Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר סיפרת אז מקרה ממש מוזר שקרה לי היום שבנס לא נגמר בתאונה:

אני נוסע לי בכביש בערך על 70 קמ"ש פתאום אני רואה במראה השמאלית מאזדה 6 טסה בנתיב השמאלי ומלפניי בנתיב שלו היה אוטובוס, הבנתי שהוא הולך לחתוך אותי.

העפתי מבט ימינה כדי לראות אם אני יכול לעבור נתיב אלא ששם אני קולט הונדה אקורד גם טסה בנתיב הימני

האטתי טיפה מהירות בכדי שהמאזדה לא תחתוך אותי

אבל פתאום אני קולט שהמאזדה חותכת אותי משמאל והאקורד חותכת אותי מימין, צפרתי להם כמו משוגע

בשניה אחרונה הם לא נכנסו אחד בשני היה ממש הפרש בינהם של 15 סנטימטר גג

סעו בזהירות ופקחו 10 עיניים

Toyota Yaris TS

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין..חבל על הזמן.

אם כולם יכתבו חוויות מהכביש זה יהיה השירשור ארוך באינטרנט, ניכנס לספר השיאים של גינס!

יש מיליון סיפורים יומיומיים.

גם אני היום ראיתי נהגת שנסעה לפניי שהחליטה שהיא רוצה לפנות ימינה, אז היא אותתה ימינה ולקחה את הנתיב הימני מבין שלושה, פתאום היא התחרטה וחזרה לאמצעי ונשארה עם האיתות, עוד פעם נתיב ימני, חזרה טיפה לאמצע ונשארה על שני נתיבים, אותתה שמאלה ונשארה על שני הנתיבים.

מיותר לציין שכל הכביש או שהיה מבולבול או שעקף אותה בפראות עם מבט זועם בעיניים.

לבסוף החמודה אותתה שמאלה ופנתה ימינה מהנתיב האמצעי!

נחשו מה היא עשתה לתומה באוטו? דיברה עם עוד מישהי באוטו.

כמובן שהייתה לה פז'רו קינג גדולה ומפוארת שסביר להניח שבעלה קנה לה (מניסיון, אני מכיר כמעט 90% מהאנשים בשכונה שלי) כדי להגן עליה, הרי ברור שהוא יודע מה אופי הנהיגה שלה, שיסבול האבא המסכן בסוברית הקטנה עם הבן שלו שהיא הרגע עלתה עליו.

כבר נמאס להתעצבן, מה שמצחיק זה שהכי הגיוני לעקוף אותה לפני שהיא תגרום לתאונה.

ד"א,

שמתם לב שתמיד כששוטר עוצר מישהו על חגורה או פלאפון זה תמיד איזה מסכן באוטו מתפרק ואף פעם לא איזה נהגת שלא מודעת לעצמה עם פלאפון ביד או נס קפה? או איזה נהג במרצדס שתופס מעצמו מינימום בריאן אוקונור? (מהיר ועצבני)

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

כמובן שהייתה לה פז'רו קינג גדולה ומפוארת שסביר להניח שבעלה קנה לה (מניסיון, אני מכיר כמעט 90% מהאנשים בשכונה שלי) כדי להגן עליה, הרי ברור שהוא יודע מה אופי הנהיגה שלה, שיסבול האבא המסכן בסוברית הקטנה עם הבן שלו שהיא הרגע עלתה עליו.

כבר נמאס להתעצבן, מה שמצחיק זה שהכי הגיוני לעקוף אותה לפני שהיא תגרום לתאונה.

אחת הסיבות העקריות שבגללן נתפסתי על מהירות כול פעם . בגלל נשים שמפחידות אותי כשהן על הכביש

בברכה יהודה

פורסם

לא רק אותך.

הן כמו הוריקן שמחכה להתרחש לפעמים.

הכי מלחיץ זה כשהן פתאום רואות פנייה שהן צריכות לקחת או עצירה שהן צריכות לעשות, כאילו כל חוקי התנועה נעלמו ברגע!

פעם כמעט נכנסה בי מישהי שעשתה פרסה במקום בלי פנייה וכמעט העיפה אותי קיבינימאט.

עצרתי מ"מ מהאוטו שלו ממש כמו בסרטים, הייתי עם קטנוע של העבודה.

כשצעקתי עליה היא אמרה לי שהיא שוטרת ושלא היה תמרור של אין פרסה.

