Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על החיישנים בממיר הקטליטי, במכון לא עלו על זה כח המנורה לא דלקה כי המוכר ניתק את המצבר לפני הבדיקה,

וחיישני המכון לא ראו תקלה של גזים כי רק הממיר של הטויוטה מזהה תקלה של גזים עקב רגישות יתר שלו.

לא מובן לי איך מבצעים בדיקה לרכב כאשר המצבר מנותק :shock:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
על החיישנים בממיר הקטליטי, במכון לא עלו על זה כח המנורה לא דלקה כי המוכר ניתק את המצבר לפני הבדיקה,

וחיישני המכון לא ראו תקלה של גזים כי רק הממיר של הטויוטה מזהה תקלה של גזים עקב רגישות יתר שלו.

אם אתה יכול להוכיח שהמוכר ניתק את המצבר לפני הבדיקה, אתה יכול להוכיח שהוא מכר לך אוטו עם תקלה שהוא ניסה להסתיר = לא בתום לב = אפשר לתבוע אותו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא מובן לי איך מבצעים בדיקה לרכב כאשר המצבר מנותק :shock:

איך קונה הרכב ידע שהמצבר נותק לפני בדיקה ?

איך ידעת על קיום התקלה ועל דרך להסתיר אותה אחרי שנדלקה המנורה ולא לפני ?

בכל מקרה אני מקווה שיש בינך לבין אותו מוכר זכרון דברים . בנוסף צריך לדבר עם מכון הבדיקה

ולשאול אותם איך לא עלו על התקלה ? איך לא עלו על זה שהמצבר מנותק ? ( לא בודקים מצבר במכון ?)

לפי דעתי הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע זה לקבל ייעוץ מקצועי מעורך דין ולתבוע את המכון ואת מוכר הרכב .

נכון המשפט יחזיק חצי שנה , אבל אתה תצא עם הרגשה טובה יותר . אול כדאי גם להגיד פה בפורום באיזה מכון בדקת .

פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

תבינו, המוכר ניתק את המצבר לפני בואי וכך איפס את התקלה והמחשב לכמה שעות כך שלא אני ולא המכון בדיקה ראה את הנורת אזהרה דולקת.. אני יודע זאת מכיון שהיתקשרתי למוכר שהמנורה צצה והוא אמר לי "זה שטויות, נתק את המצבר וזה יסתדר" וגם מוסך מורשה שהייתי בו אמר שזה הדרך לאפס את המחשב למעט זמן ולהעלים את מנורת האזהרה למעט זמן.. ואין לי דרך להוכיח שהמוכר ידע מכיוון שהוא אומר שזה לא היה לו ומיתחמק ממני מאז..

פורסם
הרכב לא טופל במורשה לפני כן.

אני לא רואה שום סיבה הגיונית, למה לטפל ברכב שנגמרה אחריות שלו במוסך מטעם יבואן.

יש הרבה מאוד מוסכים, שהם לא מטעם היבואן ועובדים שם מכונאים מקצוענים שנותנים שירות מעולה ואמין.

לכן, לציין את זה כבעייה שהרכב טופל במוסך כזה, זה לא נכון לפי דעתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תבינו, המוכר ניתק את המצבר לפני בואי וכך איפס את התקלה והמחשב לכמה שעות כך שלא אני ולא המכון בדיקה ראה את הנורת אזהרה דולקת.. אני יודע זאת מכיון שהיתקשרתי למוכר שהמנורה צצה והוא אמר לי "זה שטויות, נתק את המצבר וזה יסתדר" וגם מוסך מורשה שהייתי בו אמר שזה הדרך לאפס את המחשב למעט זמן ולהעלים את מנורת האזהרה למעט זמן.. ואין לי דרך להוכיח שהמוכר ידע מכיוון שהוא אומר שזה לא היה לו ומיתחמק ממני מאז..

זה כבר קצה חוט,לנסיון להעלים ראיות לתקלה בממיר:x

פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

אני חושב שהשרשור הזה גרם לחלק מהאנשים, לשים את הסטיגמה בצד ולבחון כל רכב לגופו.

מה שאני מנסה לומר הוא נניח אם היית שואל טויוטה קורולה 03 או יונדאי אלנטרה 03, בטוח שכולם היו קופצים ואומרים לך על הקורולה. למה? כי אנחנו עם ישראל שחי ונושם את הסטיגמות.

פורסם

אין שום סיכוי ולא קטן לקבל פיצוי מבעל הרכב הקודם.

המכון בדיקה לא עלה על הבעיה בממיר,לא הייתה תקלה לפני המכירה.

העברתם בעלות,שילמת כסף קיבלת רכב.

כל תקלה שקרתה אחרי התאריך הזה,לא קשורה לבעלים לשעבר של הרכב.

אז חבל לבזבז את הזמן ולחפש איך הוא יפצה אותך,כי זה פשוט לא יקרה.

וזה אחד הסיכונים של קניית רכב משומש,אין מה לעשות.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

שאלו אותך ולא ענית, האם מכון הבדיקה רשם שמערכת הפליטה תקינה?

באם כן, זה לא משנה שהקורולה רגישה יותר, הם יכולים לספר סיפורים מפה ועד להודעה חדשה, אחריותם לשלם על התיקון.

לך אליהם, והם יפנו אותך למוסך שיתקן את זה על חשבונם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא עניתי כי הטופס בדיקה לא לידי היום, בכל מיקרה דיברתי עם טויוטה, הרכב לא טופל במורשה ועבר את תקופת האחריות, לכן הם אמרו שאין מה לעשות!

• תוכן חדש...