Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי לא אוהב לשבת במסעדה טובה ולרדת על איזה 500 גרם אנטריקוט? (תשובה: צמחוניים)

כחובב בשר (לא מקצועי) הוזמנתי ע"י חבר טוב למפגש בנושאי בשר.

בתחילה התלבטתי האם לשרוףאת יום שישי על השטות הזו, שהרי אני בקטע של לאכול ומה לי ולבישול או צליה?

אחרי שקיבלתי את התוכניה והבנתי שלא מדובר פה רק על בילבולי בישולים אלא גם על הכנתם ובליסתם נעתרי לחברי הטוב (והנדיב).

אז נפגשים במטבח של רשת spices באחד משלושת הסניפים שלהם, 20 כסאות גבוהים מסודרים סביב המטבח בסגנון באר ולכל סועד/תלמיד כבר ממתינה כוס יין ובקבוקי יין מלאים. זו כבר התחלה טובה ליום שישי בשעה 10:00 (מישהו אמר אלכוהוליסט?).

השף רון כהן (שפאץ) איש מקסים מכין עם הקבוצה 4 מנות על בסיס פילה,סינטה,אנטריקוט ופרגיות עם שלל תוספות ורטבים. ולקינוח מוס שוקולד (משהו שווה במיוחד). קצה מוזר להתחיל לאכול בשר בבוקר אבל על המשוכה הזו התגברנו מהר מאוד.

מה אגיד ומה אומר, פשוט תענוג של 3 וחצי שעות. בכל פעם מעלה השף למטבח מספר משתתפים שעוזרים בהכנת המנה. בסיום כל מנה, כמובן אוכלים אותה :-) והכל עם יין ואוירה נהדרת.

אז אוהבים בשר? מחפשים מתנה מקורית? רוצים לעשות גיבוש לצוות?

המלצה חמה שלי לכו ותהנו. אני מניח שהם לא היחידים שעושים מפגשים שכאלו, בשבילי זאת הפעם הראשונה בעסק!

המפגש לא מתאים לשומרי כשרות

רשימת הסדנאות:

http://www.spices-center.com/workshops.php

וכמו שכתבתי, המלצה חמה על הסדנה של רון כהן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

נשמע מעולה, תודה על ההמלצה :yum:

אנסה לסחוב את השותפים שלי בעבודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא יודע לגבי רלונטיות למקרה אבל ראיתי לאחרונה ביפו איז מקום שנקרא "רק בשר" (במסגר פינת משהו), האם מישהו ביקר ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...