Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע לפני נסיעה בדקתי מים והיה חסר במיכל עיבוי של הרדיאטור ליטר אחד,האם נגרם נזק? המנוע לא התחמם,לא יודע כמה זמן היה חסר הליטר הזה,כמה ליטר יש בכל מערכת הקירור בגולף סדרה 4? ושאלה נפרדת....האם יכול להיגרם נזק אם לאחר נסיעה מחכים 5 דקות ואז ממלאים במיכל עיבוי מים...תודה

פורסם

אם הרכב לא התחמם ואין רעש חריג מכיוון ראש מנוע כנראה שלא נגרם נזק. בכל אופן נוזל קירור לא אמור ללכת לאיבוד סתם. אין טעם להילחץ, תשלים את החסר, תעקוב אחר גובה הנוזל בתדירות יותר גבוהה. באיזה נוזל קירור אתה משתמש? מומלץ להשתמש בנוזל המקורי של החברה. הוא לא כזה יקר ומתאים לרכבך.

פורסם

מצטרף לנושא,

יש לי מאזדה לאנטיס 323

ויש לי גם בעיה של מים שנעלמים,עכשיו בהתחלה היה חור בצינור מהרדיאטור למנוע,

הצינור הוחלף,אבל אני עדיין רואה שהמפלס של המים במיכל כל הזמן יורד למרות שאני ממלא,ואני לא רואה

שום נזילה מאף מקום.

מישהו יודע אולי מזה ?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• ספונסר פורום
פורסם

אם חסר ליטר אחד הרכב לא מגיע למצב של התחממות המנוע

מאחר ונפח מיכל העיבוי הינו ליטר אחד וזהו למעשה ה"ספר"

של מערכת הקרור .

אבל יש לך בעיה בחיישן מפלס הנוזל שאמור היה להדליק לך

נורה אדומה שמתריע על חוסר בנוזל כבר שחסר חצי ליטר של נוזל

תבדוק את זה כי אתה צריך לדעת שיש לך התראה אפקטיבית למקרה כזה .

אני ממליץ לך לא למלות מים במערכת אלה נוזל קרור יעודי לרכב מסוג G12+.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...