Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים צבאים

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי אביר וקומנדקר נ.נ היו בחח"י ושימשו את קבוצות הרשת מתח עליון.

אביר אחד הסתובב בהרצליה עד לא מזמן נקנה ישירות מהייצרן והורכבה עליו מכונת קידוח לקידוחי דגימות קרקע.

כך שהם נמכרו גם לשוק האזרחי וצריך רק לחפש אותם.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר עוד כמה אבירים אזרחיים בחברה ממשלתית אחת (שמחזיקה גם האמרים אזרחיים) אם אני זוכר נכון היה גם אביר אחד ידני.

אבל אני באמת לא מבין למה לרצות אביר , אין בו שום דבר טוב .

אם הם יוצאו למכירה , ואני אדע על כך ,אני אשתדל לעדכן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מי רוצה אביר? -אני בכלל רוצה KRAZ מהשלל, אם עדיין נשארו בימ"חים... בוודאות פעם היו!

KRAZ-214%20%281960%29.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חלק מהרכבים החומים (דוגמת CUCV - המוכר גם כבלייזר) נמכרו לשוק האזרחי. מצבם של הכלים האלה היה כ"כ רעוע שהם ירדו מהכביש ברובם. גם קומנדקרים נמכרו עד ראשית שנות השמונים לשוק האזרחי - רובם נרכשו ע"י הקק"ל או חברות כמו ססמיקה ישראל (חברה לחיפושי נפט) גם כלים אלו הושבתו ברובם (לנו במשק יש עדיין קומנדקר שנת 1983 ששירת בצה"ל עד שנת 1992 ואז נמכר). אשר למשאיות כבדות, רובן נמכרו לסוחרים אשר מכרו אותן למדינות עולם שלישי ורק מיעוט שבהן עלה על הכבישים בארץ. החל משנת 1997, אין אפשרות יותר להעלות רכבים חומים על הכביש בארץ. למה? התשובה לאלוהי משרד התחבורה.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

אני אישית לא רואה סיבה, שהאוטו כמו נ.נ. למשל, יושבת- לדעתי, באחקה הנכונה (ואוהבת)- הרכבים בסגנון הזה יכולים לחיות "לנצח"- הרי, כל חלק שם ניתן להחלפה בקלות, ולא יותר מדי ביוקר אפילו, כולל חלקי הפח (שגם אין סיבה שייתבלאו יותר מדי, אם דואגים לצבוע ולהגן מחלודה בזמן)! כנ"ל לגבי המשאיות. מן הסתם- פשוט אין שום כדאיות להחזיק בארץ משאיות ישנות כאלה, בטח ובטח לא "מפלצות שטח" כמו ריאו וכ"ד...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מטבע הדברים, אני מתרכז בג'יפים של שועלי שמשון, אשר צוידו בשני מקלעים גרמניים מסוג MG34, אשר היו שלל ונקנו מהצ'כים ונקראו בצה"ל מגל"ד. מג = MG, ו לד = 34 בגימטריה. שימו לב למקלע האחורי, אשר לצורך הירי בו, היה על המקלען לשבת על הדופן האחורי או הצידי של הג'יפ. בחלק מהג'יפים, הותקן ספסל אחורי מאחורי הדופן האחורי, כלומר, מחוץ לג'יפ. הביטחון היה "בוער" יותר מהבטיחות....:?

A_P_145197_0.jpg

שועלי שמשון 3.jpg

שועלי שמשון 5.jpg

A_P_016086_10.jpg

פטרול בנגב.JPG

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת תמונות מבית הקברות לרק"ם

DSC01956.jpg

DSC01958.jpg

DSC01959.jpg

DSC01961.jpg

DSC01963.jpg

DSC01966.jpg

DSC01967.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

עצוב מאד...:cry:

פורסם
קצת תמונות מבית הקברות לרק"ם

היכן נמצא המקום הזה? רנאה מאוד מעניין הייתי רוצה לבקר בו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
למחלה הזאת של הג'פסים קוראים היגוי יתר

אריה

המחלה שלהם היא בעיקר המתלים הנפרדים שגורמים להתנהגות כביש גבולית במהירויות נמוכות (מתהפכים בקלות).

רכב נחמד אבל סכנת נפשות למי שלא מיומן.

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

קצת באיחור כי הייתי בחו"ל...

הרכב הוא לא טנק אלא משאית אמפיבית הבנוייה על שילדה של משאית ה 6X6 ג'י אמ סי ממלחמת העולם השניה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הרכב האמפיבי הזה , שאכן בנוי על שילדה של gmc ניקרא DUKW ובחיבה "דאק"-ברווז.

גם בארצינו היו כאלה. אני זוכר אותם בשירות החברה הגיאוגרפית באילת. לפני זמן מה ראיתי במיקרה קטע מהסרט כץ וקרסו, שם ניראה כלי כזה עולה מהים באילת. ועלה בדעתי שאולי...אולי ..מונחת איזה גרוטאה כזאת אי שם שניתן אולי לשקם אותה. בירור עם אירית העלה שהכלים האלה מונחים על קרקעית הים באילת שם שימשו להקמת מזח כלשהוא.

אריה

פורסם
המחלה שלהם היא בעיקר המתלים הנפרדים שגורמים להתנהגות כביש גבולית במהירויות נמוכות (מתהפכים בקלות).

רכב נחמד אבל סכנת נפשות למי שלא מיומן.

אמרת הכל, "התנהגות כביש גבולית". הכלים האלו (M151) לא מיועדים לכביש. מדובר ברכב סיור צבאי לשטח.

• תוכן חדש...