Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמידות 205 בתאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי סומך על רכב כזה שיציל אותי מתאונה, הו לא. הייתי בוחר גי'פ גדול וכבד (כמובן שעם תוצאה של 5 כוכבים) כי מה לעשות, שום דבר לא עומד מול כזה כלי.

אתה נשמע כמו פרסומת לסרטים כחולים, אבל לא זו הנקודה.

מה שווה רכב מגודל וכבד מול משאית (אם כבר, אז סטטיסטית, חלק גדול מהתאונות הקטלניות כולל משאיות, כך שסיכוייך להיפגע ממשאית בעודך בSUV גדולים, כנראה, מסיכוייך להיפגע ברכב קטן ע"י SUV)?

בוא ניסע כולנו במשאיות, או, יותר טוב - מנופי 120 טון.

עוד לא דיברנו על כל הדברים השליליים ב-SUV: עלויות רכישה, עלויות אחזקה, אחיזת כביש פחותה (בטח עם צמיגי M+S).

בטח לא מעניינת אותך הסביבה - אם זה הסיכוי הגדול בהרבה לפגוע באורח אנוש באחרים (שים גם מגן חזירים, בטח יועיל) באשר הם (מכוניות והולכי רגל), זיהום (מנועים גדולים, פליטת מזהמים נוספת) וכו'.

אגב - אין בארץ רכב שטח בעל 5 כוכבי בטיחות. רק כבישטות (XC90,X5,Merc M, VW TUAREG ועוד).

פורסם

או לחילופין עדיף לנסוע במה שנסעתי שנה וחצי מחיי.

מנוע 1400 כ"ס.

משקל עצמי (ללא זיווד) 70 טון.

בטיחות פאסיבית מוחלטת.

והוא אפילו תוצרת הארץ.

קצת יקר אבל שווה - מרכבה סימן 2.

נראה איזה טוארג יכול לעמוד מול כלי כזה !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה ממש נטפל לקטנות, הא?!

התכוונתי לרכב כביש שטח וכמו שציינת הטוארג הוא דוגמא טובה לרכב כזה בעל 5 כוכבי בטיחות.

מגן חזירים אני לא הולך לשים. אבל היי, מה בדבר ניסן קשקאי? גם רע?

בסך הכל הצגתי לכם צד אחר. להראות לכם שאין פה שום חוכמה להשוות רכב מודרני ובטוח מול רכב שטח ישן.

לא דיברתי על המחיר, זיהום, אחזקה וכו', צודקים.

בוגר:roll:

Insane things comes from insanely people.

פורסם
או לחילופין עדיף לנסוע במה שנסעתי שנה וחצי מחיי.

מנוע 1400 כ"ס.

משקל עצמי (ללא זיווד) 70 טון.

בטיחות פאסיבית מוחלטת.

והוא אפילו תוצרת הארץ.

קצת יקר אבל שווה - מרכבה סימן 2.

נראה איזה טוארג יכול לעמוד מול כלי כזה !

אם מדובר בהתנגשות בקיר בטון עדיף לך להיות בסופר מיני מודרנית מאשר במרכבה.

פורסם
אתה ממש נטפל לקטנות, הא?!

התכוונתי לרכב כביש שטח וכמו שציינת הטוארג הוא דוגמא טובה לרכב כזה בעל 5 כוכבי בטיחות.

מגן חזירים אני לא הולך לשים. אבל היי, מה בדבר ניסן קשקאי? גם רע?

בסך הכל הצגתי לכם צד אחר. להראות לכם שאין פה שום חוכמה להשוות רכב מודרני ובטוח מול רכב שטח ישן.

לא דיברתי על המחיר, זיהום, אחזקה וכו', צודקים.

בוגר:roll:

הראיתי לך את הגיחוך שבקו המחשבה שלך.

ההנחה המקובלת בעבר הייתה שרכב מאסיבי ייגן על יושביו טוב יותר - בזכות הפח והמאסה.

הסרטונים שראית מוכיחים בדיוק את ההיפך - רכב שיספוג את האנרגיה אל חלקיו, ו"יקריב" את עצמו למען הנוסעים בו - הוא בטוח בהרבה.

גם המחשבה של העדפת הרכב הגדול בעל חמשת הכוכבים על זה הקטן אינה מתיישבת עם המציאות, והסיבה פשוטה - אם היתרון הוא כ"כ גדול, אז כולם יבחרו ברכב הכבד יותר, ולזה, כמו במירוץ חימוש - אין סוף. תמיד יימצא זה שייסע ברכב גדול וכבד יותר (או שקו המחשבה יוביל בסוף להישרדות של העשירים שביכולתם לקנות ולהחזיק כזה רכב).

עוד לא דיברנו על עליית מפלס השתן בגופם של חלק גדול מאוד שקנו לעצמם רכב מגודל, אשר גורמת להם להתנהג בצורה אנטי-סוציאלית לחלוטין, תוך שימת זין על כל השאר.

בקיצור - אין שום סיבה להעדיף רכב גדול יותר - אם אין בו צורך (לא, אני לא רואה במחשבה של "טוב, אז אני אהרוג אחרים בדרך, ובלבד שאשרוד" צורך אמיתי). התועלת פחותה בהרבה מהנזק ומהעלות.

פורסם

תראה, גם אני לא רוצה שכל אחד בארץ יתחיל להצתייד לו באיזה ג'יפ 3 טון.

ואם כבר הזכרת מירוץ חימוש למי יש יותר גדול... יצרני המכוניות כבר הבינו את זה, ככל שהמכונית גדולה יותר כך היא בטוחה יותר.

תראה את סמארט החדשה (או בעצם כל דור חדש לרכב קיים).

אני לא רוצה שזאת תיהיה המציאות, אבל אתם כאן בפורום ניפחתם את דברי מעל ומעבר.

אני לא רוצה לנהוג בטנדר, אני לא ישים מגן חזירים על הרכב שלי, אני לא אתנהג בזלזול בתור בעל רכב כביש שטח רק כי "לי יש יותר גדול וכבד, אין לי בעיה לנסוע איך שבא לי" (ובעצם עם שום רכב אחר) אני בסך הכל מראה לכם את מה שלא ראיתם.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

זה מה שקורה לרנו מגאן כאשר אוטובוס מחליט לנגח אותה מהצד.

הנהג (חבר) נפצע קל ממכות יבשות מדלת הנהג.

כרית האויר (וילון) מנעה את העפת שברי זכוכיות לעבר הנהג.

מאחל שנת זהירות בדרכים.

קריו_1.jpg

קריו_2.jpg

קריו_3.jpg

פורסם

מזל שלא היה נוסע לידו. עם כל הטכנולוגיות החדשות, יש תאונות רבות שאין הרבה דברים שכל אמצעי המיגון יכולים לעשות כשהן קורות. כמובן שהם תורמים המון אבל לפעמים התוצאות בסופו של דבר הן לא פחות גרועות.

• תוכן חדש...