Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תוצאות בדיקת 4 גזים תקינות (כולל CO נמוך לפי התקן) אתה יכול לוותר על החלפת הממיר והמחשב עד מתי שימאס לך לראות את הנורה דולקת, מעבר לזה אין לכך שום השלכה בטיחותית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן,

מה שכתבת הוא לחלוטין לא נכון, אחריות המוכר, אם העלים ביודעין ובזדון מידע - נמשכת גם הרבה אחרי ביצוע העיסקה.

למיטב ידיעתי, מחשבי הרכב שומרים לוגים, ובהתחברות אליהם ניתן להוציא את המידע מתי נותק המצבר ממערכות הרכב.

בנוסף על כך - יש את שעת הבדיקה והתאריך על בדיקת הרכב במכון. אם בנוסף - יוכל הקונה להקליט את בעל הרכב הקודם בהודאה נוספת מעין זו שהוזכר - לדעתי יש קייס לתביעה.

ליעד (פותח השרשור) - אני חוזר על מה שכתבתי:

מכירת הרכב מייד לאחר קנייתו תגרום לך לנזק כלכלי לא קטן גם כן, בוודאי ובוודאי אם תעשה זאת דרך סוחר (גם אם יהיה הבן אדם הכי ישר שבעולם, מה שלא תמיד קורה, הוא עדיין צריך לתקן את התקלה, ולמכור ברווח לבא אחריך. לפיכך הוא "ישחט" אותך במחיר).

בסופו של דבר תמצא מישהו שייקח ממך את האוטו, וימכור לך משהו אחר, אבל זה יעלה לך (להערכתי יותר ממה שתוציא על תיקון הממיר).

אני רואה שכבר הגבת בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=175382

סימן שהבנת שאתה לא לבד.

לדעתי יש לך הרבה מה לעשות מעבר להחלפת הרכב, שיהווה עבורך (מבחינה כלכלית נטו) את ההפסד הכי גדול.

פורסם
אני לא רואה שום סיבה הגיונית, למה לטפל ברכב שנגמרה אחריות שלו במוסך מטעם יבואן.

יש הרבה מאוד מוסכים, שהם לא מטעם היבואן ועובדים שם מכונאים מקצוענים שנותנים שירות מעולה ואמין.

לכן, לציין את זה כבעייה שהרכב טופל במוסך כזה, זה לא נכון לפי דעתי.

במקרה של קורולה יש ועוד איך סיבה. מסתבר שזה אחד התנאים, לפחות לפי מה שעולה משירשורים לא מעטים באותו ענין, להארכת תקופת האחריות לחלקים הללו.

פורסם
ובכל זאת מעניין אותי לדעת מה הם קבעו,תקין או לא?

לכל מי שרצה לדעת,

במכון קומפיוטסט בקטגוריה מערכת פליטה כתבו : תקין!

פורסם
לכל מי שרצה לדעת,

במכון קומפיוטסט בקטגוריה מערכת פליטה כתבו : תקין!

יפה,עכשיו הצעד הבא הוא להוציא פלט של המחשב של הרכב,כפי ששמר כתב,לראות מתי אופסה התקלה,

וזאת ההוכחה שלך שהמוכר איפס את המחשב,

לפי דעתי יש עילה לתביעה משפטית,

אבל בינתיים אם הרכב לא מזהם,סע בו,תיהנה ממנו

פורסם

את הבעיות בשנת 2003-4 כבר כולם ראו בשירשורים ובתלונות פה, מנועים, ממירים, מחשבים, ריפודים וכו'.

האם גם לשנת 2006 יש אותם בעיות? ואם לא איך אפשר לוודאות שטויוטה תיקנו את הפגמים האלו בשנתון זה?

תודה לעונים..

פורסם

לו אני פותח השרשור הייתי נוהג כך:

ניגש עם הרכב למכון להזרקות דלק לביצוע בדיקת 4 גזים(ושומר את הקבלה).

באם הבדיקה תקינה לא מתייחס לנורית וממשיך לנסוע,בהנחה שלא יגרם נזק נוסף.

