Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יצא לי לקרוא עדין (רק היום קבלתי!) אבל קראתי את הכתבות על ג'יפ 42 (עמוד106-109) ואת הכתבה "החמישייה המופלאה" (עמוד 104-105)

בקרוב אני יקרא גם את הכתבה הזו ...

נ.ב

דבר מאוד מוזר שראיתי הוא שיש למכירה

ניסאן סקייליין GT-R34 V-Spec 2001 ב500K (ויש עוד פרטים...) אבל אני בשוק שיש בכלל SkyLine בארץ :shock:

המשך יום נעים!

פורסם
רק חבל שלא הזכירו את מועדון הרודסטארים הישראלי כתבה כזאת יכולה להביא עוד עשרות חברים חדשים

מסכים עם כל מילה.

לא לחצנו מספיק.... חבל....

אולי תצא כתבה נפרדת על המועדון, אני עוד עובד על זה....

22:27 30/12

עכשיו שגם לי יש את העיתון ביד דווקא כן הזכירו את המועדון שלנו, ממש בהתחלה... :lol:

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

עוד לא יצא לי לקרוא את הכתבה על הרודסטרים כי היו שתי כתבות יותר מעניינות לדעתי...

הכתבה על הפיאט X1/9 המדהימה!

הכתבה על הרנו 5 טורבו 2 הלבנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הכתבה המעניינת ביותר מזה מספר חודשים.......

מה דעתכם ???

אה, לא משהו... MR2 סתם אוטו מגעיל...

:wink::wink::wink:

סתאאאם, אפילו לא קיבלתי את העיתון... אבל אני כבר יודע מה הפסק דין :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכתבה של הרנו 5 טורבו היא המעניינת ביותר. אבל עוד דבר שרציתי להגיד על הגליון אוטו

אני מנוי לגליון הזה הרבה שנים ובזמן האחרון הגליון הזה נהיה משעממם הם כבר לא עושים כתבות על מכוניות ספורט כמו פעם חבל

נראה לי שאני לא יחדש את המנוי אני מעדיף את EVO או CAR :p

פורסם

יאיר, האוטו שלך בונבון. :wink:

silver-mr2, זו הטויוטה שלך?

בנוגע לכתבה על הרנו, שאם אני לא טועה היא האחת שעומדת למכירה כיום

ב-70K ש"ח (מודל 83'):

שמתם לב שכל רכב ייחודי ומיוחד המועמד למכירה, מקבל כתבת תדמית באוטו?

קחו למשל את המיאטה הלבנה המוגדשת, כדוגמא מוכרת.

נ.ב

דבר מאוד מוזר שראיתי הוא שיש למכירה

ניסאן סקייליין GT-R34 V-Spec 2001 ב500K (ויש עוד פרטים...) אבל אני בשוק שיש בכלל SkyLine בארץ

:lol:

תסתכל על מספר הטלפון ותבין.

ילדים. :wink:

MCS 2008

פורסם

בנוגע לכתבה על הרנו, שאם אני לא טועה היא האחת שעומדת למכירה כיום

ב-70K ש"ח (מודל 83'):

שמתם לב שכל רכב ייחודי ומיוחד המועמד למכירה, מקבל כתבת תדמית באוטו?

קחו למשל את המיאטה הלבנה המוגדשת, כדוגמא מוכרת.

לא חסרות דוגמאות, גם רוב רכבי האספנות שהופיעו שם בחצי שנה האחרונה הועמדו למכירה מיד אח"כ. בנוסף למאזדה המוגדשת והרנו, אפשר להוסיף את ה M3 הצהובה, וכו'. כנראה שהבעלים לא ממש מתלהבים לתת את הרכב למבחן, אבל כנראה שמגיע אם זה פרסום נרחב למכירה זה שווה להם. זה ההיגיון שאני יכול למצוא פה. למרות שזה לא ממש אמור לתפוס לאספנות, ליאור ברוך שכותב את המבחנים לא ממש מעביד אותם ככה ש... אבל עדיין ברוב המקרים אלו היו רכבים מעניינים ככה שנוותר :wink:

פורסם

אכן רמת הכתבות על ספורטיביות דלה מאוד.

הם מעדיפים לכתוב על 4X4 למרות שיש להם מגזין ניפרד (אוטו שטח) תמיד נידחף איזה ג'יפ ותופס כמה עמודים,ועל טנדרים דיזלים משעממים.

בגיליון ינואר הנ"ל יש מ"ס כתבות מעניינות בסוף הגיליון.לא הזכרתם את הפיאט X משהו... הצהובה טארגה עם מנוע טמפרה 1.6 מחוזק +טורבו יורקת לשונות אש ואת הכתבה על הבוקסטר-רכב מדהים.

למה הכתבות על הספורטיביות בסוף הגיליון?

למה לא ממשיכים עם קו גיליון 200 שהיה רווי ברייסים וספורטיביות (תוך 3 שעות סיימתי אותו)?

רוצים ספורטיביות!!!

• תוכן חדש...