Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה וחצי רכשתי מסוכנות טרייד אין חולון.יונדאי אקסנט אסטים שנת 2002 אוטומטית יד שנייה.היו בה כמה תיקון פח וצבע אבל זה לא מה שכל כך משנה כי הרכב נראה במצב חיצוני טוב מאוד.אחרי שיחה עם נציג המכירות לגבי בעלויות קודמות נאמר לנו שהרכב היה בבעלויות פרטיות, בנוסף ביקשנו התחייבות בכתב שהרכב לא עבר שלדה וגיר בכדי לכסות את עצמנו בבדיקה. לאחר שלקחנו את הרכב לבדיקה במכון קומפיוטסט בראשל"צ נמצאו כמה ליקויים אבל הם היו בהתאם למצב הרכב כך שלא ממש הקדשנו להם תשומת לב.

אבל היה איזה סעיף בבדיקה "שילדה ומרכב" - ליקויים בעלי משמעות נמוכה (מעיכות קלות בסף, פגיעות פח, תיקונים במרכב, פח וצבע), אחרי שראינו את זה ישבנו עם הבוחן שבחן לנו את הרכב והוא אמר שזה בסדר. אחרי השיחה איתו הסקנו שזה לא שלדה ואין להתייחס לליקוי זה בתור שלדה. חזרנו לטרייד אין ודנו על המחיר, המחירון היה 49000 ושילמנו 46500 אחרי הנחה שלהם. לפני שבועיים שמתי מודעה למכור את הרכב ולקחתי את הרכב לסוכנות טרייד אין אחרת לצורך התקדמות בשנתון ונמסר לי שהרכב היה יד 1 ליסינג, דבר זה הפתיע אותי כי אמרו לי שהרכב היה פרטי ולכן לא קיבלתי הנחה של ליסינג, בנוסף שנשאלתי האם הרכב נקי משילדה אני צריך להגיד "כן" למרות הסעיף שרשמו לי במכון הבדיקה.

האם סעיף זה נחשב כשילדה??? אם כן כמה זה מוריד והאם אני יכול לתבוע אותם על זה שמכרו לי רכב עם שלדה למרות שהתחייבו שאין שלדה.

יש לציין כי אני לא מבין במכוניות ובמכוניות ונעשה לי עוול כי בגלל זה אני לא מצליח למכור את הרכב.

מבקש את עזרתכם בהקדם, תודה.

פורסם

שלום לך,

מכון שעניין ה"מעיכות" והפגיעות בשילדה היה ידוע לך טרם רכישת הרכב (ואפילו שלא נודע לך על כך דרך המוכר/החברה), ותחשבת בנתון זה טרם רכישתו, לרבות התייעצות עם בוחן, ולמיטב הבנתי גם בשלב מו"מ עם המוכר/החברה, לא תוכל (לדעתי האישית, כמובן) לבוא בטענות בנושא.

לעניין ה"ידיים הפרטיות", מכיון שלדבריך נמסר לך מידע שגוי עליו הסתמכת בעת הרכישה (אגב, לא אמור להופיע ברישיון הרכב פרטי/חברה?!), ובהנחה שהגרסה שלך נכונה, יכול מאוד להיות שכדאי לך לפנות אל החברה שמכרה לך את הרכב ולטעון כי נגרם לך נזק (קח בחשבון כי הדבר לא יהיה קל, בוודאי לא כשאתה טוען בעלמא, כלומר, טענה סתמית ולא מבוססת, שנאמר לך שמדובר ברכב מידייים פרטיות).

אגב, ההפרש הכספי, כלומר, הנזק שיכול ונגרם לך יכול להימדד במס' דרכים, לדעתי התחשיב הנכון הוא ההפרש בין שווי הרכב כיום בבעלות פרטית לבין שווי הרכב כיום בבעלות ליסינג לשעבר.

======================

אין באמור לעיל בכדי להוות ייעוץ משפטי

פורסם

ע"פ ממצאי הבדיקה שערכת בעבר, אין לרכב פגיעה בשלדתו.

מעבר לכך, כל עוד לא בצעת עם הרכב תאונות נוספות, אתה בהחלט יכול להתחייב על שלדה נקייה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ע"פ הממצאים של הבדיקה שלך בעבר (זמן הקניה ), תחת הרובליקה שלדה ומרכב נכתב כי , ישנם פגיעות קלות מסביב, אבל אין פגיעה בשילדה ולא מצויין כלום לגבי פגיעות בשילדה ,שים לב כי השילדה הנה רק הכותרת ואיננה ממצא .

• תוכן חדש...