Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלוהים ישמור כמה פאטתי אפשר להיות כדי לחקות שיר עוד יותר פאטתי של זמר פאתטי עוד יותר כמו AKON????

מזכיר לי את החיקוי של אמ סי מנצור תזיז ת'קורטינה את חוסם... :)

ששששש, שאוראל לא יתעצבן מזה שהם כתבו סקודה ולא שקודה.

ROOONEEYY

פורסם

שום דבר לא אבוד, מילה קטנה ואני מסדר עריכה :)

אגב, השיר כתוב בערך עד 2 דקות מתוך 3.30 (ישבתי להאזין ולקרוא במקביל), גם שמתי לב שכתבו "הנה אייקון פה" במקום "הנה אקון פה"

בקיצר, כנראה מי שכתב את השיר לאתר, חציל רציני ואין לו שום קשר ישיר או עקיף לאוראל, כי מי שקשור לאוראל לא רושם סקודה אף פעם :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
רק לי זה נראה קצת גיי? :shock:

לכל זוג יש עליות ומורדות בקשר, אור ראה לנכון להתנצל בפומבי כדי להראות את אהבתו הנצחית וככה הוא עשה את זה (בדרכו הדפוקה משהו כמובן).

איך נפלו גיבורים :lol:

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אוי כמה בא לי לשרשר כאן עכשיו 5 שורות של "חהחהחה" וזה לא חוקי.

תומר, הכוונה הייתה לבקש סליחה על זה שאני קורא לו הומו, עכשיו אתם עשיתם את זה יותר גרוע :)

אולי עדיף היה שהשרשור הזה ימחק, איך אומרים "הזמן יגיד".

פורסם

אורן זה לא כוחות, אתה יכול לחבר את הפאביה אל ה106 ברצועה ולגרור איתך, ככה אולי הוא יכול לרדוף אחריך, בכל דרך אחרת זה כמו שמציעים לארז ללחוץ עם הפיאט קופה מול סויק האצבק.

פורסם

אני ? גן העצמאות ?

תסבירי את עצמך, כי אין לי מושג מזה הגן הזה (ברצינות).

אהה ואם זה עושה טוב למישהו אני מכיר כמה דברים שקשורים לג'ייז כמו פאבים באלנבי למשל, אבל אין לי שום קשר אליהם או משיכה כלשהי, אם מישהו לא מאמין תשאלו את מקס או את שי .מ. (אני מניח שיש עוד כמה חברים בפורום שיודעים במה מדובר אבל זה מה שעולה לי עכשיו לראש)

פורסם

אם הם יודעים במה מדובר , ועדיין אתה רוצה להסתיר את זה ,זה בטח לא בגלל שאם גילו שאתה סטרייט ...

האגדות מספרות שמגן העצמאות יוצאים גברים בזוגות ,אחד צולע אחד לא ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי אני לא מסתיר שום דבר, מצטער אני לא חושב שיש לאדם במה להתבייש, גם הומו הוא בנאדם, נכון עם נטיות קצת מוזרות (ע"פ דעתי לפחות זה מוזר).

אותם החברים שציינתי יודעים שאני סטרייט, מסיבות כאלו ואחרות (פגשו אותי עם נשים, לא בסיטואציה רגילה אם זה חשוב)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...