Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב יוקרתי שלא עומד בקנה אחד עם שאר המתחרות ,בטיחותי,משעמם אפילו מעט נשי בדגמים החדשים.

התנהגות שמרנית,לא אמין במיוחד.

אין ספק שמבחינה עיצובית הם השתפרו מקצה לקצה.

טעות גדולה בידך ובכל העונים ,וולוו משרת אך ורק את חלק משרינו ומדי פעם את רוה''מ.

ישנם יותר רכבים אחרים לשרים כגון S קלאס,ביואיק לה קרוס,MPV מאזדה,דודג' אוונג'ר וכעת אף סקודה סופרב ואודי A6.

אין 120 רכבי וולוו בחניית הכנסת,אלה "מסתפקים" במאזדה 6,מונדיאו,פריוס ועוד כמה רכבים בשווי שימוש 4

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בוגר תואר ראשון ובתור אחד, שאכל כאלה עבודות לארוחת בוקר רק בשפה העברית אני יכול להמליץ לך להוסיף את הפן של תחום הסוציולוגיה- שהרי ידוע שוולוו היא סמל סטטוס ומתחברת למעמד מסויים בחברה.

באופן כללי- קיים קשר בין מעמד האדם בחברה למכונית בה הוא נוסע (לא תמיד אם כי במקרה של וולוו זה ועוד איך).

חפש חומר בעברית על סמל סטטוס אם לא תמצא באנגלית ומקסימום תתרגם אותו לאנגלית בעזרת חבר.

רק זה פרק של לפחות 3 עמודים, שאפשר לטחון אותו מכל זווית אפשרית ומהווה הזדמנות מצויינת לקשר ישיר בין הרכב המוחזק למעמדות.

ראשי פרקים קטנים: סמל סטטוס,מעמדות ,יוקרת סטטוס.

אם לא תמצא באנגלית חומר כאמור חפש בעברית ותיעזר בחבר שיוכל לתרגם לך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

*כשאתה שומע וולוו, מה הדבר שעולה לך לראש?

אמינות, בטיחות, סולידיות.

*האם לדעתך וולוו כמו שהיתה פעם (תרתי משמע) ? +נימוק קטן

לא כי החדשות כבר לא אמינות כמו שהיו, והיום רוב המכוניות בטוחות לא פחות.

הסולידיות דווקא נשארה.

*האם לדעתך ראוי היה שחברי הכנסת יסע ברכב זה?

לא, חבר כנסת יכול לקבל רכב מנהלים במחיר שפוי - אין צורך להוציא פי 2 או פי 3 בלבד סמל תדמית.

בתור מי שקנה את הוולוו הראשון שלו (חדש) בגיל 26, אני יכול להעיד שהאמינות הבטיחות הם שהביאו אותי למותג - הפוזה - פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

*כשאתה שומע וולוו, מה הדבר שעולה לך לראש? בטיחות, סולידיות, שמרנות, רכב כבד במשקלו

*האם לדעתך וולוו כמו שהיתה פעם (תרתי משמע) ? מבחינת ערכי המותג כן, מבחינה דינאמית יש היום דגמים יולתר חזקים ומעניינים והעיצוב מעט משופר יותר אם כי עדיין שמרני מאד.

*האם לדעתך ראוי היה שחברי הכנסת יסע ברכב זה? כן

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כשאתה שומע וולוו, מה הדבר שעולה לך לראש? יוקרה, בטיחות

*האם לדעתך וולוו כמו שהיתה פעם (תרתי משמע) ? פעם אולי היה לרכב "יותר שם"

*האם לדעתך ראוי היה שחברי הכנסת יסע ברכב זה? אפילו אופניים לא הייתי נותן לאוכלי החינם האלו, שייקנו מכספם האישי.

פורסם

שמעתי הרבה מהשאלות פה בעבר ,וממי?

מאיזה בחורה שהתקשרה לפלאפון שלי (לא רוצה לזרוק פה סתם דברים באוויר אבל יש לי הרגשה שאת הטלפון קיבלה ממגזין רכב מסויים שאני מנוי אליו) ותפסה אותי בנסיעה בדיבורית כחצי שעה , בד"כ אני לא מדבר בכלל עם כל הסקרים האלו ולכל היותר השיחה נמשכת כ-10 שניות או שאם יש לי זמן לקצת שטויות אני משגע אותם מעט ומנתק אבל היא אמרה משהו שבכל זאת שיכנע אותי לענות לה על השאלות שאם אני יענה על כל השאלות הם יתרמו משהו כמו 50-100 שקל לעמותה מסויימת שאני אבחר ואחת האופציות היתה שאני אקבל שובר בדואר ואני אתרום בעצמי (מלכתחילה לא היה לי אמונה בה, אבל משום מה עד היום אני לא מצליח להבין איך היא החזיקה אותי על הקו חצי שעה עם השאלות האלו, כמובן שלא קיבלתי כלום).

אותם שאלות בול כמו שאתה שואל פה רק שהיא משווה את וולוו לאודי,מרצדס וב.מ.וו .

בכל מקרה אני לא יודע אם פותח הנושא קשור לסקר הזה בצורה כלשהיא אבל אם כן תיהיו מספיק הוגנים כדי להגיד את האמת ולא לשקר כדי שיענו לכם , ואם אתה לא קשור אז אתה כנראה גם נפלת על אותו סקר ועכשיו אתה מעתיק אותו לעבודה שלך כי פשוט השאלות זהות 1 ל-1 =)

• תוכן חדש...