Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החלונות לא פורקו מכיוון שהיה חשש כבד לשלומן. אין להשיג בשום צקום חלונות שכאלו. מכיוון שהחלונות לא פורקו לא פורקו גם הגומיות.

אף בעל מלאכה ופניתי למספר רב מהם לא היה לו את האומץ והאחריות לפירוקן.

חבל

בכל מקרה אני נהנה מהשירשור

עבודה יפה ויסודית

רכב יפיפה

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי חברים ערב טוב

תמונות שהבטחתי הגריל והראות

כמו כן נתווספו התמונות של הפנסים הקדמיים והאחורים כשהם מורכבים ומאירים

DSCI0001.JPG

DSCI0002.JPG

DSCI0003.JPG

DSCI0004.JPG

DSCI0005.JPG

DSCI0006.JPG

פורסם

המשך מהיום

הגיע תור הגומיות והמברשות על הניקלים לאחר שמנגנוני החלון הורכבו מאחור בשבוע שעבר ומחר יורכבו המנגנונים הקדמיים

DSCI0001.JPG

DSCI0002.JPG

DSCI0003.JPG

פורסם

שלום מנחם ניר,

ניראה שלפחח יש תוכניות, להפוך לך את החלונות, לחלונות חשמליים :-)

ניראת מדהים !

עדי

attachment.php?attachmentid=198713&d=1272818838

עדי גולדנברג 13399

פורסם

היי עדי ערב טוב

הרכב יוצר במקורו (שנת 1962) עם חלונות חשמליים

כן, היקס האירופאיים חשבו כבר אז על כך במכוניות הפאר שלהם

מנחם

פורסם
היי עדי ערב טוב

הרכב יוצר במקורו (שנת 1962) עם חלונות חשמליים

כן, היקס האירופאיים חשבו כבר אז על כך במכוניות הפאר שלהם

מנחם

יפה מאוד,

לאט לאט רואים את הסוף,

שיהיה בהצלחה !

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל הצבע הזה פשוט מתאים לה, צבע של אספנות כזה.

ממש ממש יפה!

בהצלחה בהמשך הפרוייקט!

Polo 2012

פורסם

אני לא חושב שיש מילים לתאר את הפרויקט הזה.

פשוט מדהים!!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

היי חברים

במהלך רביעי חמישי האחרון החולל ה"ברוך"" הרציני הראשון כאשר מנגנון החלון של הנהג מעלה ואינו מצמיד את החלון למסגרות הגומי.

בתחילה חשדנו הזגג, הפחח ואנכי כי האשמה בגלגלי השיניים שמרים את החלון היות ןנתנו את מלא הקיזוז הניתן לחלון בתוך המסגרת, אך כפי שנאמר נאדא החלון מסרב להצמד למסגרת הגומיה.

אין ספק שמישהו ביום מימי העבר נגע במסגרת וגלגלי השיניים היות וגילינו ריתוך שנעשה בהם, והיום אם מזג האויר יאפשר לי אגש לרכב ואפרק את תושבת החלון ואגרע ממנה עוד כחציס"מ המקסימום הניתן לגריעה ואחברה שוב למסגרת.

אם הניתוח יצליח הרי שהחלון ייצמד למסגרת הגומי ולא ישאר בשלב זה מרווח של כס"מ עד אשר אני אאתר מנגנון חדש בארצות הנכר, דבר שנראה לי במעט שלא ניתן להשגה היות וחלקי הרכב הזה כל כך נדירים כפי שכבר כתבתי לאורך השירשור.

בנתיים אני מסוגר בביתי בגלל מזג האויר היות ואינני יכול לצאת בחום הנוראי בגלל בריאותי כך שאנסה לעשות הפרוק וההתאמה מחר השכם בבקר ולא רק ביום שני כשמזג האויר ישתפר.

אבל החלק החיובי בכל נושא הרכבת החלונות הוא ששאר החלונות התלבשו פיקס על כל המסגרות מלבד היות המנוע של החלון השמאלי האחורי חלש במקצת הכל כאמור בסדר.

טוב

שבת שלום בנתיים

פורסם
היי חברים ערב טוב

תמונות שהבטחתי הגריל והראות

כמו כן נתווספו התמונות של הפנסים הקדמיים והאחורים כשהם מורכבים ומאירים

הריאות והכליות נראות מצויין.

