Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי מעוניין למכור את הקנגו שברשותו ולקנות יפנית קטנה.

אבי אינו אדם סבלני והרכב הינו השכרה לשעבר עם ק,מ לא נמוך במיוחד.

ביומיים האחרונים אנו מסתובבים במגרשים שונים(לא של הרשתות הגדולות כי מה שהוא מחפש הינו שנת 03-05 והרשתות הגדולות כבר עברו שנתונים אלו).

כידוע,במגרשים הקטנים מקרי הנוכלות רבים יותר, כך לפחות אני חושב.

היום בדקה ה 90 נחלצנו ממעשה נוכלות.

המגרש שהינו סניף של רשת מכובדת אמר לי בשיחת המכירה "כך תבדוק הייכן שאתה רוצה".

בדרך למכון עם הנהג של המגרש, מתקשר בעל המגרש ואומר"כך לכל מקום אחר אבל לא לזה שאתה רוצה מישום שהוא לא נותן אחריות על גירים אוטומתיים".

הרמתי גבה, אני יודע שמכונים לא נותנים אחריות בכתב על גירים אוטומתיים.

לאחר ברור ב 5 מכונים שונים וחקירה זדונית מצידי של הנהג.

הבנתי שהרכב יושב במגרש חצי שנה והוא כלכך יפה כי ...שסי!

מה שמסביר חלון קדמי לא מקורי , צבע מדהים יחסית לגילו, חלודה ברמה של רקבון בבסיס הקורה של החלון הקדמי.

למדנו המשכנו אלאה

השאלה

איך מתבצעת העברת הבעלות מהמגרש אל אבי.

ומאבי אל המגרש(שאיננו יד).

למייטב הבנתי, כאשר אני רוכש רכב ממגרש בעל הרכב נותן יפוי כוח למגרש לבצע העברת בעלות.

מה קורה אם מרגע מתן יפוי הכח והשארת הרכב במגרש עד לקניתו ע"י אדם כלשהו מבצע הרכב עברה כלשהיא,או כל דבר לא כשר אחר.

האם על פי הרשויות ברגע קניית הרכב "החדש" מהמגרש ועד מכירתו של הישן יש ברשותי 2 רכבים?

הייכן מצויין (חוץ מ העתק אצל הסוחר ואצלי) שהרכב במגרש ובעל המגרש הינו מיופה כח.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

למה יפויי כוח?

למגרשים מסודרים יש תו סוחר, שמאפשר להם להעביר רכבים על שמם מבלי "לאבד" יד בפועל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נקנת יונדאי גטס 05...ידני!

החלה רכב במחיר נמוך יחסית.

נקנה באופריט ליס.

בתמורה ניתן קנגו ולכך התווסף סכום לא מבוטל. המחירים של הקנגו בשוק במיוחד מהשכרה , מאוד מאוד נמוכים.

לא נורא,מים מתחת לגשר.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...