Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן רמת הכתבות על ספורטיביות דלה מאוד.

הם מעדיפים לכתוב על 4X4 למרות שיש להם מגזין ניפרד (אוטו שטח) תמיד נידחף איזה ג'יפ ותופס כמה עמודים,ועל טנדרים דיזלים משעממים.

בגיליון ינואר הנ"ל יש מ"ס כתבות מעניינות בסוף הגיליון.לא הזכרתם את הפיאט X משהו... הצהובה טארגה עם מנוע טמפרה 1.6 מחוזק +טורבו יורקת לשונות אש ואת הכתבה על הבוקסטר-רכב מדהים.

למה הכתבות על הספורטיביות בסוף הגיליון?

למה לא ממשיכים עם קו גיליון 200 שהיה רווי ברייסים וספורטיביות (תוך 3 שעות סיימתי אותו)?

רוצים ספורטיביות!!!

הכתבות על הספורטיביות מופיעות בסוף הגיליון מכמה סיבות:

1. "אוטו" עיתון מסחרי, הוא מעוניין לענין את הקוראים שלו. המצב הוא שרוב הקוראים שלו מתעניינים יותר במבחן של מכונית חדשה שנחתנה זה עתה בארץ מאשר ספורטיבית ישנה משופרת למשעי.

2. הכתבות על הספורטיביות הן בנפח מצומצם יחסית לכתבות המבחן של המכוניות החדשות והמבחנים עצמם פחות מעמיקים. הגיוני שהן ימוקמו בסוף הגיליון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן רמת הכתבות על ספורטיביות דלה מאוד.

הם מעדיפים לכתוב על 4X4 למרות שיש להם מגזין ניפרד (אוטו שטח) תמיד נידחף איזה ג'יפ ותופס כמה עמודים,ועל טנדרים דיזלים משעממים.

בגיליון ינואר הנ"ל יש מ"ס כתבות מעניינות בסוף הגיליון.לא הזכרתם את הפיאט X משהו... הצהובה טארגה עם מנוע טמפרה 1.6 מחוזק +טורבו יורקת לשונות אש ואת הכתבה על הבוקסטר-רכב מדהים.

למה הכתבות על הספורטיביות בסוף הגיליון?

למה לא ממשיכים עם קו גיליון 200 שהיה רווי ברייסים וספורטיביות (תוך 3 שעות סיימתי אותו)?

רוצים ספורטיביות!!!

הכתבות על הספורטיביות מופיעות בסוף הגיליון מכמה סיבות:

1. "אוטו" עיתון מסחרי, הוא מעוניין לענין את הקוראים שלו. המצב הוא שרוב הקוראים שלו מתעניינים יותר במבחן של מכונית חדשה שנחתנה זה עתה בארץ מאשר ספורטיבית ישנה משופרת למשעי.

2. הכתבות על הספורטיביות הן בנפח מצומצם יחסית לכתבות המבחן של המכוניות החדשות והמבחנים עצמם פחות מעמיקים. הגיוני שהן ימוקמו בסוף הגיליון.

1.כל עיתון רכב הוא מסחרי שמארגניו מעוניינים שיקנו ממנו כמה שיותר עותקים.

ואני כמו הרבה קוראים אחרים מתעניין בספורטיביות לאו דווקא ישנות ,בכלל ספורטיביות .אותי לא מעניין מהי מכונית השנה של אוטו מה איכפת לי.

2. אז הגיע הזמן שנישת הספורטיביות תקבל גב/תמיכה מעיתון הרכב מס. 1 בארץ שטוען שהוא מנסה לקדם את הספורט המוטורי בארץ.

אם הוא יסכור בעין חיובית את פעולותינו מיפגשים/טיולים/אתרים/פעילויות אזי תהיה יותר מודעות בציבור=חוסר זלזול=אהדה=פופולריות=לחץ על הממסד וכו'.

מגיע לנו,לא?

פורסם
"אוטו" עיתון מסחרי, הוא מעוניין לענין את הקוראים שלו. המצב הוא שרוב הקוראים שלו מתעניינים יותר במבחן של מכונית חדשה שנחתנה זה עתה בארץ מאשר ספורטיבית ישנה משופרת למשעי.

צודק, לצערי.

אנשים לא קונים את הירחון רק בגלל אהבה למכוניות, אלא בגלל שמגזין כזה עוזר

לאיש מהיישוב להחליט איזה אוטו לקנות - משפחתומטית X או משפחתומטית Y.

ביחס להיצע בארץ, אני חושב שכמות הכתבות שלהם על מכוניות ספורטיביות אינה נמוכה כל כך.

בקשר לתמיכה בספורט המוטורי, לפי מה שאני רואה אוטו משתתפים כספונסרים

באירועים שונים (ע"ע ליגת יונדאי אקסטרים).

קובי, איזו פעילות הוא צריך לסקור יותר? מפגשי רייסים בפ"ת? מפגשי חראקות בר"ג?

:roll:

MCS 2008

פורסם

קובי, איזו פעילות הוא צריך לסקור יותר? מפגשי רייסים בפ"ת? מפגשי חראקות בר"ג?