כנראה היא פחדה ממני או שידעה שהיא טועה כי הדברים שאמרתי לה היו צריכים להביא אותי לכדי תלונה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אתמול היה לי יום דומה. הגעתי פעמיים למצב של נעילת גלגלים ועוד כמה בלימות פתאומיות מלוות בציפצופים והבהובים בגלל אידיוט שהתפרץ לי לנתיב, כל זה בנסיעה של ת"א - חולון - ת"א.

אחד המקרים המפחידים שהיו לי (יותר מזמן, לא באותו יום) היה בכניסה לת"א כשבאים מיפו, בכביש שליד הים, כמה רמזורים לפני שהוא מתחבר לרח' הירקון נסעתי אחרי מישהי באימפרזה ירוקה, יש קטע שמתווסף נתיב בצד שמאל. אותתי ויצאתי לעקיפה, כשעמדתי לעבור אותה היא התחילה לסטות לאט לנתיב שלי, זה הכי מפחיד הנהגים הסהרוריים האלה שאי אפשר לדעת מה הם מנסים לעשות, לחצתי על הברקס עד הסוף, הגלגלים ננעלו (זה היה כשהייתי על רכב של העבודה עם צמיגים סוג ז'), היא בינתיים נכנסה לנתיב שלי, בלי לאותת כמובן, ואז בלמה!!! כי ראתה את הרמזור מתחיל להתחלף. אני עדיין בולם בכל הכח, זה היה נדמה כאילו החלקתי אחריה ככה איזה חצי דקה כשאני 5 ס"מ ממנה, בנס לא קרה כלום! רמזור הבא עצרתי לידה, צפצפתי לה והיא לא התייחסה, המשיכה להסתכל קדימה במבט אדיש. רציתי פשוט להגיד לה נקודה למחשבה, איתות ומבט במראה לא עולים כסף אבל תיקון פחחות יכול להגיע לאלפי שקלים.

עוד מקרה של תאונה שמנעתי בנס: בכביש מיוקנעם לחיפה, עמדתי ברמזור אדום כשיש איזה 10 רכבים לפניי, יש בצומת 2-3 נתיבים שממשיכים ישר ונתיב נפרד לפניה ימינה. הייתי בנתיב הכי ימני שממשיך ישר, הרמזור התחלף, התחלתי בנסיעה, כמה מטרים לפני שנכנסתי לצומת כשכבר צברתי מהירות אני קולט בזווית העיין קונקט כסופה במראה הימנית, בנתיב שפונה ימינה, אבל משהו לא מסתדר לי - הוא מתקרב אלי במהירות! אין מצב שיש לו כוונה לפנות ימינה. בשניה האחרונה בלמתי ונתתי לו לעקוף אותי מימין, אחרת היו לו שתי אפשרויות: להכנס בי או להכנס בשלטים שעל האי תנועה. זה כבר אנשים שמסכנים את החיים שלהם ושל אחרים במודע בשביל לחסוך 20 שניות.

סעו בזהירות ותהיו דרוכים תמיד! יש כ"כ הרבה מטורפים בכביש שזה כבר לא הגיוני.

נ.ב איילון זה כביש מס' 20.

פורסם
בדרכי הביתה חזרה מהעבודה - 2 אנשים שנראה שרכבו על רולרבליידס , רוכבים נגד כיון התנועה .

זה שהכביש הפך להיות מערב פרוע זה כבר עובדה מוגמרת.

לא אתחיל לבסבר אוזניכם בדרכים שלדעתי יעזרו בחינוך לנהיגה נכונה.

מה שכן- אני חושב שכן אמורים לרכב על רולר בליידס או אופניים נגד כיוון התנועה כי כך הרוכב יכול לראות את מי שבא מולו ולהימנע מתאונה אפשרית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פעם כמעט נכנסה בי מישהי שעשתה פרסה במקום בלי פנייה וכמעט העיפה אותי קיבינימאט.

כשצעקתי עליה היא אמרה לי שהיא שוטרת ושלא היה תמרור של אין פרסה.

כנראה היא פחדה ממני או שידעה שהיא טועה כי הדברים שאמרתי לה היו צריכים להביא אותי לכדי תלונה.

הכי גרוע זה שאתה לא יודע את חוקי התנועה- פניית פרסה מותרת בכל מצב שבו אין תמרור האוסר זאת.

