Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

נדלקה לי הנורית של בלם היד גם בזמן נסיעה באור חלש מאוד . לעיתים נכבה ולעיתים נדלק.

לא חסר נוזל בלם בכוסית היכן שממלאים , אין דליפות והרכב עוצר טוב.. ניתוק הקונקטור של המצוף מכבה את הנורית ולכן המסקנה שלי שהתקלה רק חשמלית בקונקטור או במצוף או בחיישן שבתוך הכוסית הזאת.

במוסך מורשה דייהטסו אמרו שאי אפשר להחליף רק את הכוסית והם טוענים שיש להחליף את כל משאבת הבלם המרכזית בעלות 950 ש"ח כולל מע"מ ועבודה. ברור לי לחלוטין שאפשר להחליף רק את הכוסית , זה חלק נפרד שמחובר למשאבה במעין באנד . במוסך אחר שבו אני מטופל בד"כ הציעו משאבה מרכזית תחליפית +הכוסית במחיר 730 ש"ח כולל מע"מ ועבודה...הם הרימו טלפון גם ליבואן שם התברר שיש אפשרות רק לכוסית אך זה יעלה כמו משאבה תחליפית ולכן זה מיותר.

שאלתי היא : האם אין אפשרות להחליף רק את החיישן הזה בלי להחליף את כל המשאבה , זה ממש לא הגיוני .. האם כדאי לחפש את הכוסית בפרוקיות או שלא כדאי להכניס חלק משומש למערכת הבלמים ? באם אין ברירה --האם מחיר של 730 ש"ח לעבודה כזאת הגיוני ? האם כדאי לעבור גם אצל חשמלאי רכב שינסנה לסדר את זה ?

המיקום שלי הוא חיפה , אם יש לכם איזה בעל מקצוע בשבילי.

תודה

• תוכן חדש...