30 שנה או יותר רישיון ואף לא תאונה (חס וחלילה שלא תהיה גם) ולא עבירות מיוחדות .

הוא תמיד חינך אותי , עוד מלפני שהיה לי רישיון , שמי שעוקף אותך \ מציק לך מאחור עם האורות המהבהים ונצמד כמו מטורף - עבור לימני (למרות שזה בעצם מקום שאסור לעבור את ה 110) ותן לו להתאבד .

כנ"ל לגבי מי שעובר עלייך בנתיב - אל תשחק איתו משחקים על הכביש , פשוט תן לו לנסוע ותשמור על עצמך .

אם תתחיל לשחק משחקים - תעשה תאונה .

להוריד אותו מהכביש ? אם הוא נהג לא מנוסה וחסר אחריות כפי שכבר הספקתי לראות - הוא יעשה תאונה בגלל המשחקים , לכן - זה לא מומלץ .

STAS - תהיה ריאלי לרגע - הייתי כבר בנתיב עצמו ליד המונית .

לא מאחוריה , לא מתקרב אליה , הייתי לידה !

וכן , הוא ראה אותי במראה , אני בטוח והוא גם הרגיש אותי לפי הצפירות .

נהגי המוניות לא יודעים לנהוג וזו עובדה מוכחת - רק חבל שהם ממשיכים לנהוג וחבל שהמשטרה היא הכלב הכי גדול של נהגי המוניות , שמשתמשים בתירוץ של "זו העבודה שלי" בבית המשפט ויוצאים מזה בחינם (ואל תגידו לי שזה לא קורה)

פשוט מדינת חלם , מישהו צריך לשים לזה סוף .

פורסם

אל תאשים את VOLK, זה הרכב שלו גורם לו להתנהג ככה :-P.

מכיר את המצב,אצלי זה דווקא קרה בכניסה לעיר(פתח תקווה), כשאני בנתיב השמאלי ללא שוליים,צמוד ל"חומת" הבטון ומישהו פונה עלי במהירות ובפתאומיות,מזל שמאחורי לא היה רכב ואני בלמתי בחוזקה.

אם לא הייתי זז משם הייתי פשוט נדבק לחומה ומתהפך.

פורסם

אני ממש מקווה שאתה צוחק, למרות שלפי הודעות אחרות שלך, אתה לא.

אל תאשים את VOLK, זה הרכב שלו גורם לו להתנהג ככה :-P.

.

:lol:

פורסם

אם הייתי פותח שירשור על כל "כמעט" וכל אדיוט...

רק היום מישהו החליט שלא מתאים לו לנסוע לאט, אז הוא עקף את המכוניות (משהוא כמו 20) שמלפניו.

לתוך הנתיב הנגדי.

שאני הייתי בו.

ועוד היבהב לי באורות הבן- ^#$% @#$^& 34%^^& 67#&@^ #&*^&$) ^&*$))E$).

שהרי אני זה שלא בסדר.

וזו הפעם השנייה בתוך כמה ימים.

אני רוצה האמר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בתל אביב לא שווה להכנס עם רכב לשם בכלל, סיוט מה שהולך שם.

ואני מרחם על אלה שגרים שם, אני לא מאכל את זה איך גרים שם אנשים.:?

פורסם

ועוד היבהב לי באורות הבן- ^#$% @#$^& 34%^^& 67#&@^ #&*^&$) ^&*$))E$).

אני רוצה האמר.

הרגת אותי :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למה?

אני באמת רוצה האמר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...