אם הבדיקה לא תקינה,ניגש עם הקבלה למכון הבדיקה ומבקש לדבר עם הרב בוחן של המכון,מסביר לו על השתלשלות העניינים ובודק, האם יש לו פתרון להציע לך.

קח בחשבון, שקומפיוטסט נותנים אחריות לחצי שנה על הבדיקה ואין שום סיבה בעולם, שמכלול שכתבו עליו תקין יתקלקל בכזו פתאומיות ושאף אחד לא יסבן כאן אף אחד ויטען שהמכון לא יכל לגלות עם המכשור שלו את התקלה (אם כי הרבה פעמים הם עושים שימוש בטיעון הנלוז הזה).

אם מכון הבדיקה לא יהיה מוכן להשתתף לפחות ב-50% מעלות התיקון,שמור על טופס הבדיקה ועל קבלת בדיקת 4 גזים והשלב הבא יהיה שליחת מכתב למפקח על המוסכים,התייעצות עם עו"ד על הגשת תביעה נגד מכון הבדיקה ונגד המוכר (במידה וקיים זכרון דברים חתום)

אחריות המוכר היא בגלל חובת הגילוי הנאות למצבו של הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מעוניין לשמוע עוד אנשים לגבי האם ידוע להם לגבי התקלות בטויוטה, האם הם ניפתרו בשנתונים שאחרי 03-04? כי בשנתונים אלו זה לא רק ממירים אלא מנועים, ריפודים, ברקסים וכו. תודה.

פורסם

שלום ליעד.קח עצה ממישהו שעובד אצל יבואן רכב כלשהוא ומכיר מקרים כאלה - פנה אל מחלקת השירות של טויוטה.אני יודע שהם לא כל כך נדיבים וששים לסייע אך לכל יבואן יש מה שנקרא "רצון טוב".אם התקלה מוכרת וידועה לציבור(וזה המקרה למעשה) נפנף בעניין ודרוש סיוע מהיבואן - מותר להיות קצת אגרסיבי בעניין.העובדה שהרכב לא מטופל במורשים לא צריכה להעסיק אותך- אתה לא אשם בכך וחובת הוכחת הקשר היא עליהם בלבד.דרוש לקבל שירות!

פורסם

ניסיתי לדבר עם היבואן, דיברתי עם מנהלי מוסכים ומנהלים בחברה, כולם אמרו שניגמר לי האחריות ובכל מיקרה היא תקפה רק בטיפולים במוסכים מורשים. הקטע הוא שהייתי מטפל כבר בבעיה אם הייתי יודע שהבעיה מיסתכמת רק בממיר וזהו, לפי מה שאני קורה פה, יש לסידרה זו גם מנועים שהולכים בקילומטרים נמוכים וכו.

פורסם

יקירי

כנס למוסך מורשה בקש הצעת מחיר לתיקון ובקש לשלם ב12 תשלומים בלי שום קשר ייתכן מאוד שהבעיה תיפטר מבלי לשלם סכום הזוי כפי שציינת (10000 שח נראה לי קצת לא מחובר למציאות)

אכלת אותה בקטע הזה אבל בלי קשר קנית אחלה רכב תהיה מבסוט

אני מכיר את הדגם הזה והוא נהדר, תחליך שמן ופילטר שמן כל 7500 (לא כי צריך אלא כי זה בשביל שתהנה) ולא כל 15000 כנס לטיפולים במורשה (סה"כ 300 שח טיפול קטן ו800 טיפול גדול)

ויש לך רכב שיגמע גם 240000 בלי שום בעיה.

לכל מי שמספר לך שמאזדה היא מכונית טובה יותר אז ביננו הוא לא מבין הרבה יותר מידי

מי שאוהב רנו מגאן אני מצטער בשבילו

סיפורי המקום לעגלה בבגאז' יותר מתאימים לסוכן מכירות מאשר לאנשים נורמלים

אני לא כתב בעיתון ולכן אני מרשה לעצמי להביע דעה אישית הלכת על רכב מצויין, תקן אותו סע שנתיים בכיף ותחליף אני מבטיח לך שלמכור אותו ייקח בדיוק חצי שעה ומעבר לכך אם תכנס למורשה הנכון אתה עלול להחליף אותו בלא פחות מ - קורולה.

