Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A4 1.8 T vs CITROEN C5 3.0 V6

ali-g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי רוצה לקנות מכונית מנהלים הוא מתלבט בין אודי A4 1.8 ליטר טורבו לסיטרואן c5 שלוש ליטר, שניהם באותו מחיר, חבר שלי נוטה לאודי בגלל התדמית.

האודי יותר ספורטיבית יפה ודינמית, הסיטרואן יותר מפוארת נוחה ומרווחת.

מה הייתם לוקחים ולמה?

Citroen%20C5%20-%2015.jpg

Audi%20A4%202002%20-%2024.jpg

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

:lol:

וברצינות, לדעתי מנוע ה2.0 משודך מצויין לC5 והאיבזור מספק ואין ממש טעם ללכת על ה3.0 (אומנם המנוע ב3.0 חזק יותר ויש לה גם ריפודי עור אך זה לא מצדיק לדעתי את הפער במחיר יחסית לתמורה).

אז שיקנה את האאודי או שירד לC5 2.0.

פורסם

אם הוא אוהב איבזור שיבדוק גם את הגרסה הבחירה של האקורד.

סה"כ האאודי והC5 שונות מאוד אחת מהשניה, גם אתה אמרת זאת, השאלה היא במקרה הזה לא מה אנחנו היינו בוחרים, אלא מה הבחור מעדיף.

אנחנו היינו לוקחים MX5 ובעודף נוסעים ונוסעים ונו... :wink:

פורסם

לדעתי המכוניות שונות אחת מהשניה.

זה תלוי גם באופי של הנהג ומה הוא מחפש.

הסיטרואן תתן יותר מבחינת נוחות נסיעה ופינוק.

האאודי תהיה מעט יותר "קרה", אבל יותר איכותית (איכות הרכבה ומנוע,גיר) מהסיטרואן.

האאודי יותר זריזה, ומצד שני גם יותר יקרה ופחות משתלמת.

ושמישהו יסביר לי איך זה שמכונית עם מנוע V6 ו-210 כ"ס מאיצה למאה קמ"ש ב-9.7 שניות?!?!

לעומת רכב עם 163 כ"ס שמאיץ לאותה המהירות ב-8.6 שניות.

172

פורסם

סה"כ האאודי והC5 שונות מאוד אחת מהשניה, גם אתה אמרת זאת, השאלה היא במקרה הזה לא מה אנחנו היינו בוחרים, אלא מה הבחור מעדיף.

תגיד גיא אתה באמת רציני לגבי MX5 בסכום כסף כזה :shock:

אני מאד מקווה שאתה צוחק כי אם לא אז....... :shock:

פורסם

תגיד גיא אתה באמת רציני לגבי MX5 בסכום כסף כזה :shock:

אני מאד מקווה שאתה צוחק כי אם לא אז....... :shock:

תלוי. האמת בסכום הזה הייתי מוסיף עוד "קצת" וקונה STI.

אבל ב160K מיאטה יכולה להיות אופציה מהנה מאוד. למרות שאם היה לי באמת את

כל הסכום הייתי כנראה הולך על WRX פרו דרייב. :twisted:

פורסם
לפי דעתי שיוותר על ה- C5.

ובמקום זאת שיחשוב על ה-B4 החדשה 3.0 ליטר!!!

זה מה שאני הייתי קונה.

אכן שכחתי מה B4 החדשה, בשלושה ליטר היא מאוד מאובזרת, וחזקה (240 או 245 HP - לא זוכר בדיוק)

שווה בדיקה!

גיא

פורסם
ושמישהו יסביר לי איך זה שמכונית עם מנוע V6 ו-210 כ"ס מאיצה למאה קמ"ש ב-9.7 שניות?!?!

לעומת רכב עם 163 כ"ס שמאיץ לאותה המהירות ב-8.6 שניות.

