Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות מחקר קטן שבודק את הקשר בין סיכויים להידרס למוות ובעלות על רישיון נהיגה.

כיוון שמתים יותר מ100 הולכי רגל בשנה בארץ, אפשר לעשות מחקר קטן על זה.

ההשערה הראשונית שלי היא שאנשים ללא רישיון נהיגה הם בעלי תפיסה פחות טובה של צורת החשיבה של הנהגים, ולפיכך נוטים יותר להידרס.

למשל, אם אני מגיע ברגל למעבר חציה, אז נכון, החוק אומר שכולם צריכים לעצור לי, אבל בפועל לא כולם עושים את זה.

כנהג אני יודע לצפות את זה ויודע שיש סיכוי שהראשון עצר אבל ברגע שאני אעבור אותו יהיה מישהו אחר בנתיב ליד שלא יבין למה הראשון עצר ויעקוף אותו, תוך שהוא הורג אותי.

בן אדם שאין לו רישיון נהיגה ולא מבין את קו המחשבה ואת מבנה החוקים, פשוט לא יחשב את האפשרות הזו.

כמו שאמרתי, אלו השערות ראשוניות.

בקיצור, למישהו יש את הסטטיסטיקות או מישהו יודע אם הוצאו סטטיסטיקות כאלו?

אם יבררו באמת את הקשר הזה, אולי יהיה אפשרי לשכנע את האידיוטים בממשלה שהאשמים ברוב התאונות הם הולכי רגל ולא הנהגים.

פורסם

עם ההשערה שלך נכונה אז בכ90 אחוז מהתאונות אמורים להיות מעורבים ילדים ונערים בני כ17 ומטה.

וגם עם יוכח שצדקת לא נראה לי שלממשלה זה ישנה כי הם לא יוכלו להציב שוטר ליד כל מעבר חצייה.

פורסם
אני רוצה לעשות מחקר קטן שבודק את הקשר בין סיכויים להידרס למוות , מזל וזבינאמו הנביא.

כיוון שזבינאמו מופיע 50 פעם בחודש האחרון, חשבתי לקשר בינו לבין מזל ודריסה.

ההשערה הראשונית שלי היא שאנשים ללא רישיון נהיגה הם בעלי תפיסה פחות טובה של צורת החשיבה של זבינאמו, אשר כידוע משתין דלק ישירות לתא הבעירה, ולכן מנסים גם. אם יש להם מזל, זה יגמר ברכב תקול, אך אם אין להם, האיבר יעלה באש, והם יברחו בריצה לכיוון הכביש על מנת לבצע מצוות "פול, התגלגל ושמור על העשתונות" ולפיכך נוטים יותר להידרס.

למשל, אם אני מגיע ברגל למעבר חציה, אז נכון, החוק אומר שכולם צריכים לעצור לי, אבל בפועל אין מזל הרבה פעמים וכשאני מנסה לעבור שמים עליי "ברווזין" אחד גדול.

כנהג אני יודע לצפות את זה ויודע שיש סיכוי שהראשון שעלה איברו באש יקפוץ לכביש, אבל אולי הוא עשה את זה יחד עם חבר ילדות או משהוא שעלול גם להפתיע אותי ולקפוץ למקומות שהוא לא מוזמן אליהם, במיוחד עם איבר בוער.אדם ללא רישיון נהיגה ולא מבין את קו המחשבה ואת מבנה החוקים, פשוט לא יחשב את האפשרות הזו.

כמו שאמרתי, אלו השערות ראשוניות.

בקיצור, למישהו יש את הסטטיסטיקות או מישהו יודע אם הוצאו סטטיסטיקות כאלו?

אם יבררו באמת את הקשר הזה, אולי יהיה אפשרי לשכנע את האידיוטים בממשלה שהאשם הוא רק זבינאמו והמזל.

שמע ברווז אתה מעלה פה נקודה לגיטימית.

נתחיל בלשכנע את הממשלה לעבור לתדלק בשיטת זבינאמו. לפחות אין אף שר שהוא "גבר גבר" מספיק כדי לנסות לתדלק את מכוניתו בעצמו, במיוחד בשיטה זו.

למרות שישנם כמה שרים שיכולים אשכרה לעשות זאת עקב כמות גבוהה של וודקה במערכת.

אבל אין להם קרבורטור ברכב, וזה חלק קריטי.