האורות והמהבהבים דולקים ומהבהבים כראוי וגם כשיש ערפל הם פועלים (וגם מצפצפים).

החלון הסורר - יסתדר ,כך או אחרת ואם לאוו - נשאיר אותו פתוח.

בהצלחה בהמשך

מצא משה

פורסם

היי מצא

להזכירך מי שגילה את סוד האורות המהבהבים עם הצופר היה "האיש השלישי" - מתקין השטיחים

אכן סוד נפלא של מכוניות הדור ההוא

פורסם

היי חברים

טוב סגת החלון השמאלי שלא נצמד הגיע כמעט לסיומה. נעשו תיקוני כיוונון שלא היו קלים היות והדלת בזצן מן הזמנים עברה "טיפול לא מוצלח וידידותי כל כך", אך לאחר שעתיים נוספות של עבודה הצליחו הזגג ומצא ידידי להגיע לאופטימום הנתן.

החלונות הימניים נענו מיידית לידיו של הזגג והתוצאה פשוט מדהימה.

בשני החלונות האחוריים הגומיות "כמעט" סימו חייהן - ולא להאמין גם כאן יש בעיה של מציאת גומי - אך גם על זה נתגבר. בשלב זה הישנות מורכבות וזה באמת לא קטסטרופלי כפי שמוכיחות התמונות

DSCI0005.JPG

DSCI0006.JPG

DSCI0007.JPG

פורסם

המשך היום ובחמסין הנוראי

אני כבר בקושי רב עומד על הרגליים אך את מצא זה לא מענין, צעיר כתמיד, וה"פרויקט" הבא מציאת פיתרון לייצוב ויישור התקנת המספרים הקדמיים.

בחנו הנושא והוברר כי באם המספרים יותקנו ישירות על תושבות היופי של הטומבון הן יטו כלפי מטה וכשאסע בכביש 6 המספר לא יקלט במצלמות.

בדקנו את תמונות הרכב הדומות אך ללא כל פיתרון. ואז הבריק מצא ואמר כי "הייקים" באותן שנים בנו מסגרות תמיכה להרכבת המספרים וזה הספיק לו.

לקח מספר ישן ריקע את הבלטים והשקעים המתאימים וחיברם למקום ואכן זה היה הפיתרון האולטמטיבי.

מצ"ב שתי תמונות של מהלך הבדיקה והתקנת הפחית

ומכאן שיהיה לכולנו לילה טוב ושוב תודה למצא

המשך מחרתיים כאשר בעלת הרכב תגש למשרד הרישוי להוצאת מספר זמני ואז נוכל לבצע נסיעת מבחן ראשונה ברכב ישירות לחשמלאי שחייב לסיים עבודתו בחיבורי החשמל של חלונות הצד הימני וחיבורי מנוע המגבים והצופר.לאחר מכן חזרה למוסך לגמר של הגמרים

1 ניקוי סופי של הרכב מבפנים

2 הרכבת מושבים אחוריים וקידמיים

3 הרכבת מכסה המנוע

3.1 התקנת מנעול תא המטען

4 שטיפה חיצונית

5 תיקוני צבע קטנים

6 גמר התקנת הסמלים

7 קיבוע ניקלי החלון במקומם (לפני היקוני הצבע כמובן)

והמתנה להשקה

DSCI0003.JPG

DSCI0004.JPG

פורסם
בחנו הנושא והוברר כי באם המספרים יותקנו ישירות על תושבות היופי של הטומבון הן יטו כלפי מטה וכשאסע בכביש 6 המספר לא יקלט במצלמות.

היי,

ראשית שאפו על השיפוץ - רכב מדהים ביופיו!!!!

גם בשירוקו המספר הקדמי מותקן זוית חדה כלפי מטה, ראה תמונה, וזה לא מפריע לחיובים מכביש 6 להגיע כמו שעון...

לדעתי הם בכלל מצלמים את אחורי הרכב.

אני הייתי משאיר את המספרים כבמקור - יותר מתאים.

בהצלחה,

יניב

Picture 1371S.JPG

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תוכן חדש...