איש חכם אמר : "אני לא עשיר כדי לקנות משהו זול"...

פורסם

תגיד אתה אמיתי או פיקציה של ילד משועמם ??

קנית אחלה רכב אתה מגיב לפותח השירשור, אה ולגבי התקלה כן תקלה קטנטנה 10K חלק ל 12 תשלומים, אבל קנית אחלה אוטו..:evil:

כל התגובה שלך הזויה, אני ממליץ בהחלט לפותח השירשור להתעלם מפרץ הידענות הזה..

אני מבטיח לך ש 10000 שקל גם ב 12 תשלומים נשארים 10,000 שקל , זב בערך אובדן ערך של שנתים, אחלה דיל הא..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא חי בסרט והבן אדם כנראה רכש רכב טוב שעבר בדיקה במכון וכנראה כל המכלולים תקינים.

אני קצת מתקשה להאמין לתיקון שיעלה 12000 ש"ח וזה לא הופך אותי לפיקציה הזויה אלא לקצת ריאלי

כי ב12000 ש"ח אני רוכש מנוע חדש קומפלט !

אז יש בעיה קטנה ומנפחים אותה פה מחוץ לפרופורציה

אמרתי מה שאמרתי כי פשוט אני כמעט בטוח שהוא יצליח להסדיר את הסיפור ב1500 שח ודרומה ולהנות מהרכב שנים רבות.

כל מה שצריך לפעמים זה קצת פרספקטיבה

אז קנית משומש, אז צצה בעיה

מה עכשיו תתחיל לחפש את מי לתבוע ואיפה ?

יותר פשוט לתקן את הבעיה השולית הזו בכמה שפחות כסף ויאללה ליסוע.

לא צריך להיות ניזון משמועות על תקלות סידרתיות וחארטות על ארצות ייצור טויוטה 2003 זה סה"כ אחד הרכבים האמינים ביותר בשוק.

איש חכם אמר : "אני לא עשיר כדי לקנות משהו זול"...

פורסם
אני לא חי בסרט והבן אדם כנראה רכש רכב טוב שעבר בדיקה במכון וכנראה כל המכלולים תקינים.

אני קצת מתקשה להאמין לתיקון שיעלה 12000 ש"ח וזה לא הופך אותי לפיקציה הזויה אלא לקצת ריאלי

כי ב12000 ש"ח אני רוכש מנוע חדש קומפלט !

אז יש בעיה קטנה ומנפחים אותה פה מחוץ לפרופורציה

אמרתי מה שאמרתי כי פשוט אני כמעט בטוח שהוא יצליח להסדיר את הסיפור ב1500 שח ודרומה ולהנות מהרכב שנים רבות.

כל מה שצריך לפעמים זה קצת פרספקטיבה

אז קנית משומש, אז צצה בעיה

מה עכשיו תתחיל לחפש את מי לתבוע ואיפה ?

יותר פשוט לתקן את הבעיה השולית הזו בכמה שפחות כסף ויאללה ליסוע.

לא צריך להיות ניזון משמועות על תקלות סידרתיות וחארטות על ארצות ייצור טויוטה 2003 זה סה"כ אחד הרכבים האמינים ביותר בשוק.

אתה באמת הזוי..

החלפת קטליזטור + מחשב מנוע בקלות מגיע לסכום של 10K , זה שאתה לא מאמין לא הופך את הנושא לאינו נכון..

בעיה קטנה אתה אומר.., אני מניח שהיצרן לא חושב כמוך, והוא דאג להוציא ריקול רשמי לבעיה הנ"ל בחו"ל , היבואן היראלי פשוט מסתיר את העובדה הזו, ומחליף חלקים בסתר + מנועים אשר מתפגרים עקב הצטברות בוצה.

ושוב, מה שאתה קורא חרטה , אילו עובדות אשר היצרן הוציא עליהם ריקול , בעיניך זה חרטה, בעיני אילו אשר הוציאו אלפי שקלים הנושא הרבה יותר ראלי :evil:

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...