הטעות של אותה נהגת היתה שהיא לא נתנה לך זכות קדימה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
זה שהכביש הפך להיות מערב פרוע זה כבר עובדה מוגמרת.

לא אתחיל לבסבר אוזניכם בדרכים שלדעתי יעזרו בחינוך לנהיגה נכונה.

מה שכן- אני חושב שכן אמורים לרכב על רולר בליידס או אופניים נגד כיוון התנועה כי כך הרוכב יכול לראות את מי שבא מולו ולהימנע מתאונה אפשרית.

עידן

גם אני באותה דעה כמוך

רק שיסעו על השוליים או על המדרכה נגד הכיוון, לא על הכביש עצמו.

Toyota Yaris TS

פורסם

רק היום מישהו החליט שלא מתאים לו לנסוע לאט, אז הוא עקף את המכוניות (משהוא כמו 20) שמלפניו.

לתוך הנתיב הנגדי.שאני הייתי בו.

ועוד היבהב לי באורות הבן- ^#$% @#$^& 34%^^& 67#&@^ #&*^&$) ^&*$))E$).

שהרי אני זה שלא בסדר.

איזה דביל שפעם עשה לי את זה והוריד אותי בכח לשוליים חטף את החצי מנה שווארמה שנשארה לי ביד ופחית מיץ ענבים ישירות לתוך תא הנוסע שלו כשחלף על פני, הלוואי ופגע לו בראש! הבאסה היחידה היא שנשארתי צמא ורעב והלכה לפח חצי מנה של סמי בכיכר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הכי גרוע זה שאתה לא יודע את חוקי התנועה- פניית פרסה מותרת בכל מצב שבו אין תמרור האוסר זאת.

הטעות של אותה נהגת היתה שהיא לא נתנה לך זכות קדימה.

לא נראה לי שאתה צודק.

איפה שהיא עשתה פרסה אין פנייה שמאלה, אלא בפנייה שנמצאת 20 מטר אחריה.

ולא נראה לי הגיוני שמנתיב שמאלי יעשו פרסה תוך כדי עיקוב כל התנועה בשמאלי ואז ניסיון השתלבות שוב פעם לשמאלי שאחרי הפרסה, עם כל המכוניות שבדיוק יוצאות בירוק.

אלה התנאים לעשות שם פרסה.

למקרה שאתה מכיר אני מדבר על אזור התעשייה החדש בנתניה אחרי שאתה עובר את המרכז המסחרי(ביג) לכיוון איקאה.

אם לא הבנת אני גם אצייר את זה בצייר.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

באגירה- זה עוד כלום.

בחיפה, בכניסה לשכונה שבמילים עדינות "חוגגת את חג המולד" וגם את הרמאדן, איזה ערס בן-מיעוטים במרצדס ספורט חדשה ונוצצת החליט שהוא לא רוצה לחכות מאחורי המכוניות ברמזור.

מיותר לציין שזו צומת דיי גדולה, לפני עליה רצינית, ועם קטע של מדרכה בנוי באמצע הצומת עם מעבר חצייה עליו כדי להסדיר את התנועה שבאה גם מהכיוון שבו אני עמדתי וגם מהכיוון הנגדי, מלמטה.

האדיוט החליט לחתוך לתוך הנתיב הנגדי, ולנסוע בו מרחק של כ-500 מטר לפחות , תוך חיתוך התנועה ש"מפריעה" לו מהכיוון העולה(מולי).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
איזה דביל שפעם עשה לי את זה והוריד אותי בכח לשוליים חטף את החצי מנה שווארמה שנשארה לי ביד ופחית מיץ ענבים ישירות לתוך תא הנוסע שלו כשחלף על פני, הלוואי ופגע לו בראש! הבאסה היחידה היא שנשארתי צמא ורעב והלכה לפח חצי מנה של סמי בכיכר.

היו פעמים בעבר שלא ממש הבנתי אותך, אבל קודם למכור את המייק היילווד ועכשיו לזרוק חצי מנה שווארמה? :shock: לא מספיק הבן זונה זרק אותך לשוליים, אתה עוד נותן לו ארוחת צהריים? ממש מגיש את הלחי השנייה :roll:

:lol:

פורסם

הנהגים הישראלים צריכים לעבור סדרת חינוך .

לא ייתכן , שאני צריך לנסוע בנתיב ולהסתכל על כל רכב ורכב ולפחד שמא יחתוך אותי ויגרום לי להיעלם לגן עדן .

