Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש עד 10,000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי הפניה לפורום מחבר, והפורום הזה נראה מקצועי מאוד, אני אתחיל לקרוא בו יותר ויותר לדעתי :)

ועכשיו להתייעצות.

אני בן 17 וחצי, תחילת יב, הגיוס עוד הרבה זמן וריבים עם ההורים גרמו לכך שככל הנראה אני בקושי אקבל את האוטו, ולכן חשבתי לקנות לעצמי אחד.

עכשיו אני עובד בתור ברמן בבית קפה, עושה את ה140 - 150 שקל בלילה, ואין תלונות. יוצא שאני סוגר את החודש בסביבות 1500 - 2000 שקל, ונראה לי שהמצב הזה מספיק להחזיק אוטו, שהרי בקושי יש לי הוצאות בגילי הצעיר.

התחלתי להתסכל קצת על רכבים עד 10,000 שקלים, וחברי הטוב המליץ לי שאני לא אקח סיכונים ואשאל פה אותכם.

אז הייתי שמח לשמוע את ההצעות שלכם :)

תודה רבה וערב טוב

פורסם

ברוך הבא, תתחיל בלקרוא את חוקי האתר, הכותרת שלך לא ממש עניינית.

קח בחשבון שרכב כזה הוא לא שיא האמינות, אי לכך ובהתאם לזאת, עלות אחזקת הרכב המשוקללת (יש הרבה דעות בעניין) לא תרד מ-1500 שקל בחודש. עכשיו תחשוב מה יקרה אם (חס וחלילה) תיפול על תקלה חמורה (מנוע\גיר\מע' קירור)?

טיפולים שוטפים שלא נחשבים לתקלות כמו סט צמיגים או קלאצ' או בולמים (וכו' וכו') גם יעלו אלפי שקלים.

אחרי שעברנו את החלק הזה ואם לא התבאסת עדיין אז אפשר להמשיך.

קודם כל, אני שמח ומרוצה לשמוע כמה אתה מרוויח בלילה, אבל לא אמרת לנו מה המאפיינים שחשובים לך ברכב. אז, מהם?

האפשרות הטובה ביותר בשבילך, לדעתי, תהיה פורד פיאסטה, שנת 93-94 אמורה להיכנס לך בתקציב, גיר ידני ומנוע 1.3 .

בהצלחה :-)

פורסם

אני ממליץ בחום על פיאט פונטו,אין מה לעשות הוא הרכב הכי אמין וזול לאחזקה בתקציב.

מנוע 1100 יעשה את העבודה במקסימום חיסכון.

פורסם

דייטסו שריד, מאזדה 323, טויוטה סטארלט, פיג'ו 205/106 , פיאט אונו/פונטו, וכמובן פיאסטה.

כל הרכבים טובים, ללא ביות מאוחדות.

מדובר פה ברכב ישן, וחשוב יותר מצבו המכאני מאשר היצרן. חפש לך אחת שמורה

בהצלחה

• תוכן חדש...