Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שוטטות ארוכה בפורום, אני עדיין זקוקה לסיוע:

מחפשת רכב מרווח, שיכיל שני כיסאות תינוק + בוסטר, שיהיה נעים לנהיגה בתוך העיר, שנתון 2003 ומעלה, שלא יזלול דלק ושלא ידרוש הרבה שעות מוסך... המחשבה הראשונית היתה מולטיפלה 2003-2004, אבל למצוא אחת שמצבה טוב והק"מ שלה נמוך, זו משימה בלתי אפשרית. (דרך אגב - יכול להיות שמתפרסמות מודעות פיקטיביות, או שהן באמת נחטפות תוך שעתיים?!) קסארה פיקאסו גם היא נדירה למדי עם ק"מ נמוך, ובאשר לסניק, הבנתי שקשה מאוד למכור אותה. מה תגידו על רנו מגאן II? האם יאריס ורסו גדולה מספיק? אולי יש עוד רעיונות...?

span.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }

פורסם

רכבים שמתאימים בצורה הכי טובה לדרישות המרחב בספסל האחורי הם (כפי שכבר כתבת) קסראה פיקאסו, רנו סניק או מסחריות.

בין מסחריות דיזל סיטרואן ברלינגו HDI, לדעתי, עדיפה.

רק לרנו קנגו יש דגם בנזין אוטומטי.

לרכוש רכב שמתאים למשפחתך ושלא תצטרך להידחף עם כיסאות, תיקים ועוד יותר חשוב מהמחשבה עד כמה קשה למכור רכב כזה או אחר בעתיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה אמנם לא מיניוואן אבל לדעתי מאזדה דמיו יכולה להיות תפורה עלייך מהיכרות עם הרכב,יש מספיק מרווח לשני ילדים מאחור,הרכב יחסית ללא מחלות ילדות מיוחדות ואם מטופל כמו שצריך תרוויחי אחלה רכב במחיר יחסית לא יקר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

.

מחפשת רכב מרווח, שיכיל שני כיסאות תינוק + בוסטר, שיהיה נעים לנהיגה בתוך העיר, שנתון 2003 ומעלה, שלא יזלול דלק .}

מספיק מרווח לשני ילדים מאחור,הרכב יחסית ללא מחלות ילדות מיוחדות ואם מטופל כמו שצריך תרוויחי אחלה רכב במחיר יחסית לא יקר.

לפי הבנתי, שני כיסאות+בוסטר = שלושה ילדים.

מאזדה דמיו לא מספיקה, אולי מאזדה פרמאסי (קודמת למאזדה 5) יכולה להספיק. צריך לבדוק עם הכיסאות כי היא יותר צרה מסניק\פיקאסו.

מאזדה פרמאסי מכונית אמינה אבל לא ממש חיסכונית (מנועי 1800 ו 2000 סמ"ק) - בהחלט אופציה שיכולה לבוא בחשבון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניסיון אישי אני יכול להמליץ על הפיקאסו.

מרווחת מאוד בפנים, תא מטען נכבד , 4כ"א וESP כבר ממודל 2004 .

מומלצת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה לגבי מונדאו דור קודם? מרווחת מאוד מאחור, בטוחה ומאובזרת ביותר במחירים מצחיקים. אלו שלא היו בליסינג בד"כ שמורות היטב וניתן למצוא בקלות מהשנים 2002-2003. גם C5 תתן את אותה החבילה מבחינת נוחות, בטיחות ומרווח אבל ב"מחיר" של מעט שגעונות מדי פעם. רכב מקטגוריה נמוכה יותר ("משפחתית") יתקשה לאכלס 2 כסאות ובוסטר בנוחות סבירה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הצעה שלי, C5

גם אני עם 2 כסאות + בוסטר ו2 עגלות בבגאז ונהנה מכל רגע

חפשי אחת שמורה ומטופלת ותהני ממחיר נמוך והמון אוטו

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

• תוכן חדש...