רק היום נתקלתי בדרך חזרה מקניון שער ראשון בראשל"צ באיזה נהג ליסינג שנצמד לי לתחת ביציאה מהתחנה , בלי סיבה הנראית לעין (בתוך העיר- 50 קמ"ש).

כשהגענו לרמזור , הוא חייך לי חיוך אינפנטילי ואני מצידי עשיתי פרצוף לעצמי , הייתי בשוק .

הגז שהוא הרביץ אחרי הרמזור , בעיר , איפה שיש סיכון שיקפצו לך כל מיני אנשים לכביש הוא , פשוט הותיר אותי בשוק . (הוא היה בערך על 70 )

גם הגיל שלו , שהיה יחסית די מבוגר , הפתיע אותי , שכן עד היום לא נתקלתי בנהגים מבוגרים שנוסעים כמו מטורפים , אלא רק מבוגרים שעושים מעבר לנתיב שלך בלי לאותת .

כנראה שהגענו לעידן של מבוגרים מסוג חדש .

נהגי הליסינג יחסלו את כולנו בסוף .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

וואלה , גם לי בא לספר מעשה משעשע שהיה (לפני 4חודשים - אבל בכל זאת)

היה לי הסכם עם אחי , שאני אאסוף את המטפלת לבן הקטן שלו (7חודשים) תמורת סכום מרשרשים כל חודש ;) (בכל זאת דלק עולה כסף :p)

אז כל בוקר הייתי יוצא מהעבודה בערך ב10דקות ל8,נכנס לחצור הפלילית (:D),עובר במרכז,קונה לי באדי גדול ועוגיות,ומשם ממשיך למעלה לאסוף את המרכלת בע"מ

מי שמתמצא בעיר\כפר הנ"ל,יש 3 כיכרות לאורך הציר המרכזי

אני תמיד הייתי עולה עד הסוף,מקיף את הכיכר,ומתמקם בחניה שמצד ימין

אז הנה היה בוקר אחד,הגעתי ויצאתי מהאוטו וישבתי על השפת בלוק הגבוהה,נהנה לי מהבאדי ויהל ברקע מהאוטו

לפתע היתה לי שיחת פלאפון , אז בשליפות מיומנה שלפתי מהכיס והסתכלתי על הצג לראות מי מטריד אותי באמצע המעדן!!

לא עברו 2 שניות ואני שומע קחחחחחחחחחחחחחחחצצצצצצ' !!! - מרים מבט ואני רואה מזדה מעוקמת בתחת של הפולו שלי!!! :(

יוצאת הבלונדה בנונשלנטיות ועם חיוך , ואני..אני רק מחפש איך לא לרצוח אותה מרוב עצבים

בסוף היא פלטה משפט אחד שהפך את הכל לבדיחה - "ראית מזה,באתי להקדים אותך לפני שאתה אוסף את אמא שלי,הסתכלתי עליך,ונכנסתי ברכב שלך.כנראה אהבה :D"

לבסוף כל הנזק הסתכם

שלי - פס אדום דק בטמבון מצד ימין ושריטה קלה

שלה - כל הפגוש הקדמי קיבל גוון כחול :p

ונסיים עם פניני חוכמה מחכמי הפורום באשר הם ;)

1) נשים נשים - שק של נחשים (אור.ס)

2) בחורות הן כמו מכוניות - קלות להשגה קשות לאחזקה (לא זוכר מיזההיה)

פשש איזה הודעה ארוכה,אולי נעשה הסבת מקצוע לחפרן וירטואלי :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

1) נשים נשים - שק של נחשים (אור.ס)

2) בחורות הן כמו מכוניות - קלות להשגה קשות לאחזקה (לא זוכר מיזההיה) תלוי בשנת עליה לכביש, דגם, תוספות, יצרן וארץ ייצור.

ו..?

אמרת שבסוף הכל הפך לבדיחה, אמרת בלונדינית, אמרת אהבה ושבסוף נזק קל לאוטו, מה עם הסוף?

קראתי את ההודעה כשהגעתי לסוף ציפיתי מינימום לשמוע סרנדות מלוות את המילים לסוף של תחילת סיפור אהבה.

אין, ביאסת, אם היית משקר וממציא לזה סוף יפה יותר היית עושה לי את הלילה בעבודה.:wink:

שודד בנקים בפוטנציה8)

• תוכן חדש...