נמשיך בלעקוב אחרי צעירים-שרופי-איברים לאורך זמן ולחשב את כמות התאונות שהם היו מעורבים בהם, ולהשוות אותם לילדים, נהגות, שר תחבורה,עכברי ביבים ממוצא מסויים,תרנגולת עם ביצי זנב וחמורים באופן כללי, שנדרסו במהלך השנה החולפת.

מתוכם צריך לברר כמה מהם זכו בסכום כסף משמעותי בפיס כדי לשלול או לאשרר את חלקו של המזל בעסק.

ואז נישאר עם נתוני אמת, שמבחינתי מוכיחים רק דבר אחד:

זבינאמו שולטטטטט!!!!1.

וזה עובד.

יוסי,

אתה באמת חושב שתצליח לשנות מטומטמים ולגרום להם להקשיב להיגיון?...

הדרך היחידה לגרום להם להקשיב זה אם יצאו להם קולות ומנדטים מזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כיוון שמתים יותר מ100 הולכי רגל בשנה בארץ, אפשר לעשות מחקר קטן על זה.

[...]

אם יבררו באמת את הקשר הזה, אולי יהיה אפשרי לשכנע את האידיוטים בממשלה שהאשמים ברוב התאונות הם הולכי רגל ולא הנהגים.

בשנת 2007 נהרגו בתאונות דרכים 430 אנשים.

גם אם 100 הולכי רגל נהרגו באשמתם המלאה ולא באשמת הנהגים, זה עדיין לא רוב. אולי רבע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יופי, שמר.

הצלחת בתמונה אחת לתפוס גם ברווז, גם סכין וגם אופטימיות.

אנחנו גאים בך.

(זה רק אני או שהמשפט "גאים בך" נשמע לא טוב?...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עם ההשערה שלך נכונה אז בכ90 אחוז מהתאונות אמורים להיות מעורבים ילדים ונערים בני כ17 ומטה.

זוהי בדיוק הטענה, שלא!

חלק די גדול מההרוגים בדריסות שייכים לאוכלוסיות חלשות שבהן להרבה מבוגרים אין רישיון.

למשל ליד הבית שלי יש שכונה אתיופית ושם אני חייב לנהוג ממש לאט כי אנשים מתפרצים לכביש כמו מטורפים. פשוט לא אכפת להם.

יש אוכלוסיות מסוימות בארץ שאין בהן תרבות נהיגה והם לא מבינים את כל עניין תנועת הרכבים. הם רואים את הרכב בצורה שונה לגמרי מאיתנו ולא מסוגלים לדמיין את התהליך המחשבתי של נהג.

(הדברים נאמרים באופן אובייקטיבי ולא ביקורתי כלפי האוכלוסיות האלו)

פורסם

חלק די גדול מההרוגים בדריסות שייכים לאוכלוסיות חלשות שבהן להרבה מבוגרים אין רישיון.

)

בקרוב יוציאו סטיקרים כמו שיש על הסיגריות רק שהפעם יהיה רשום "חוסר כסף-הורג!"

פורסם

לדעתי יש קשר ישיר בין התנהגות הולכי רגל עם רשיון נהיגה ואלו שאינם נוהגים.

זה מומחש היטב ע"י אלו המנסים לתפוס טרמפים. טרמפיסטים עם רשיון נהיגה יעמדו במפרץ שאחרי הצומת ויתנו לנהג אפשרות לעצור. טרמפיסטים ללא רשיון יעמדו על הצומת עצמה, כי הם חושבים שכך רואים אותם טוב יותר ובעצם מסכנים עצמם וגם קשה מרוד לעצור להם.

פורסם
dWUhqofx2Po דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תמונות להמחשה (אמנם הן מאנגולה אבל צורת חציית הכביש היא דומה)

לואנדה בדרך לשדה תעופה מכיוון דרום ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
טרמפיסטים עם רשיון נהיגה יעמדו במפרץ שאחרי הצומת ויתנו לנהג אפשרות לעצור. טרמפיסטים ללא רשיון יעמדו על הצומת עצמה, כי הם חושבים שכך רואים אותם טוב יותר ובעצם מסכנים עצמם וגם קשה מאוד לעצור להם.

עכשיו אני מבין למה אף אחד לא עוצר לי...

עד היום סתם חשבתי שאני נראה קצת חשוד.:roflmao:

• תוכן חדש...