Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , אני מריח אחרי כל נסיעה (משולבת , לא ממש חזקה) ריח שרוף , בסגנון של אבק שנשרף (מכירים תתנורים האלה עם הסלילים האדומים שמחממים בחורף , שיש עליהם אבק , בפעם הראשונה של החורף , יש ריח שרוף כזה , כזה ריח יש לי באוטו אחרי נסיעה של כמה דקות , זה מורגש בתא הנוסעים ובחוץ , אני לא יכול להגיד ממש מאיפה , ממה זה יכול להיות , יש מישהו שיודע...

יוצא לריס?

פורסם

טוב, אני יבדוק מה המצב השמן , תודה.......

למה זה ריח של שמן שרוף??

ולא , לא מיליתי שמן לאחרונה, פעם אחרונה שהצצתי מה מצבו (לפני שבוע) הוא היה על הפול.. :?:

יוצא לריס?

פורסם

הכוונה שלי היא שאולי יש לך שמן שנוטף על האגזוז ואז נשרף וגורם לריח רע

או שאכן יש לך דליפה קלה באגזוז

באיזה רכב מדובר? אל תבדוק שמן זה לא קשור

פורסם

היה לי ריח כזה כשהקלצ' שלי היה מחליק לקראת סוף חייו.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
שלום חברים , אני מריח אחרי כל נסיעה (משולבת , לא ממש חזקה) ריח שרוף , בסגנון של אבק שנשרף (מכירים תתנורים האלה עם הסלילים האדומים שמחממים בחורף , שיש עליהם אבק , בפעם הראשונה של החורף , יש ריח שרוף כזה , כזה ריח יש לי באוטו אחרי נסיעה של כמה דקות , זה מורגש בתא הנוסעים ובחוץ , אני לא יכול להגיד ממש מאיפה , ממה זה יכול להיות , יש מישהו שיודע...

במרבית המקרים מדובר על הזעת שמן בקירבת האגזוז/סעפת פליטה (שמן שמטפטף בכמויות מזעריות על האגזוז ונשרף עקב הטמפרטורה הגבוהה בצנרת הפליטה - מכאן גם הריח).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מצטרף לדעה שזה יכול מאוד להיות שזה הקלאצ'...ואני מדבר מנסיון..

גם אם אתה לא ממש מרגיש שהוא מחליק יכול להיות שהוא טיפה מחליק וזה הריח...

פורסם
אף אחד לא חושב על שקית ניילון שנדבקה לאגזוז מלמטה?

לא!!!

ריח של ניילון שרוף לא קשה לזהות...ולפי התיאור שלו זה לא ריח של ניילון.

• תוכן חדש...