Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב דוקטורים. אחרי מחשבות רבות וחישובים כלכליים החלטתי לרכוש סאב ברמה. הבעיה היא כזאת: כרגע יש לי ג'י.בי.אל 75.4 ש(לבינתיים) הסאב יחובר אליו בגישור. בעתיד מתוכננת קניית מונובלוק ואז הסאב יקבל את ההגבר שהוא צריך. כמו כן נדרש שהסאב יעבוד בתיבה קטנה מטעמי חוסר מקום. אני רוצה שהוא יהיה עוצמתי אבל מדויק (שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ושחורה) ההתלבטות היא בין החברות שבכותרת, הבנתי שאצלם הסאבים מתאימים לדרישות אבל אני מתלבט בין הדגמים. הצעות אחרות-יתקבלו בשמחה.

*התקציב הוא עד 1500 ש''ח. תודה לעוזרים:-)

פורסם

כי אני קודם חייב לקבל המלצות לדגמים שמתאימים לדרישות שלי: מוזיקה, כסף והגברה . לאחר מכן אני אשמע את מה שהציעו לי ואז אבחר. כרגע אני אפילו לא יודע מה מתאים לי ומה לא.

למפגש אין לי אפשרות להגיע כי אני סוגר בבסיס

פורסם
למשל יש לך את מפגש צפון להגיע ולשמוע סאבים מכול הסוגים.:idea:

+1

"כל הסוגים" לא הייתי אומר, אבל לפחות את הID תוכל לשמוע..:-)

עריכה: אין בעיה, איפה הבסיס? המפגש יגיע אליך..

פורסם

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח של תורמת לשמירת רמתו של הפורום, קרא את הכללים*** גם אני וגם השומרים בש"ג ישמחו אם המפגש יגיע לבסיס....

אבל אם להיות רציניים אז מה בקשר להמלצות?

פורסם

למה רק ID יש לנו גם JL ,HERTZ ועוד כמה מעניינים כמו MBQ (אגב סאבים מדוייקים מאוד).:-P

אתה יודע מה ההמלצה הכי טובה? היא לך תישמע ותחליט וככה תיקנה סאב לא לפי המלצות פה בפורום אלה לפי האוזן שלך.. שמעת אהבת קנית וזהו ככה זה עובד לדעתי בסאונד!

פורסם

IDQ נכנס לך בתקציב, ונותן תמורה מצויינת+, ותיבות ממש קטנות.

AA לא יודע מחירים וגם לא שמעתי עדיין לצערי, אבל אני בטוח שיש דגמים בתווך המחירים שהצעת, ולפי שמועות בפורום גם אחלה סאב.

HERTZ יקר אש, אפשר להשיג יותר טובים בפחות כסף.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

תבדוק לדוגמא סאבים כמו :

AA arsenal

IDQ

W3

כאשר מביניהם הארסנל לדעתי הטוב מבין החבורה אבל אתה צריך לשמוע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה לעוזרים . מישהו מכיר מקום בחיפה-קריות שבו אוכל לשמוע את הסאבים או לפחות אחד מהם?

חבל שלא אוכל להגיע למפגש

פורסם

הרץ - סאבים מהירים ומדוייקים, באסים שטוחים. משתלב יפה במוסיקה אלקטרונית

הסאבים של AA מאוד מומלצים ככה ששוה לבדוק:-)

פורסם
תבדוק לדוגמא סאבים כמו :

AA arsenal

IDQ

W3

כאשר מביניהם הארסנל לדעתי הטוב מבין החבורה אבל אתה צריך לשמוע.

עופר איך הARSENAL בהשוואה לIDMAX?

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
הרץ - סאבים מהירים ומדוייקים, באסים שטוחים. משתלב יפה במוסיקה אלקטרונית

הסאבים של AA מאוד מומלצים ככה ששוה לבדוק:-)

+1. מסכים בהחלט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה רק ID

לא אמרתי רק ID. אמרתי שאת הID בטוח שתשמע שם..

לגבי שמיעה של ID בצפון, פנה בה"פ ל mitsugli, ובקש ממנו אם ייאות לעזור לך בהשמעה.

• תוכן חדש...