Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אני כל כך רוצה משהו איכותי וייחודי

מנואל, הIDMAX לא מספיק ייחודי.

חגי - הכל ברוח טובה. בתוך כל [אולי לא כל, אבל הרבה] אדם יש משהו שרוצה להיות ייחודי, זה בסדר לגמרי.. :-)

פורסם

אני לא יודע באיזה סטאפ שמעת את הIDMAX, איך הוא היה מוגבר ואיך המערכת הייתה מכוונת, אבל להגיד על IDMAX שהוא יותר מידבאס מסאב זה לחלוטין לא נכון. יהיו כאלו שיגידו שחסרה לו עוצמה אולי, אבל שוב, זה פונקציה של תצורה וכוונים. שלא נדבר על תיבה.

אתה הרי מחפש סאב SQ מדוייק ונקי. זה אחד הסאבים הטובים שיש לצורך כך - בתיבה וכוון כמו שצריך. אתה הרי לא רוצה באס דומיננטי יותר מדי.

אני הייתי קורא לו סאב hit and run [פגע וברח]:wink:, דופק - בדיוק - וזהו. לא מושך, לא מורח, לא נגרר, לא שמן מדי. וכן, גם לא רזה מדי..

אצלי זה גירסה 3, לא זוכר את גירסת הסאב של eddy ששמעתי אצלו ואהבתי, אבל אם זה 2, זה עדיין רלוונטי.

ואם כבר, מה עם זוג IDQ?

פורסם

אני יודע בדיוק מה אתה צריך.!

אתה צריך סאב SPL 10 אינץ איכותי בתיבה 50 ליטר סגורה.

ה-IDMAX הוא סאב sql נהדר אבל הוא לא "אגרסיבי".

מה שאתה מחפש זה סאב SPL פאנצ'י מדויק בתיבה קטנה סגורה כמו זה בקישור:

http://cgi.ebay.com/Orion-HCCA-10-2-10-3000W-2-Ohm-Subwoofer_W0QQitemZ260288311467QQcmdZViewItem?hash=item260288311467&_trkparms=72%3A570%7C39%3A1%7C66%3A1%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

http://www.orioncaraudio.com/Products/Products.aspx?ProductID=510

פורסם

מכל הביקורות שקראתי על ה SI MAG V3,4 השוו אותו ל IDMAX ואמרו שהוא יותר טוב ממנו - יורד נמוך יותר ודופק חזק יותר.

ודורש הרבה פחות כח, למרות שהוא 1000W RMS.

הייתי כבר כמעט סגור עליו עד שאליקו בא ואמר שהאקסטנט נחשב לליגה אחרת...

האם יש חשיבות לטכנולוגיות החדשות (לעניין הצליל והעמידות) - ספיידר משולש וארבע שכבות של VOICE COIL ?

כי עושה רושם שהאסקסטנט לא כל כך מתקדם טכנולוגית

ועושה רושם שה SI MAG V4 כבר עבר לטכנולוגיות מתקדמות יותר.. - אבל אומרים שיותר מ 600 RMS זה אובר קיל בשבילו (אז מה אני אעשה עם ה ARC ?)

אני סתם משתף אותכם בלבטים שלי, תרגישו חופשי לעזור לי

חגי

...CASKA for life

פורסם

מה אומר נתון ה QTS ? יותר טוב גבוה/נמוך ?

ניק מ SI כתב לי של MAG החדש יש QTS טוב יותר משל רוב המידבאסים - מה זה אומר על הדרייבר ?

אנשים קחו אחריות, תראו כמה אני מציק לכם עכשיו, תארו לעצמכם מה יהיה אם אני לא אהיה מרוצה...:-)

חגי

...CASKA for life

פורסם

ההצעה שלי שלמרות שאתה רוצה להיות מיוחד תקנה מה שטוב. לא מה שאין.

תנצל את היכולת שלך לשמוע לפני . עדיף להיות פחות מיוחד מאשר להיות פחות מרוצה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מכל הביקורות שקראתי על ה SI MAG V3,4 השוו אותו ל IDMAX ואמרו שהוא יותר טוב ממנו - יורד נמוך יותר ודופק חזק יותר.

ודורש הרבה פחות כח, למרות שהוא 1000W RMS.

ה - MAG של היום הוא יותר מתקדם בתחום האיכות

הקודמים היו משולבים בהמון כוח והרבה מאוד איכות, לכן רוב האנשים ה- ID MAX לא סיפק להם באס "שמן" רצו לקנות MAG כנראה..

הישן עולה פי 2 יותר מהחדש - וזאת כי בחדש השקיעו רק באיכות של הסאונד ולא בכוח - זה חסך להם עלויות [=

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בכלל לא !!

החדש עולה פחות כי הוא נמכר במכירה ישירה מהיצרן ולא דרך אותן חנויות כמו בעבר שנגסו בנתח רציני מהסכום.

אם תקרא את הביקורות לעומק תראה שהוא אומר שהמאג החדש נשמע יותר טוב מהמאג השלישי (האחרון) וצריך הרבה פחות כוח להפעלתו (בגלל התכנון החדש)

אין לי שום ספק לגבי המאג החדש לעומת הקודם - יש לי ספק רק לגבי ה XTANT שנותנים כביכול תמורה גדולה יותר באותו המחיר...

אין סיכוי שאני אקנה MAX - גם משום שלא אהבתי אותו וגם משום שבחודשים הקרובים הוא מוחלף (V4) והוא יגיע גם ב 15".

חגי

...CASKA for life

פורסם
בכלל לא !!

החדש עולה פחות כי הוא נמכר במכירה ישירה מהיצרן ולא דרך אותן חנויות כמו בעבר שנגסו בנתח רציני מהסכום.

אם תקרא את הביקורות לעומק תראה שהוא אומר שהמאג החדש נשמע יותר טוב מהמאג השלישי (האחרון) וצריך הרבה פחות כוח להפעלתו (בגלל התכנון החדש)

ומה אני אמרתי:

"ה - MAG של היום הוא יותר מתקדם בתחום האיכות

הקודמים היו משולבים בהמון כוח והרבה מאוד איכות, לכן רוב האנשים ה- ID MAX לא סיפק להם באס "שמן" רצו לקנות MAG כנראה..

הישן עולה פי 2 יותר מהחדש - וזאת כי בחדש השקיעו רק באיכות של הסאונד ולא בכוח - זה חסך להם עלויות (כנראה)"

אם תסתכל באתר של FI אז תראה שלכל דגם אפשרי אתה יכול להוסיף המון תוספות, רכיבים הרבה יותר עמידים ואיכותיים

הדבר מעלה את מחיר המוצר בצורה רצינית. וזה מוסיף רק ליכולת לספוג כוח של הסאב. לתת תוצאת SPL.

אבל אם אתה מחפש איכות אז הסאב בלי כל תוספת יתן לך את מה שאתה מחפש.

אותו עניין כאן ב- SI MAG

הם השאירו רק את מה שצריך לקבל את הדרייבר כנראה הכי מהיר ומדויק וניתן לייצר בסדר גודל הנ"ל, זה הכל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

nimikipod, אתה מוזמן לשמוע אצלי את הג'נסיס אודיופיל 10. לגבי סט הקידמי שלי אקסטנט...הוא סט טוב מאוד,אולי גם הסאבים שלהם טובים.יש גם אופציות נוספות מלבד אודיופיל, אבל עדיף תחלית בעצמך אחרי האזנה.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

• תוכן חדש...