למה אתה ציני ?ישנם פעילויות שאורגנו בצורה ניפלאה ע"י פורום זה ואחרים שיכול היה להיות נחמד מאוד אם היינו זוכים למעט יחס מ"אוטו" ע.ע המנחת בצפון המפגש בדרום טיולים לנס הרים וכו'.

פורסם

נ.ב

דבר מאוד מוזר שראיתי הוא שיש למכירה

ניסאן סקייליין GT-R34 V-Spec 2001 ב500K (ויש עוד פרטים...) אבל אני בשוק שיש בכלל SkyLine בארץ

:lol:

תסתכל על מספר הטלפון ותבין.

ילדים. :wink:

:oops::oops::oops::oops::oops:

זה מה שקורא מתרגשים ולא בודקים עד הסוף. :shock:

ואני לא ילד אני בן 20 :p

נ.ב

ואתה בטוח שאין כזה מספר ? :?

אני רוצה skyLine !??!?!?!!?!?!?!?!? :twisted:

המשך יום נעים!

פורסם

בעצם, תפקידי כבר נעשה על ידי חלק מהמשתתפים עצמם בת'רד - התשובות לשאלות הטובות כמו למשל מדוע אנחנו כותבים על מכוניות שמועמדות למכירה (כי זו הדרך היחידה כמעט לקבל אותן למבחן...) כבר ניתנו כאן.

מיקום הכתבות בכל עיתון שמעריך את עצמו, לא משתנה מגיליון לגיליון. כך, קורא קבוע יודע היכן ימצא את טור העורך, את התוכן או את הטור שעוסק באינטרנט. הכתבות על מכוניות שאינן חדשות אך בהחלט מעניינות, אינן כתבות קבועות, לכן מקומן הוא במקום של כתבות לא קבועות (בניגוד למבחני חדשות, או להשקות). אגב, יש יתרון לכתבות המתפרסמות בסוף גליון - הן אינן נשברות בצורה כה אכזרית על ידי מודעות פרסום שמשום מה נדחקות כולן לחצי הראשון של הגיליון. חוץ מזה, אני ממש לא מאמין שיש כאן מישהו שמפסיק לקרוא את אוטו בקו האמצע...

יש לי הצעה בונה. שמנהלי הפורום יקבעו מועד, ניפגש כולנו, נדבר, אתם תשאלו - אנחנו נענה ולהיפך. אני אגיע, יואל יגיע, טל יגיע, ליאור ברוך יגיע - כולנו נשתדל להגיע.

דני

נ.ב. תודה לאלו שאהבו דווקא את הכתבות על יורקת האש ועל הרנו. אני אהבתי לעשות אותן :wink:

פורסם

שלום דני לא ידעתי שאתה בפורום כאן אז קודם כל זה באמת כבוד גדול בשבלינו שיש אחד כמוך כאן בפורום :p

לגבי מה שאמרת שמנהלי הפורום יפגשו איתך ואנחנו נשאל שאלות זה לדעתי רעיון מצויין זה יכול להועיל.

נחמד מאד שאתה פה אני מאמין שאם תכתוב כאן הרבה אתה תעלה את הרמה בכמה דרגות למעלה.

פורסם
ישנם פעילויות שאורגנו בצורה ניפלאה ע"י פורום זה ואחרים שיכול היה להיות נחמד מאוד אם היינו זוכים למעט יחס מ"אוטו" ע.ע המנחת בצפון המפגש בדרום טיולים לנס הרים וכו'.

צודק.

האירועים הללו לא מתקיימים על בסיס קבוע ובד"כ הפרטים עליהם

נשמרים בסוד כמוס, מסיבות מובנות, עד לאירוע עצמו.

אם אירוע כדוגמת אלו שהזכרת היה מתרחש, סמוך על האנשים

בפורום כי גם נציגי אוטו היו מוזמנים. :wink:

דניאל

MCS 2008

פורסם

דני, נשמח על מפגש כאמור, וכפי שנאמר - כבוד גדול לארח אותך בפורום, זה מלמד שהמגאזין עם יד על הדופק גם בכל הנוגע לרחשי קהל היעד.

שנית, אהבתי את המשרדים החדשים שלכם, (כיאה למגאזין מוביל בתחומו).

---

פורסם

נ.ב

דבר מאוד מוזר שראיתי הוא שיש למכירה

ניסאן סקייליין GT-R34 V-Spec 2001 ב500K (ויש עוד פרטים...) אבל אני בשוק שיש בכלל SkyLine בארץ

:lol:

תסתכל על מספר הטלפון ותבין.

ילדים. :wink:

:oops::oops::oops::oops::oops:

זה מה שקורא מתרגשים ולא בודקים עד הסוף. :shock:

ואני לא ילד אני בן 20 :p

נ.ב

ואתה בטוח שאין כזה מספר ? :?

אני רוצה skyLine !??!?!?!!?!?!?!?!? :twisted:

עכשיו באמת תהיו רצינים באמת יש דבר כזה פה בארץ???????

????????

???????? :roll:

• תוכן חדש...