קודם כל נתון האודי אופטימי, זה היה 8.9 פעם ועודכן כלפי מטה, לדעתי הוא אופטימי קצת

אבל אני אומר את זה מהיתקלויות מקריות בכביש, כאשר בפעם אחת בודאות אני יודע שנהג האודי ניסה לסחוט ממנה כמה שאפשר, גם לפאסאט עם אותו מנוע נדמה לי ומשקל דומה יש נתון איטי יותר (10.5)...

ולגבי ה-C5, שוב לא מנסיון אישי, אבל הנושא עלה גם בכתבות, שידוך גרוע בין תיבת ההילוכים(4 מהירויות בלבד ויחסי העברה ארוכים מאוד) למנוע שתורם לניצול גרוע של כוח המנוע, אומנם היא לא קלה (1520 קילו) אבל זה עדיין לא מצדיק ביצועים כלכך פושרים עם מנוע כזה, התקלות איתה הסתיימה מהר במיוחד :)

אגב, משום מה גם הנתונים של כל סידרה 3 עודכנו כלפי מטה מבלי שיהיו שינויים ברכבים... הנתונים ניראים מופרכים לגמרי, ל-318 בגירסת 1800 אוטומטית עם 115 כ"ס בלבד על משקל לא קטן יש נתון של 10.5 שניות... לכל הדגמים הופחת הנתון לפני כמה חודשים.

ינון.

פורסם

חברה בבקשה אל תציעו לי מכוניות אחרות, אני מעוניין בתשובות מלאות שיעזרו לי להחליט ובלי לזרוק לי סתם משפטים אני הולך על האודי בלי לחשוב פעמיים.

תודה.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם

השאלה באמת מה הצרכים של הבחור, אני אפרט קצת על כל רכב:

C5: נוחה מאוד, מאובזרת מאוד, עור, קסנון, בקרת אקלית וכו', מרווחת מאוד, גם מלפנים ובהפרש גדול מאחור, פחות פוזה מהאאודי (או זה משנה), פחות מהנה לנהיגה מהאאודי. תיבת הילוכים שלא כולם אוהבים (אני כן),. אחריות ארוכה יותר.

A4: יפה מאוד, (פוזה שוב למי שזה חשוב) , מנוע איכותי (1.8T), לא מרווחת מאחור, יותר מהנה לנהיגה מהC5, עיצוב פנים עדיף (לדעתי לפחות), פחות מאובזרת (אפשר להגיע לרמת אבזור שלה C5, אבל זה יעלה עשרות אלפים), אחריות קצרה יותר.

בין שני אלו צריך פשוט לראות מה הדרישות שלו ולפי זה להחליט. לדעתי אם לרוב הוא לא נוסע עם אנשים מאחורה וצריך את המרווח (לא שהאאודי ממש רעה שם, פשוט ה C5 יותר טובה) ורוצה קצת הנאה מנהיגה שילך על האאודי. יינון יספר לך שיום אחרי שנגמרת האחריות הוא יכול לקפוץ לפרילינג ולהגיע ל 180HP ויותר בקלות :wink: .

כאמור בכל מקרה מדובר ברכבים איכותים אך שונים, סה"כ שניהם טובים.

שיתחדש!

גיא

פורסם
ינון יספר לך שיום אחרי שנגמרת האחריות הוא יכול לקפוץ לפרילינג ולהגיע ל 180HP ויותר בקלות :wink:

אני בכלל מסכים איתך(ועם מי שרשם ראשון...) ממקודם על עניין ה-B4, שווה בדיקה...

ובעניין הצ'יפ אני מהיום רק ממליץ בשקט, אחרי נסיונות מייגעים!! לארגן קבוצות, בהתחלה בשביל שאני אשיג מחיר טוב לעצמי ואחרי זה סתם מתוך שיעמום/היותי איש נחמד ולקוח מרוצה, אבל זה בלאגן ענק...

ינון, ושים לב שציטטתי כראוי בלי היוד הראשונה... :snipersm:

• תוכן חדש...