Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתם עונים רציתי להגיד שחיפשתי בכל הפורום מידע על הנושא הנ"ל ולא מצאתי משהו מדוייק.

אז ככה, אני מחפש רכב קטן אוט' וזול לאחזקה וראיתי את הסוויפט 1000 רציתי לקבל מידע על הרכב על אמינותו בשנתון זה ועל צריכת הדלק של רכב זה.(דרך אגב אני שואל בגלל שיש לי מישהי שמוכרת רכב זה)

125 סוסים לא מספיקים?

הונדה מציתה את הדימיון !! :lol:

פורסם

הסויפט 1000 מאוד חסכוני עם גיר ידני. בגיר אוטו' עדיין חסכוני יותר מהממוצע.

הרכב מאוד אמין אבל בגיל הזה לכל רכב יש בעיות גיל: רדיאטור, אלטרנטור, סטרטר וכ"ו.

המנוע והגיר אמינים מאוד, אבל לגיר אוטומטי יש בכל זאת אורך חיים מוגבל.

מדחס מזגן יקר לתיקון.

בנסיעה המנוע רועש והקפיצים קשים.

בהצלחה

יהודה

פורסם

לנו הייתה סוויפט ידנית 1000 סמ"ק.אוטו אמין מאוד, מזגן נהדר(מקורי), צריכת דלק מגוכחת של בין15-20 ליטר לק"מ.

שתי הסתייגויות- האחת היא שהרכב אכן קשה ולא נח בכלל והשניה שהוא עדין מבחינת פלסטיקה פנימית וחיצונית.

בהצלחה

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת גם על אוטומט כי אני מעוניין אך ורק באוטומט איך היא בצריכת דלק? חלפים? אמינות הגיר?

125 סוסים לא מספיקים?

הונדה מציתה את הדימיון !! :lol:

פורסם

איזה אמינות אתה מצפה מרכב שאולי בן 17? לא מובן לי השטויות האלה.

תגיד תודה שנוסע.

הרכב מרגיש כמו סקטבורד עם מושבים, עגלתי בטירוף. תפעיל מזגן והוא בכלל יזוז כמו קלנועית.

תזרוק פה שאלה עם התקציב שיש לך לרכוש רכב, ייעצו לך מה לקנות - סביר להניח שכל רכב יהיה יותר טוב מהסוזוקי הזו.

פורסם

עזוב את הסוויפט.

אני ממליץ לך בחום לחפש באותו תקציב פיאט אונו- אחלה רכב במידה וטיפלו והתיחסו אליו כמו שצריך.

אם אתה מחפש אונו- מומלץ עם מנוע 1.4 והמזגן המקורי ולא עם המזגנים הישראלים הנחותים.

במזגנים הישראליים הקירור יוצא רק מהפתחים המרכזיים והחימום בפתחי הצד- חלוקה מוזרה ביותר. בנוסף שמו שם פאנל מכוער לשליטה על המזגן והוא נמצא מתחת לרדיו, בעוד שבדגמים עם המזגנים המקוריים (והנדירים) אין את הפאנל אלא כפתור הפעלת מדחס וכל הפתחים בשימוש. בנוסף, הקירור והחימום מצויינים.

• תוכן חדש...